reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

starania się - watpliwości..

Powróciłam

Ja nie wiem po jaką cholere są ustalane godziny wizyt jak i tak człowiek czeka jak dekiel.

A więc możecie mówić mi MASTER. Produkuje te pęcherze jak faworki w tłusty czwartek, żebym to ja jeszcze je zapładniała tak jak produkuje to mogłabym zostać surogatką czy ja tam one się zwą.

Na prawym jajniku 2 pęcherze: pierwszy 23mm drugi 20mm, na lewym maleństwo bo tylko 11mm i raczej nic z niego nie będzie jak wezme predalon jutro. Endometrium mam 11, powiedzial że to takie przyzwoite minimum.
Najbardziej fascynujące jest to że ja jestem dopiero w 11dc. Facet ocipiał, oniemiał, zamilkł.
Mam się postarać jutro o wolne i zapodać zastrzyka koło 17.00 a we czwartek na 15.00 mężulo mój trzepać będzie do pojemniczka.

Zestresowany biedny jak cholera.

To tyle u mnie.
A co tam u was - czy ktoś tutaj jeszcze jest??????

Ostatnia edycja:
reklama
mnie nie wymienilas :-( ale i tak ZYCZE WAM WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO Z OKAZJI ROCZNICY SLUBU!!
Ty nie siedz na forum,tylko idz oblewac!!!

szafirku przeprasza ze zapomnialam o tobie kochana specjalny buziak dla ciebie

CMOK CMOK CMOK:-D:-D:tak::-p

i dzieki za zyczonka:-D

patrysia sandra rowniez dziekuje
:-D:tak:

Sliczny kwiatuszek:tak:

no juz zmykam:rofl2:

wiedzialm!! normalnie wiedzialam ze mnie godzinke nie bedzie a forum sie zapisze na kilka stron... :-):-):-) wlasnie przeczytalam wszystko... w ogole ok godzinki moje jajniczki tak bardzo bola ze nawet sie ruszac nie moge... jak chodze to mnie tak boli ze masakra... moze dzisiaj owulka bedzie... mam nadzieje... pomecze mojego troszke przed spankiem i zobaczymy jaka temp bedzie jutro... trzymajcie kciuki zeby urosla i zeby nie spadala w dol...
trzymam kciuki!! ja mam nadzieje ze moja tez jutro skoczy.... dzis mnie jajniki tez pobolewaja ale nie tak jak wczoraj... testa owu nie robilam bo juz nie mam a w aptece mojej nie bylo....:confused2: więc czekam..... dzis małża torche pomęcze, ale juz i tak sie nie nastawiam na ten cykl bo jakis pokrecony jest.......

trzymam kciuki!! ja mam nadzieje ze moja tez jutro skoczy.... dzis mnie jajniki tez pobolewaja ale nie tak jak wczoraj... testa owu nie robilam bo juz nie mam a w aptece mojej nie bylo....:confused2: więc czekam..... dzis małża torche pomęcze, ale juz i tak sie nie nastawiam na ten cykl bo jakis pokrecony jest.......

Sandraha marzennix no to juz mi uciekac sie seksowac jak jajniczki kuja to owulka bedzie na 100 wienc gwalcic mi malzow tak co fasolinki beda hihi:-D

Powróciłam

Ja nie wiem po jaką cholere są ustalane godziny wizyt jak i tak człowiek czeka jak dekiel.

A więc możecie mówić mi MASTER. Produkuje te pęcherze jak faworki w tłusty czwartek, żebym to ja jeszcze je zapładniała tak jak produkuje to mogłabym zostać surogatką czy ja tam one się zwą.

Na prawym jajniku 2 pęcherze: pierwszy 23mm drugi 20mm, na lewym maleństwo bo tylko 11mm i raczej nic z niego nie będzie jak wezme predalon jutro. Endometrium mam 11, powiedzial że to takie przyzwoite minimum.
Najbardziej fascynujące jest to że ja jestem dopiero w 11dc. Facet ocipiał, oniemiał, zamilkł.
Mam się postarać jutro o wolne i zapodać zastrzyka koło 17.00 a we czwartek na 15.00 mężulo mój trzepać będzie do pojemniczka.
?????
no to pieknie hanula!!!! matko ja chyba oszaleje czwartek trzymajac za ciebie kciuki:laugh2: teraz napewno sie uda!! yeeeeeeeee:-D

sisi wszystkiego naj naj z okazji rocznicy :****

mi ostatni zostal tescior owulacyjny... ale poczekam jeszce troche i moze za pol godzinki zrobie... to trzymam kciuki zeby nam ta empka jutro skoczyla bo jak nie to w trabe dostanie... (ciiiiiii strasze ja :-D:-D:-D) :-D:-D:-D

Sandraha marzennix no to juz mi uciekac sie seksowac jak jajniczki kuja to owulka bedzie na 100 wienc gwalcic mi malzow tak co fasolinki beda hihi:-D

ja to przed samym spankiem... bo uzywam pre-seed to nie chce zeby wylecial a poza tym poduche pod tylek i tak spie a moj tz to sie smieje ze mnie... :-):-):-)

Powróciłam

Zestresowany biedny jak cholera.

To tyle u mnie.
A co tam u was - czy ktoś tutaj jeszcze jest??????

kochana ty bralas jakis wspomagacz np clo... bo u mnie jest tak samo... mam 2 piekne pecherzyki powyzej 20mm i endo tez duze wiec moze kochana jak zafasolkujesz to parka bedzie :tak::tak::tak::tak:

kochana ty bralas jakis wspomagacz np clo... bo u mnie jest tak samo... mam 2 piekne pecherzyki powyzej 20mm i endo tez duze wiec moze kochana jak zafasolkujesz to parka bedzie :tak::tak::tak::tak:

u nas na styczniówkach 2010 jest aż 5 kobitek które będą mieć bliźniaki:-D:-D:-D ja powiem że pierwszy raz widziałam zdjęcie z usg z bliźniakami:-)

reklama
SISI ma rocznice - w sensie libacje alkoholową - i nie stawia. A ty co zrywasz z tradycją staropolską jakże bogatą i chwalebną??????? Żal ci 27 zł na flakona???? A w dupie się nie poprzewracalo???????

Madzienka cholera wiesz co. Jak się go spytałam o endometrium to pokiwał glową powiedział że nie jest zachwycony. Na to ja czy można coś na to poradzić. I wtedy on strzelił mnie w pysk powiedził że teraz zostawiamy tak jak jest a przy następnej inseminacji będziemy walczyć z endometrium.
I tak mi się wydaje że nawet on nie wierzy w powodzenie tego zabiegu. Załamał mnie trochę, bo Super G jak też coś w podobnym tonie powiedzial na początku do do tej pory się mnie nie udało. Pierdollone fatum.

Do góry