reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
No i zrobiłam żeberka na obiadek takie pikantne:-DPierwszy raz w życiu robiłam, ciekawe czy wyszły:zawstydzona/y::tak:

Oczywiście z przepisu bo jakby że inaczej:):-D

Miało byc leczo a wyszły żeberka:tak::-D Teraz tylko do prodziża i godzinka i gotowe:-D

ach jak to kobieta zmienna jest :-Dja szmuruje właśnie kurczaczka :tak:a potem na basen :-)

sluchajcie cos mi sie wydaje ze sie udalo,czuje sie jakbym miala maly balonik w srodku,nawet przy zabawie z xavierkiem jak polozyl sie na brzuszek to zabolalo;-) co Wy dzisiaj takie kulinarne:-p:confused: bardzo lubie pieczone zeberka ale moj M nie bardzo lubi i dzieci tez nie bardzo.Ja robie mlode zieniaczki(udalo mi sie dostac polskie-nawet nie wiecie jaka to radosc zjesc polskie ziemniaczki):-D:-D:-):-):-) do tego kotleciki z piersi,mizeria i buraczki;-)smacznego laseczki:tak:;-)

Pati życzę Ci aby to była fasolka!!! :tak::-) choć na pierwsze objamy tak naprawde trzeba troche poczekać, ale może u Ciebie jest inaczej, wkońcu każda kobieta przechodzi ciąże inaczej no i w końcu Ty już jesteś doświadczona mamusią :tak:

Pati życzę Ci aby to była fasolka!!! :tak::-) choć na pierwsze objamy tak naprawde trzeba troche poczekać, ale może u Ciebie jest inaczej, wkońcu każda kobieta przechodzi ciąże inaczej no i w końcu Ty już jesteś doświadczona mamusią :tak:
PAULAwiem urodzilam w koncu dwojke dzieci ale tak naprawde z kazda ciaza jest inaczej a ja tak marze o corci ze czuje sie jakbym zachodzila w ciaze po raz pierwszy;-)Wiem od lekarza ze kazda nastepna ciaza jest szybcie widoczna i ojawy sa tez wczesnie niz przy pierwszej:-)Mam nadzieje ze Tobie tez sie uda,pragniemy tego wszystkie bardzo mocno.Jak rodzilam Alanka to w szpitalu w tym czasie byly3 dziewczyny ktore oddawaly dzieci do adopcji,takie kobiety wogole nie zasluguja na macierzynstwo...tak to jest my pragniemy dzieci i chcemy obdarzyc ich miloscia a takie mlode,nieodpowiedzialne....zachodza na pierwszej lepszej dyskotece TO NIESPRAWIEDLIWE:wściekła/y::wściekła/y::no::baffled:

Witajcie :-)

Dziewczyny mam pytanie, która z Was była w Gołębiewskim ? :confused: wydaje mi się, ze któraś z Was wklejała zdjecia z tego hotelu :confused: Chciałabym wybrać się na weekend do Wisły ale czy warto ? :dry::sorry2: dzięki za odpowiedź

ale pyszności robicie na obiadek :-)
ja mam mięsko duszone z ziemniaczkami i zestawem suróweczek ;-) taki prosty obiadek

Wczoraj byliśmy z juniorkiem w cyrku, fajna zabawa i atrakcje ;-) ale nie ukrywam, że tam kaskę można stracić i to dużą :-D;-)

Patrysiu co to znaczy szmuruje :confused: śmieszne określenie :-D
a Ty Patrysiu jesteś kaszubką czy Twój mąż? a może oboje? :-)

kochana juz kiedys BERSHCE tłumaczyłam ;-)to jest mięsko duszone od czasu do czasu zalewasz wodą aby się niepoprzyklejało i tak robie czyli szmuruje:tak: a ja i M jesteśmy z Pomorza ;-)

Bershka witaj :-) nie wiem czy to nie Anufifi była w Gołębiewskim w Wiśle tak mi się coś kojarzy :tak: jeszcze któraś tez pisała że była ale nie mogę sobie przypomnieć która :zawstydzona/y: w każdym razie pisały że jest super i warto jechać! :tak:

Patrysia to już teraz będe wiedziała co to jest szmurowanie ;-)

ja zaraz wychodze z pracy a tu nadal leje :baffled::baffled::wściekła/y:

reklama
Witajcie kochane!
Ja znowu na chwileczke abyscie o mnie nie zapomnialy;)
U nas drugi dzien upaly, ale teraz zaczelo sie chmurzyc. Wczoraj i dzis do poludnia bylismy po 2 godzinki nad morzem i bylo super, tylko masa ludzi...odzwyczailam sie od tego ;)
Synus uradowany po pas do wody wchodzil(ze mna za raczke, bo ja wychowana nad morzem wiem, jakie zdradliwe jest) a teraz odsypia charce. Ja czuje sie dobrze i Alanek tez bo bryka o stalych prach:)
Buziaczki dla Was wszystkich!!!

Do góry