reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

hej laseczki:-)ja sobie w pizamce siedze przed kompem:-)super:-)jutro z m jedziemy w koncu ogladac podlogi i farby do mieszkania:-)a tak poza tym w koncu po ponad 2mcach mam auto sprawne ciekawe ile pochodzi...mam nadzieje ze do pazdziernika pociagnie a potem moze cos nowszego:-)bo ten ledwo zyje:-(

Gosiu za którym razem Wam się udało zafasolkować? bo nie pamiętam :zawstydzona/y:
ciekawe jak tam Anufifi :confused::confused::confused:

Beti a Ty? miałaś testować jakoś niedawno? czy @ przyszła?:confused:
Paula nam sie w sumie udalo za drugim razem ale ja bylam wczesniej na tab antykoncepcyjnych ktore odstawilam pod koniec grudnia a juz w polowie lutego zafasolkowalam:-)
Dzięki Kochana:tak: A u mnie dziś taki upał, że szok:szok:Już o 7 rano jak szłam na badania do szpitala to ledwo szłam a teraz.. masakra jakaś. Afrykańskie upały:-D Dziś przyjeżdża mój M!!Tak się cieszę:-D Od rana sprzątam, pozmywane, pranie wstawione, zaraz będe sprzątac łazieneczkę a potem reszte domku..;-):tak:
tak się zastanawiam co by tu do jedzonka na obiadek przygotowac..hmm. Macie jakies pomysły?:-)

Aga pogoda fakt straszna jest hehe..szczegolnie dla nas ciezarowek:-)ale jutro ma sie
:-)

Ciekawe co u Aniu mam nadzieje ze wroci z urlopu z fasolka:-)

Beti czekamy na Twoj test:-)

Czarodziejko ale mialas szczescie ze za pierwszym razem wam sie udalo:-)

Buziaki dla wszystkich dziewczyn:-)

reklama
Agniesiak to super że M wraca :-) pomysły hmm...mój mąż zawsze mówi "ja mogę gotować ale Ty wymyśl co" :-D a z tym zawsze jest problem :tak:
do tego przez te upały wcale nie chce się jeść ale ze względu na Kacpra staramy się żeby codznnie było coś gotowanego :tak:
Agnieszko nie mam teraz żadnego pomysłu i nie wiem czy chcesz przygotować coś "wytwornego" czy coś normalnego, ale napisze Ci co my w tym tygodniu jelismy na obiadki: zupka kalafiorowa, naleśniki ze szpinakiem, fasolka po bretońsku, knedle ze śliwkami a dzisiaj będzie zupka z fasolką szparagową :tak:

Gosiu witaj :-) czyli zaczynacie powoli szykować nowe mieszkanko :-) super! :tak: no i dobrze że autko wkońcu sprawne będziesz mogła wygodniej się poruszać :tak:
to szybko Wam się udało :-) ale podobno po tabletkach większa płodność jest i większa szansa na bliźniaki ;-):tak: ciekawe za którym razem nam się teraz uda :confused:

Gosiu witaj :-) czyli zaczynacie powoli szykować nowe mieszkanko :-) super! :tak: no i dobrze że autko wkońcu sprawne będziesz mogła wygodniej się poruszać :tak:
to szybko Wam się udało :-) ale podobno po tabletkach większa płodność jest i większa szansa na bliźniaki ;-):tak: ciekawe za którym razem nam się teraz uda :confused:

nom cos musismy zaczac robic z tym mieszkaniem zeby tak do listopada sie przeniesc..a ze kasy brak to nic nie robimy..ale kaska bedzie od developera bo mielismy nadplate z ksiazeczki mieszkaniowej to starczy na podlogi i jeszcze ma byc zwrot z metrow bo jest mniej metrow niz zaplacilismy...jakby tych zwotow ie ylo to nie wiem ile bysmy musieli czekac az jakas kaska by wpadla..szczgolnie teraz gdy jest kryzys i nasza firma niestety to bardzo odczowa:-(
Fakt szybko nam sie udalo..ale bbliznaikow nie bedzie hehe:-)Tobie szybko sie uda zobaczysz ja mysle ze bedziesz w maju rodzic:-)

WITAM:-)
Dziewczyny nie wiem na ile to jest prawda ale.......gdzies sie doczytalam ze w ciązy na podstawie tetna dziecka mozna probowac okreslac plec dziecka. Tetno u chlopcow jest nizsze niz u dziewczynek. CHlopcy maja do 140 a dziewczynki nawet do 180........ale na ile to jest prawda?........

hmm jak w 11 tc ciąży mój synek miał mierzone tętno to było 160 czyli po środku hehe :-D

AGNIESIAK jak ja kocham takie wstawanie wczesne :baffled:no ale M już tuz tuż będzie z tobą :-)a pomysł oj ja sama nie wiem co zrobić na obiadek :confused:mam wielką ochote na kurczaczka hmm ale piątek ale szczerze ja ogólnie patrze na piątek w poscie ale teraz dla mnie to jak zwykły dzień co sama nie wiem czy czasem go nie zrobię ;-)

PATI ja z M serduszkowaliśmy się raz i to było równe 2 dni przed owulką ale czy uda się dziewczynka :confused:mam przeczucie że troszku za blisko owulki ale tez i poprostu ma znaczenie jakie ma twój M silne plemniczki czy na synka czy na córeczke :tak:

Agniesiak to super że M wraca :-) pomysły hmm...mój mąż zawsze mówi "ja mogę gotować ale Ty wymyśl co" :-D a z tym zawsze jest problem :tak:
do tego przez te upały wcale nie chce się jeść ale ze względu na Kacpra staramy się żeby codznnie było coś gotowanego :tak:
Agnieszko nie mam teraz żadnego pomysłu i nie wiem czy chcesz przygotować coś "wytwornego" czy coś normalnego, ale napisze Ci co my w tym tygodniu jelismy na obiadki: zupka kalafiorowa, naleśniki ze szpinakiem, fasolka po bretońsku, knedle ze śliwkami a dzisiaj będzie zupka z fasolką szparagową :tak:

WITAM:-)
hmm jak w 11 tc ciąży mój synek miał mierzone tętno to było 160 czyli po środku hehe :-D

AGNIESIAK jak ja kocham takie wstawanie wczesne :baffled:no ale M już tuz tuż będzie z tobą :-)a pomysł oj ja sama nie wiem co zrobić na obiadek :confused:mam wielką ochote na kurczaczka hmm ale piątek ale szczerze ja ogólnie patrze na piątek w poscie ale teraz dla mnie to jak zwykły dzień co sama nie wiem czy czasem go nie zrobię ;-)
Już chyba wiem co zrobię:tak: Zadzwoniła mama i podala mi świetna myśl:tak: Zrobię leczo ala moja mama;-):-) ryż, papryka czerwona, zielona, żółta, pieczarki, cebulka, polędwiczki a na wierzch posypie serem żótyłtym... mniami:tak: A na talezu keczup obowiązkowo:-D

No i zrobiłam żeberka na obiadek takie pikantne:-DPierwszy raz w życiu robiłam, ciekawe czy wyszły:zawstydzona/y::tak:
Oczywiście z przepisu bo jakby że inaczej:):-D
Miało byc leczo a wyszły żeberka:tak::-D Teraz tylko do prodziża i godzinka i gotowe:-D

reklama
Do góry