reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
ale mam nerwa na dzieciaki że:angry::angry::angry::angry::angry:
poszłam do kuchni obiad kończyć a ich poprosiłam żeby na antka patrzyli smażę tą wątróbkę i jak dla mnie antocha za cicho zaglądam do pokoju antek wywrócił kwiatka wpiernicza ziemię a oni nie widzą tk zapatrzeni w bajki :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:no to mają już szlaban na bajki:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Ja dziśaj też miałam nerwa na Seweryna. To chyba taki dzien

u mnie standart dzieciaki leżą i zawiązują zadełko iu siebie w pokoju antonio zasnął a ja na bb:-D:-D:-Dmy już po obiadku:tak:
ja jestem zakęcona jak słoik słuchajcie nalałam wody do czajnika na kawulca i czekam chodzę po kuchni i marudzę pod nosem że wszystko mi dziś na złość nae=wet woda gotuje się wiecznośc a julka mamusiu ale ja julia ty się nie odzywaj bo mam nerwa musi mi przejśc i dalej marudze pod nosem a julka nie to nie ale jak byś włączyła czajnik to byś szybciej miała tą kawę...............i poszła :-D:-D:-Dnormalnie głupio mi było i śmiać mi się chciało:-D:-D
DOBRE :-):-):-):-)

Marta1981 a pierożki na pewno pycha aż mi ślinka cieknie

A ja wruciłam z Brzegu Sebek zastrzepiony i waży 7330. Przybrał 630. Przez całe badanie się chichrał po strzepieniu trochę popłakał ale było znośnie. Seweryn pojechał z dziadkami do cyrku i pewnie zaraz wrucą.

ale mam nerwa na dzieciaki że:angry::angry::angry::angry::angry:
poszłam do kuchni obiad kończyć a ich poprosiłam żeby na antka patrzyli smażę tą wątróbkę i jak dla mnie antocha za cicho zaglądam do pokoju antek wywrócił kwiatka wpiernicza ziemię a oni nie widzą tk zapatrzeni w bajki :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:no to mają już szlaban na bajki:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
:-D:-D:-D:-D:-D:-D dużo sie tej ziemi najadł :sorry:

u mnie chyba burza nadchodzi,a nie zdziwiłabym sie po za bardzo parno jest :tak::tak::tak::tak: i widać ze gdzieś z boku błyska się co chwila.więc albo niedługo dojdzie mnie albo przejdzie bokiem :baffled:

Byłam u lekarza,oczywiście było opóxnienie,jedna lekrka przyjmowała bo czas urlopowy.3 osoby przyszły się pytać czy ich przyjmie więc minuty lecą i w sumie weszłam 40 min po czasie.
nie znosze tego czekania przed tym gabinetem.

obejrzała mi ta rękę i od razu powiedziaął że to reakcja alergiczna i wysłałą na zastrzyk.piguła mi dała zastrzyk w tyłek,było znosne,az tak nie bolało :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

i powiedzieli mi że po tym już nie będzie się powiekszał obrzęk i będzie schodzić.
nie minęło dużo czasu,może z 3h a tu rozlało mi sie z 3cm do 10cm-taka plama na reku i gorące jak cholerka-jest goraczka.
godzinę robiłam sobie okłady z wody z octem,smaruje fenistilem,dziś juz wypiłam 4 tabletki musujace wapna.

w tej chwili widzę że jakby troszeczke lepiej ale zobaczymy co po nocy.obym nie musiała jutro znowu biec do lekarza :tak::tak::tak::tak:

reklama
Jestem i Zuzkus już leci;-):tak:.
Gotowałam piździogi a Olek poszedł z talerzykiem jeść... do swego pokoju i na dole piętrusa jadł i mu pieróg upadł na materac i pokrowiec w ciapki jagodowe:wściekła/y::wściekła/y:.Bo w salonie to stołu nie ma:no::baffled:.

Do góry