reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kolejne dziecko

reklama
:-D:tak::tak:slodki suwaczek GOSIA
:tak::tak:

Byłam dzisiaj w szpitalu na ginekologicznym USG.Oczywiscie ogromna kolejka, prawie same cięzarówki z trudem znoszące upał.Tak sobie popatrzyłam na te wielkie brzuchole i pomyślałm jak to dobrze, ze jestem tu z innego powodu:-):tak:Słodziutkie są takie maluszki, ciesze sie jak u znajomych pojawiaja sie dzieciaczki, ale ja sama....:no::no::no::-)

prawdopodobnie druga córa :sorry2:

jutro jadę drugi raz wiec będziemy próbować dojrzeć czy na 100% dziewczynka czy jednak coś tam w 1 dzień wyrośnie ;-);-)

No, Gosia, to super :-) Dziewczynki są fajne ;-) A Ty Gosiu rodzisz śliczne dziewczynki :-):tak:

Ostatnia edycja:
dzięki dziewczyny ;-)

Agusia
a obojętne mi to co będzie jest dziewczynka to jestem mega szczęśliwa jutro oby tylko było na badaniach wszystko ok :tak:

Ech Gosiu przypomniałaś mi właśnie chwile kiedy ja się dowiedziałam co będzie.... marzyłam początkowo o chłopaku a tu niespodzianka :-) Zazdroszczę Ci że jeszcze troszkę i będzie malutka kruszynka na świecie.... chociaż u mnie to marzenie o małym synku nie wygasło, to oczami wyobraźni widzę dwie słodkie dziewuszki i cieszyłabym się bardzo.... i Ty na pewno też będziesz :tak:

reklama
chociaż u mnie to marzenie o małym synku nie wygasło, to oczami wyobraźni widzę dwie słodkie dziewuszki i cieszyłabym się bardzo.... i Ty na pewno też będziesz :tak:

no właśnie z jednej strony się bardzo cieszę że dwie dziewuszki a z drugiej jest ta ciekawość na chłopca czy to tak samo czy jednak jest inaczej ....:-D

a teraz jak tak patrzę na Emilką jak mi piszczy i skaczę to sobie wyobrażam że potem dwie takie będą tak skakać i piszczeć ......to tylko uciekać :rofl2::-D

Do góry