reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Paula i Ty za drewnianym jesteś ;-) tak sobie własnie myślałam że w nowym mieszkanku będziemy mieli dosyć sporą piwnicę ( tutaj nie mamy dostępu) więc potem można byłoby to drewniane łóżeczko trzymać w piwnicy. Tam jest ciepło i suchutko, zero wilgoci czy zapachu stęchlizny. Czekałoby sobie na drugie bobo :-D

A w ogóle do jakiego wieku dziecko śpi w takim łóżeczku??

reklama
PYSZCZKU super avatarek :-)a co do wieku w łózeczku hmm to też głównie zależy od dziecka mój synek już od 9 miesiąca spał w łóżku jedynie na dniu pospał w łóżeczku bo ogólnie woli większy luz ;-)ale sa takie dzieci które śmiało śpią do 2 latek co tak naprawde zależy od dziecka :tak:

hej dziewczyny!!
Paula,Pyszczek widze pozmienialyscie na letnie swoje averteki super:-)

Paula czemu nie mozna spac w ciazy na wznak??mi wlasnie lekarka powiedziala ze moge spac jak chce aby bylo mi wygodnie wiec juz nie kumam??

U nas dzis mega upal..30stopni wlasnie ucieklysmy z dworu do domu bo nie da sie wysuedziec..nawet Maja juz nie chciala w basenie siedziec!!

Gosiu podobno coś tam w środku się wtedy uciska i dziecko może się podduszać ale nie wiem ile w tym jest prawdy :confused:

Pyszczek śliczny avatorek :-) tak kochana ja jestem za drewnianym ale i turystyczne dobrze jest mieć jak się gdzieś wyjeżdża :tak: wiem że niektóre mamy turystycznego używają tez jako kojca :tak:
mój Kacper spał w łóżeczku do 3 lat (dopiero w styczniu mu kupilismy nowe łóżko takie z barierką na 2/3 łóżka) a to dlatego że on strasznie "wędruje" w czasie snu :tak:

to jak najlepiej spac??skoro na plecahc nie mozna,i podobno na prawym boku tez nie zabardzo ehh:-(

ooo o tym to nie słyszałam :nerd: ja spałam na prawym i na lewym boku i wtedy jeszce chyba też spałam na plecach nie pamietam ale napewno leżałam :tak: pamietam że przewalałam się jak wieloryb z jednego boku na drugi ;-)

dziewczyny pomozcie gdzie sie wypsuje ten opis pod nikiem co jest w averteku?np Pyszczek ma Opis"czekamy na naszego synka" dajcie namiar gdzie to sie zmienia bo sobie cos namieszalam w profilu i nie umowie znalesc gdzie to sie pisalo:-(pomozcie plizzzzz

reklama
Gosiu wchodzisz w ustawienia i edytuj swój profil i tam masz własny status użytkownika to tam wpisujesz opis :tak:

Ostatnia edycja:
Do góry