reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

starania się - watpliwości..

nie wiem co to mogło byc ze ci sie @ wstrzymała, może rzeczywiscie od upałów..:eek:

napewno ci kuracja pomoze, zonaczysz a potem hop siup i bedzie dzidziol....:laugh2:

A do laboratorium zaszłaś?[/B][/COLOR][/FONT]
Kurcze ja Ci w sprawie @ nie pomoge bo normalnie to miałam 7-8 dni jak zaczełam brać piguły to miałam 4 dni a teraz po odstawieniu miałam 2-3 dni
nie wim dlaczego tak sie stało moze jeszcze się pojawi ale na tych upałach to moze i lepiej że to bylby koniec

a do labolratorium nie zdążyłam bo do 12 bylo czynne a ja dzis spałam do 11 i zanim sie wyrobiłam to bylo po ptokach

reklama
kurka nie mam sił nic nie robie a jestem cała mokra
Triste08.gif

nie wim dlaczego tak sie stało moze jeszcze się pojawi ale na tych upałach to moze i lepiej że to bylby koniec

a do labolratorium nie zdążyłam bo do 12 bylo czynne a ja dzis spałam do 11 i zanim sie wyrobiłam to bylo po ptokach
o Ty spioszku :-D

A do nas idzie burza:baffled:a duchota ale bo burzy pewnie bedzie już lepiej żywsze powietrze :tak:
Do nas tez sie zbliża, juz w oddali słychac grzmoty

Witam!
Dzeni GRATULUJĘ!
Bebe36.gif

OLESIA
Anniversaire10.gif

Zaniepokojona możesz mieć skąpszy @ od leków u mnie też tak jest 2 dni i czasem w 3 pare plamek
A ja dziś się opalałam i jak zwykle przegiełam bo jestem cała czerwona
Temps05.gif

Pozdrawiam!!!!!

Witam sie :-)

GRATULUJE DZENI super wiadomosc, teraz musisz sie pilnowac i do gina zmykaj.

OLESIA-WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO z okazji 18-stki :-D

KINGUS- Kochana nie jestem lekarzem ale wydaje mi sie ze Twoja dzidzia dobrze wazy :tak: kiedys przegladalam watek o skrajnych wczesniakach urodzonych w 26-27 tc i te dzieciaczki wazyly od 660 do 760 gram a skoro twoja dzidzia wazy 990 g w 28-29 tc wiec wydaje mi sie ze wszystko jest ok ( mam nadzieje ze nic nie namieszalam :zawstydzona/y:)

MARZENIXX- Jesli tempka pojdzie jeszcze jutro w gore to ja stawiam ze owulka byla w 13 dc, a jesli nie to ja juz nie wiem:eek:

U mnie w miare ok, @ juz prawie sobie poszla :tak: jak dobrze ;-)

Ale za to u taty nie najlepiej z wynikami :-( wzial juz 8 dawek chemi zostalo mu dwie ostatnie i jak narazie nie moze ich wziasc, poniewaz wyszlo ze chemia zle wplynela mu na szpik kostny :baffled: wiec nie moze dokonczyc tej chemi ( dopuki nie poprawia sie wyniki ) a nie wiadomo jak na to zareaguje rak :-( Tak zle i tak niedobrze :-( ehhh.

Ostatnia edycja:
Pozdrawiam!!!!!
martynko ostatnio z twoich postow bije taka radosc ze az milo czytac!! widac ze jestes szczesliwa ze juz tak blisko celu...... buziaczek :*

wiesz co na moje to owulka moze byc na dniach tak cos przeczuwam po Twoim wykresie

byc moze jutro pojdzie w gore
no mam nadzieje.... wczoraj i dzis test owu wyszedl ze druga kreska jest widoczna ale jasniejsza od kontrolnej... dzis zrobie to moze juz bedzie bardzo mocna....
dziekuje kochana jestes :*
MARZENIXX- Jesli tempka pojdzie jeszcze jutro w gore to ja stawiam ze owulka byla w 13 dc, a jesli nie to ja juz nie wiem:eek:
Ale za to u taty nie najlepiej z wynikami :-( wzial juz 8 dawek chemi zostalo mu dwie ostatnie i jak narazie nie moze ich wziasc, poniewaz wyszlo ze chemia zle wplynela mu na szpik kostny :baffled: wiec nie moze dokonczyc tej chemi ( dopuki nie poprawia sie wyniki ) a nie wiadomo jak na to zareaguje rak :-( Tak zyle i tak niedobrze :-( ehhh.
ojej mam nadzieje ze tacie sie poprawi , trzymam kciuki:tak:

a co do owulki, sluz plodny zaczal mi sie dopiero od wczoraj...... az wylecialo ze mnie wczoraj , myslalam ze popuscilam siku hahaha:-D wiec kurcze mam nadzieje ze dopiero owulka bedzie bo jak byla w 13dc to wielka doooopa:-(

reklama
no mam nadzieje.... wczoraj i dzis test owu wyszedl ze druga kreska jest widoczna ale jasniejsza od kontrolnej... dzis zrobie to moze juz bedzie bardzo mocna....
dziekuje kochana jestes :*
zrób zrób.. u mnie wyszlo ze miałam owu (tzn pozytywny test) dzien przed skokiem tempki:) takze jak cos jak wyjdzie pozytywny to dzialaj:)

Do góry