reklama
WolfiA
Lutowa MaMa ''07 i ''09
Śliczny masz Gosiu suwaczek
Jejku to już 15 tydzień... jak ten czas leci
Zaraz będzie połowa i potem to już będziesz rodzić

Gosia zdążyłam zobaczyć.Ach słodkie...;-)
slodki suwaczek GOSIA
Śliczny masz Gosiu suwaczekJejku to już 15 tydzień... jak ten czas leci
Zaraz będzie połowa i potem to już będziesz rodzić
![]()
dzięki ;-)

madzix
Fanka BB :)
slodki suwaczek GOSIA

Byłam dzisiaj w szpitalu na ginekologicznym USG.Oczywiscie ogromna kolejka, prawie same cięzarówki z trudem znoszące upał.Tak sobie popatrzyłam na te wielkie brzuchole i pomyślałm jak to dobrze, ze jestem tu z innego powodu:-)

agusia9915
Matka wariatka
Gosiu Gratuluje ;-) superrr
choc chyba masz nadzieje,ze do jutro sie cosik pojawi

??

Joasiek
Mamy lutowe'07 Fan(ka)
Ech Gosiu przypomniałaś mi właśnie chwile kiedy ja się dowiedziałam co będzie.... marzyłam początkowo o chłopaku a tu niespodzianka :-) Zazdroszczę Ci że jeszcze troszkę i będzie malutka kruszynka na świecie.... chociaż u mnie to marzenie o małym synku nie wygasło, to oczami wyobraźni widzę dwie słodkie dziewuszki i cieszyłabym się bardzo.... i Ty na pewno też będziesz 

reklama
chociaż u mnie to marzenie o małym synku nie wygasło, to oczami wyobraźni widzę dwie słodkie dziewuszki i cieszyłabym się bardzo.... i Ty na pewno też będziesz![]()
no właśnie z jednej strony się bardzo cieszę że dwie dziewuszki a z drugiej jest ta ciekawość na chłopca czy to tak samo czy jednak jest inaczej ....

a teraz jak tak patrzę na Emilką jak mi piszczy i skaczę to sobie wyobrażam że potem dwie takie będą tak skakać i piszczeć ......to tylko uciekać