reklama
Efe1980
Sierpniowa mama Gabrysi
Ja do tego łóżeczka też miałam dokupić materac ale okazało się, że ten w zestawie jest dość gruby i nie ma takie potrzeby. Ale to trzeba wymacać samemu. Moja chrześnica śpi w takim podobnym łóżeczku jak wasze i jej mama mówi, że materac (ma po starszym dziecku) położy dopiero jak przeniesie ją na dół. I ja chyba też tak zrobie, bo po rozłożeniu okazało się, że to podwieszenie jest jeszcze dodatkowo wzmocnione dwoma rurkami, żeby ten materac z zestawu równo leżał.A w tym mojej chrześnicy to nie wiem czy to materacem można nazwać. To po prostu były płyty obszyte materiałem z bardzo cienką gąbką.
Ostatnia edycja:
anet15
Mama Malgosi i Karolinki
Dziewczyny,fajowe te wasze łózeczka.....moje to takie zwyklutkie , ale 6 lat temu takich slicznych nie widzialam.....zreszto moj sam kupowal i pewnie na takie nawet by uwagi nie zwrocil.....bo on wybiera : tanie,proste i praktyczne....

Efe1980
Sierpniowa mama Gabrysi
I dzięki temu Anetko masz łóżeczko do teraz 
A ja i tak pewnie z czasem kupię zwykłe łóżeczko tylko takie co z niego można zrobić potem łóżko. Tylko teraz nie mam miejsca, bo nie moje to są kąty.
A ja i tak pewnie z czasem kupię zwykłe łóżeczko tylko takie co z niego można zrobić potem łóżko. Tylko teraz nie mam miejsca, bo nie moje to są kąty.
izabela...
Fanka BB :)
ja też wolę drewniane łóżeczka i takie też mam, jak ubiorę pościel (ale trochę później, żeby się nie kurzyła), to cyknę fotkę :-)
ale turystyczne, takie zwykłe też mam zamiar kupić, przyda się do dziadków np. ;-)
ale turystyczne, takie zwykłe też mam zamiar kupić, przyda się do dziadków np. ;-)
moja mama tez juz wpadla w zakupowy szal dla wnuczek 

PROMOCJA śpiworek kocyk rożek becik okrycie 3w1 (675463771) - Aukcje internetowe Allegro
mowi ze sliczne i porzadne, sa juz w drodze do mnie :-)

PROMOCJA śpiworek kocyk rożek becik okrycie 3w1 (675463771) - Aukcje internetowe Allegro
miranda
Fanka BB :)
Fajne to Ann, ja mam coś podobnego ale bez zapieć, może doszyje bo podoba mi sie ten bajer. Tylko śpiworek wydaje sie niezbyt wygodny dla dzidzi, pozatym śpiworek akurat mam.
moja mama tez juz wpadla w zakupowy szal dla wnuczek
przemegazajebiste te kocyki!!! potwierdzam bo 4 lata temu kupilismy dla Jaska takie cos i sprawdzilo sie super!!!
delikatne, milusie i cieplutkie :-)

reklama
maggie85
Mama M.
No ANN fajowskie, i Twa mama wie co dobre dla wnuczek :-))
ja mam tylko rożek, i właśnie się zastanawiam nad czymś takim hymm tylko ja lubię sobie pooglądać na żywo nim kupie ech, poza tym mam dostać od siostry końcem sierpnia coś takiego więc nie wiem czy jest sens kupować
ja mam tylko rożek, i właśnie się zastanawiam nad czymś takim hymm tylko ja lubię sobie pooglądać na żywo nim kupie ech, poza tym mam dostać od siostry końcem sierpnia coś takiego więc nie wiem czy jest sens kupować

Podziel się: