reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Beti :-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-) no i właśnie kiedy testujesz? dzisiaj?:tak::-)

Bershka pierwsze słyszę o wymazie na paciorkowca w ciąży :blink:ten Twój gin to rzeczywiście nowoczesny :tak:

Gosia ja również nie pomogę co do wyników po glukozie:zawstydzona/y: a kiedy masz wizyte? gin napewno Ci powie czy są dobre a napewno takie są :tak:
ja z Kacperkiem miałam tylko jedno kłócie godzine po wypiciu glukozy ale to było 4 lata temu więc może coś się zmieniło :confused:

Kiki dobrze że dzidzia zdrowa i szykuje się już do wyjścia na świat :-)
brat napewno wyjdzie z tego choć gruźlica rozsiana groźnie brzmi :baffled: najważniejsze że daje znaki, więc napewno będzie wszystko ok!!! :tak:
gdzie on to cholerstwo złapał :szok:

Czarodziejko to dobrze że drugą ciąże znosisz lepiej :tak: trzymam kciuki za badanie! :-)

Pati do 25 jeszcze trochę czasu jest i możesz być w ciąży albo nie, w kazdym razie trzymam kciuki za fasolkę! :tak:

Royanna uważaj tam na siebie i lepiej nie wychodź na takie długie spacery w taką duchotę :tak: życzę dobrego samopoczucia! :-)

Agniesiak też czytam Twoje dziecko albo Mam dziecko albo Rodzice :tak: przydatna lektura :tak::tak::tak: a w weekend to będziesz się mężem cieszyć więc pewnie nawet do nas nie zajrzysz ;-)

Pyszczku dziękuje :-) a jak tam Twoje samopoczucie?

reklama
Paula hehe a dziękuję że pytasz, moje samopoczucie ok :tak::-) W nocy tylko czasem śpię niespokojnie i muszę się co raz przekręcać na boki, bo lekarz zabronił mi spać na plecach, a ja kładę się w nocy nieswiadomie i mój M mnie czasem dziubie że mam się przekręcić :-D A na boku śpiąc dłuższy czas, cały bok mi drętwieje i musze zmieniać pozycję i tak w kółko :sorry2: Ale to właściwie żadna dolegliwość więc nie narzekam :tak:
Oglądam sobie własnie na necie łóżeczka, kurcze sama już nie wiem czy lepiej takie tradycycje drewniane czy turystyczne. Wolałabym turystyczne, bo bardziej mobilne i w ogóle, ale ostatnio byłam w hurtowni dziecięcej i te łóżeczka turystyczne które tam widziałam sa baaardzo niskie. Żeby wyjąć dziecko musiałabym się za każdym razem zginać w pół, bo jestem wysoka. A w tych tradycyjnych jakoś wydaje się że jest wyżej :sorry2:

PYSZCZKU hmm powiem tak że te turystyczne może są ładne lub można się z nimi przemieszczać ale ja wole te drewniane są jak dla mnie dużo lepsze nie trzeba się bać o to że dziecko się udeży bo sa teraz ochraniacze na calosć łóżeczka i lepiej dziecku uczy się w takim łóżku wstawać widzi więcej nie jest zabarykadowane tylko ma prześwit powietrze jest dużo dla mnie praktyczniejsze:tak:ja mam takie po synku i nie chciałabym innego no a pozatym masz 3 różne wysokości co sobie zniżasz do rozwoju dziecka i jest dużo lepsze;-)

Pyszczku to takie są uroki ciąży z tym spanie :tak:ale da się przezyć ;-)i też słyszałam o tym że na wznak nie można spać :tak:

Patrysia popieram to co napisałaś, choć mam i takie i takie to drewniane łóżeczko jest lepsze dla niemowlaka bo własnie są 3 wysokości i później dzidziuś uczy się wstawać chwytając za szczebelki :tak: z kolei turystyczne jest dobre na wyjazdy :tak:ale w domku polecam drewniane :tak::-)

dobra ja biore się do pracy bo dyrekcja już była u mnie na inspekcji :baffled:

Ostatnia edycja:
Patrysiu no własnie ja na początku byłam zdecydowanie za turystycznym ale jak teraz sobie patrzę to zaczynam inaczej do tego podchodzić :sorry2: a cena w sumie podobna, zobaczymy jeszcze, muszę M pokazać i jedne i drugie żeby ocenił :-)

reklama
Patrysiu no własnie ja na początku byłam zdecydowanie za turystycznym ale jak teraz sobie patrzę to zaczynam inaczej do tego podchodzić :sorry2: a cena w sumie podobna, zobaczymy jeszcze, muszę M pokazać i jedne i drugie żeby ocenił :-)

pooglądaj sobie z M oba łóżeczka i sobie powiedzcie plusy i minusy do każdego a potem już samo wyjdzie przy waszych ocenach jakie dla was będzie najlepsze;-)

PAULA no to ostro w pracy ;-)

Do góry