reklama
Nektarynka
Fanka BB :)
Zanim Was poczytam to sie przywitam tylko...
Zrobiłam rano testa....
dobra, idę czytać...
Buziaki
Czytam teraz...nie przeszkadzać...![]()
nie na kopał Ci nikt do dupy.. yyy pupy?
Ola PM pewnie ze są.. bo gdyby nie bylo to by powiedziala a tak ja juz wiem ze są..
zajec.. gratulacje
Zajączek81
Nie no dziewczyny...raczek kupka.
Testa zrobiłam rano: Quick Vue. Umyłam zębole, M. śpi patrzę...i nic nie widzęWzięłam do torebki żeby M. nie znalazł w koszu (hehe-nie to żeby grzebał w śmieciach).
Poszłam sobie na autobus i zerknęłam jeszcze taz (po ponad godzinie) w świetle dziennym i zobaczyłam cień cienia cienia kreseczki.... musze poczekać...
:-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-)

Poczekajmy jeszcze parę dni :-)
Ostatnia edycja:
badaicka
Paulusia i Filipek
Mari Promyczku BUZIOLE i dla CiebiePozdrawiam Was serdecznie przesylam 1000 buziaczkow. Odezwe sie pewnie w srode przyszla z inf o tescie. Milego dnia.
JUUUUUUSTYYYYYYYNAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Zanim Was poczytam to sie przywitam tylko...
Zrobiłam rano testa....
dobra, idę czytać...
Buziaki
Testa zrobiłam rano: Quick Vue. Umyłam zębole, M. śpi patrzę...i nic nie widzęWzięłam do torebki żeby M. nie znalazł w koszu (hehe-nie to żeby grzebał w śmieciach).
Poszłam sobie na autobus i zerknęłam jeszcze taz (po ponad godzinie) w świetle dziennym i zobaczyłam cień cienia cienia kreseczki.... musze poczekać...
o jejku...

Nektarynka
poczekaj jeszcze kilka dni i powtorz moze jeszcze malo tego hormonu szczescia jest i jupi jupi..
Zajączek81
Nektarynko....nie ma czego. Mam nadzieję ale na pewno nie pokażę tego testa M.
Pokazałam go koleżance w pracy i ona niby widzi ale mówi że powinna byc ciemniejsza dużo.
Muszę poczekać dziewczyny
Jak jutro Makumba nie przyjdzie to wtedy zacznę się nieśmiało cieszyć...
Zastanawiałam się czy betki nie zrobic, jak myslicie??
Pokazałam go koleżance w pracy i ona niby widzi ale mówi że powinna byc ciemniejsza dużo.
Muszę poczekać dziewczyny
Jak jutro Makumba nie przyjdzie to wtedy zacznę się nieśmiało cieszyć...
Zastanawiałam się czy betki nie zrobic, jak myslicie??
reklama
badaicka
Paulusia i Filipek
Nie ma @ to poczekamy jeszcze parę dni

Podziel się: