reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

starania się - watpliwości..

Ale naskrobałyscie od wczoraj :szok::-D
Ja polazłam najpierw do miasta a potem sie u nas zrobiło deszczowo i burzowo i tak juz zostało do dzisiaj.Całą noc wliło u nas ze spac nie mogłam

reklama
a jakie ziolka pijesz na migrene??
Migreny
tą trzecią mieszankę.. sprawdzałam poprzednie mieszanki pod wzledem oslabienia ukladu rozrodczego.. (Niunia zamiescila w niezbedniku staraczki co oslabia a co pomaga) i pierwsze dwie mieszanki zawieraly jakies ziola ktore wywolują @ i chyba jakies ziolo poronne bylo wiec odrzucilam obie.. w ten mieszance sa takze ktore oslabiaja ale lekko wiec jak juz mialam wybierac to mniejsze zlo.. i wiem ze nie bylo w zielarskim liscia pierwionka to mam kwiat bo byl tez korzen.. wydaje mi sie ze po 2 tygodniach moge powiedziec ze ciut lepiej

Kolejny odcinek telenoweli wenezuelskiej..
Nektarine dostała telegram, iż za dwa dni przyjedzie do niej wredna ciotka.. próbowała wszystkiego by temu zapobiec.. niestety wszystkie znaki na niebie, temperatura powietrza na to wskazywaly i trzeba sie zaopatrzyć w niezbędne artykuły higieniczne jeszcze przed przyjazdem ciotki.. Nektarine juz dnia poprzedniego podjeła odpowiednie kroki by zakupić odpowiednie produkty.. teraz pozostało czekać i modlic się o jak najlżejszy przebieg tej wizyty:)

Pozdrawiam

hej hej... ja na chwile bo ide zaraz na miasto jakiegos stolika poszukac do salonu, odebrac mój zasilek spozniony i zdjęcie nasze slubne wielkie sobie wydrukowalam zeby na scianie powiesic i musze isc odebrac...

ja dzisiaj sfochowana na m. podpadl mi na calej linii ... nie wiem kiedy mi przejdzie... jest mi okropnie przykro :-( faceci to dranie i tyle! no to by bylo na tyle z porannego humorku!
eve ja mam dokładnie dzis to samo!! tez jestem sfochowana na M.... az nie chce mi sie gadac... mam dzis humor zjebany na maksa.... worki pod oczamii tyle.....
i chyba nawet zakupy mi nie poprawia humoru...

wpadne pozniej.. moze...

reklama
Siema dziewczyny, ja tylko na chwile wpadlam.
Mam pytanie do LILU : kochana, jak spoznial Ci sie @, to mialas bole okresowe codziennie ?
U mnie cykl caly czas sie wydluza i to moj 28 dc z 23/24 juz nie wiem o co chodzi. Zaczynam myslec, ze moze to przez BB, ze znowu sobie cos wkrecam:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: Zwariuje normalnie. Wczoraj bylam pewna, ze @ sie pojawi, bol brzucha indentyczny i trwal od 12 do 22 i NIC, nawet jednej plamki. Dzis boli bardzo delikatnie, w skali od 0-10 to 0,5 doslownie :szok: Z jedenj strony chce juz @, bo czekaja w klinice zeby mi monitoring zrobic, a z drugiej juz rozne mysli mi do glowy przychodza i znowu bede ryczec jak @ sie pojawi.
Eh, co za obsrany dzien :no:

Sorka, tez musialam sie wygadac :dry:
Pozdrawiam Wam :sorry2:

Do góry