hej laseczki:-)ja sobie w pizamce siedze przed kompem:-)super:-)jutro z m jedziemy w koncu ogladac podlogi i farby do mieszkania:-)a tak poza tym w koncu po ponad 2mcach mam auto sprawne ciekawe ile pochodzi...mam nadzieje ze do pazdziernika pociagnie a potem moze cos nowszego:-)bo ten ledwo zyje:-(
Aga pogoda fakt straszna jest hehe..szczegolnie dla nas ciezarowek:-)ale jutro ma sie
:-)
Ciekawe co u Aniu mam nadzieje ze wroci z urlopu z fasolka:-)
Beti czekamy na Twoj test:-)
Czarodziejko ale mialas szczescie ze za pierwszym razem wam sie udalo:-)
Buziaki dla wszystkich dziewczyn:-)
Paula nam sie w sumie udalo za drugim razem ale ja bylam wczesniej na tab antykoncepcyjnych ktore odstawilam pod koniec grudnia a juz w polowie lutego zafasolkowalam:-)Gosiu za którym razem Wam się udało zafasolkować? bo nie pamiętam
ciekawe jak tam Anufifi![]()
Beti a Ty? miałaś testować jakoś niedawno? czy @ przyszła?![]()
Dzięki KochanaA u mnie dziś taki upał, że szok
Już o 7 rano jak szłam na badania do szpitala to ledwo szłam a teraz.. masakra jakaś. Afrykańskie upały
Dziś przyjeżdża mój M!!Tak się cieszę
Od rana sprzątam, pozmywane, pranie wstawione, zaraz będe sprzątac łazieneczkę a potem reszte domku..;-)
tak się zastanawiam co by tu do jedzonka na obiadek przygotowac..hmm. Macie jakies pomysły?:-)
Aga pogoda fakt straszna jest hehe..szczegolnie dla nas ciezarowek:-)ale jutro ma sie
:-)
Ciekawe co u Aniu mam nadzieje ze wroci z urlopu z fasolka:-)
Beti czekamy na Twoj test:-)
Czarodziejko ale mialas szczescie ze za pierwszym razem wam sie udalo:-)
Buziaki dla wszystkich dziewczyn:-)