raczej nie albo nie zwróciłam na nic takiego uwagi......a tak z innej beczki, mialyscie kiedys takie jakby skurcze szyjki???
reklama
Marzenixx
aniołek 14.12.09 [*]...
boshe jakie zycie jest niespraiwdliwe..... wlasnie rozmawiam z kolezanka z podstawówki na gg....... ma dówjke dzieci , każde z innym i dokladnie w dzien kiedy ja bralam slub to drugi mąż zostawil ja i dzieci.... mieszka katem u rodziców... gnój sie nawet nie odzywa ani syna nie odwiedza, nie placi... ona ledwo ciągnie i jeszcze syn ma podejrzenie padaczki.....
jak słucham takich historii to az mnie sciska....
nawet nie wiem co mam jej napisac i jak znia rozmawiac..... ja jej wyjechalam ze studia skonczylam i jest super a ona mi potem takie rzeczy napisala ze spalilam sie ze wstydu przed wlasnym kompem 
jak słucham takich historii to az mnie sciska....

olesia_33
"Rzeczy piekne sa trudne"
ale sie wymądrzylam hihihi
"powiedziala co wiedziala" :-)

dac jej wodki;-)
asiq83
Fanka BB :)
Witam się
Jak Wam mija wieczór Kochane moje?

Jak dostaniesz foto, to zaraz wklejaj :-):-)
Laseczki, zanudza??? No pewnie, że nie! :-):-):-) Przecież po to tu jesteśmy, żeby się wspierać.
Smykam do Małża, przyjął dziwną pozycję na kanapie i ogląda House`a, to pójdę mu poprzeszkadzać trochę
Buziaczki globalne dla Was wszystkich (nie będę wymieniać kolejno, żeby nikogo nie pominąć);-);-);-) :******************

Uuuu Kochana, jak dla mnie mistrzostwoCzesc Dziewczynki ja tylko na sekunde z obiecanymi fotkami torta!!! :-)

Cieszę się, że wszystko w porządku. Życzę Mamci Twojej duuuuuużo zdrówka :-)a dziekuje dobrze lekarz jest dumny z mamy mojej i mówi ze naprawde powinna być wdzieczna Bogu ze tak pokierował jej losem bo było naprawde źle z nią i za 3 miesiace kolejna operacja ale podobno już nie taka cieżka
No, Agniesiaczku, jesteś :-) Zobaczysz, że na wizycie wszystko będzie pięknie widaćA ja się piątku nie moge doczekac, wraca mój M z koloniWreszcie będzie ład i porządek w domciu
no i przede wszystkim obiadek
Tak się za nim stęskniłam, że wzięłam sobie wolne na piątek
W piątek razno ide tez na moje pierwsze badania, czyli krew, grupa, cukier, mocz.. a we wtorek do gina. mam nadzieję, że zobaczy juz cos więcej niż tylko 6 mm pęcherzyk ciążowy;-)
Przepraszam, że tak o sobie ale nie mam siły czytac tylu stron z dwóch dni.. niedawno wróciłam od teściów z obiadu i jestem wykoczona. A jutro znów trzeba rano wstac.. A mi się tak spac chce..!No to ponarzekałam sobie, uff od razu lepiej;-)

Olesiu, Kochana, jak czytam co piszesz, to aż mi się ciepło na sercu robi, że Wy tak bardzo się kochacie. I zobaczysz, że wszystko się poukłada, bo gdzie jest miłość, taka prawdziwa, to pokona się wszystkie przeciwności losu...Dziekuje dziewczyny za wasze wielkie wsparcie jestescie niesamowite.
Asiq83, Wikulla, Szafirek83, Gosia, PM, Mari27, Eve84, Patrysia86, Zaniepokojona, Kingus, Romka, Andzia_S WIELKI BUZIAK
Rozmawialam z M, po wizycie w klinice okazala sie, ze nie wywine sie przed laparaskopia a to znaczy operacje (za kazdy razem gdy mialam operacje zawsze cos bylo ze mna nie tak) on sie strasznie o mnie boi.
Zawsze mowie, ze on jest dla mnie najwazniejszy a dzidzia bedzie dopelnieniem naszego zwiazku i uczucia jakim sie dazymy.
Eeeeee, no co Ty... przecież nie zanudzaszprzepraszam dziewczyny znów zaczynam zanudzać własnymi problemami

Smykam do Małża, przyjął dziwną pozycję na kanapie i ogląda House`a, to pójdę mu poprzeszkadzać trochę

Buziaczki globalne dla Was wszystkich (nie będę wymieniać kolejno, żeby nikogo nie pominąć);-);-);-) :******************
olesia_33
Marzenko niestety tak sie dzieje, moja znajoma tez zostala porzucona, zostala z dwujka dzieci a on przypomnial sobie jak bylo zaj...sci kiedy byl kawalerem i zarwal jakas mlodke. A ona ledwo ciagnie...

olesia_33
Olesiu, Kochana, jak czytam co piszesz, to aż mi się ciepło na sercu robi, że Wy tak bardzo się kochacie. I zobaczysz, że wszystko się poukłada, bo gdzie jest miłość, taka prawdziwa, to pokona się wszystkie przeciwności losu...

Marzenixx
aniołek 14.12.09 [*]...
boshe a ja nie wiem jak mam z nią rozmawiac.... próbuje coś smiesznego pisać zeby ja rozweselic ale chyba mi nie wychodziMarzenko niestety tak sie dzieje, moja znajoma tez zostala porzucona, zostala z dwujka dzieci a on przypomnial sobie jak bylo zaj...sci kiedy byl kawalerem i zarwal jakas mlodke. A ona ledwo ciagnie...![]()

olesia_33
wiele nie mozna powiedziec bo to naprawde trudna sytuacja, ja naprawde zjechalam jej meza chac sie kiedys z nim kolegowalsmy. Daj jej znac ze moze na ciebie liczyc i na dobre slowo.
...a moze to nasza wspolna znajoma??? To dopiero by bylo.
Marzenixx
aniołek 14.12.09 [*]...
chyba nie hehehehewiele nie mozna powiedziec bo to naprawde trudna sytuacja, ja naprawde zjechalam jej meza chac sie kiedys z nim kolegowalsmy. Daj jej znac ze moze na ciebie liczyc i na dobre slowo.

no pisze jej dobre słowa ale jakos mi nie wychodzi hehe... no nic...... juz ciiiii o tym....

reklama
olesia_33
Marzenko bardzo mi sie podoba twoj napis w sygnaturze.
Babeczki spadam posiedziec z M, wypic ciepla herbatke a potem lulu spac. BUZIACZKI
Babeczki spadam posiedziec z M, wypic ciepla herbatke a potem lulu spac. BUZIACZKI
Ostatnia edycja:
Podziel się: