reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
witam

a to co alergia na zastrzyk czy jak

Ania ja miałam zastrzyk odczulający bo urządliła mnie pszczoła w rękęi ten zaszczyk jakoś mi nie pomaga.odczekam jeszcze dziś bo wczoraj było lepiej a dziś znowu mi rozlało się na ręce a najwyżej jutro podejdę do lekarza bo to weekend za pasem i po tem nie wiadomo co robić :tak::tak::tak::tak:

hej beata:happy:
ty brzoskwiń zapomniałaś do ciasta brzoskwiniowego a ja ziemniaków do placków ziemniaczanych:-D:-D:-D:-D:-D
tak tylko spacerówkę i to taką dobrą parasolkę:tak:
ale zdolniach z Was :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

hej mamita:happy:
kurcze ja bym na miejscu siostry poszła do lekarza:tak:bo takie białko w moczu może świadczyć o gestozie:baffled:

ja tez bym radziła iść do lekarza :tak::tak::tak::tak:nie zaszkodzi sprawdzić a to przeciez chodzi o zdrowie maleństwa i swoje też :tak::tak::tak::tak:

Morze któraś ma do oddania lub odsprzedania za nie wielką kasę łóżeczko turystyczne? najlepiej by było dwu poziomowe

ja niestety nie posiadam :no::no::no::no::no::no:

Hej Beata :-):-):-):-)
częściej zaglądaj,bo wpadasz czasmi tak szybko jak i znikasz. :-D:-D:-D:-D
bys wkleiła jakieś fotki bo twój synus taki duży że bysmy chciały zobaczyć kawalera :tak::tak::tak::tak::tak::tak:

o właśnie taki tylko ja chcę samą sacerówkę bo jest lekka zwrotna super ma budkę która chroni przed wiatrem i słońceem no jak narazie to mój typ:tak:
dowikluś on się rozkłada do pozycji leżącej:tak:
Ten tak:tak::tak::tak:
Ja myslalam o pliko P3:-)

AS
Torcik przesliczny:tak::tak::tak:Szkoda ze tak daleko mieszkasz:-);-)

BEATA
Witaj i zagladaj troszke czesciej:tak::tak::tak:

My bylismy na podworku i rozlozylam mlodym basen:tak:Troszke sie pokapali i wyszaleli a teraz musze polozyc dziewczynki spac

Witam upalnie,w nocy burza była a teraz po kałużach ani śladu.
O 9-ej zwlekli mnie z wyrka i na zakupy do Lidla poszliśmy i w drodze powrotnej na plac zabaw i poznałam nową mamuśkę Ewę i na kawusię zaprosiłam(jak ja jej zazdroszczę 3 córek:-p). i dopiero przed chwilą wyszła.
wiki kochana wszystkiego najlepszego w dniu urodzin zdrówka szczęścia pociechy z dzieciaczków jak najmniej rozstań z mężem i marzeń które się spełniają
ouiu8u8ry.gif

Dołączamy się z życzeniami:tak:.
ufff.... pościeliłam łózko i puściłam sobie wode do wanny i sie zmęczyłam:-D:-D:-D

boże ale ze mnie sie leń zrobił:sorry:
Leń się ile wlezie,bo potem nie będziesz miała gdzie łapek wsadzić;-):tak:.

hej laseczki, wpadłam na momencik napisać, że zyję po nocnej burzy (bo ja się boję burz w nocy:szok:) i znów nam piwnicę zalało, zlewa była tak aże hej
upał u mnie straszny, normalne żar tropików dzisiaj:tak::tak::tak:siedzę i się pocę:szok:
trochę poczytam;-)

Witaj AGUNIA
U nas tez jest bardzo cieplo ale tego slonca wiecej nie ma niz jest:tak:

Mlode juz leza u siebie ,Dominik ze swoim kuzynek kacprem graja na sony wiec mam troszke luzu:-):tak:

Musze tylko ugotowac makaron do rosolu

Cześć kobitki.

U mnie też, żar leje się z nieba...

Byłam z dziewczynami rano w parku. Mała moczyła sie w fontannie :-p

Teraz siedzimy w domu, ale ciężko wytrzymać... Mam ochotę zainstalować się w garażu :rofl2:

reklama
Morze któraś ma do oddania lub odsprzedania za nie wielką kasę łóżeczko turystyczne? najlepiej by było dwu poziomowe
ja niestety nie posiadam:no:
Pisałam Wam ,że w sobotę mam robić tort dla chrześniaka.
Jak napisałam tak potem go zrobiłam.
Myślę,że wyszedł całkiem nieźle.

super wyszedł, szkoda, że tak daleko mam do
Ciebie bo zamawiałabym u Ciebie takie cuda co jakiś czas:tak::tak::tak:
wiki kochana wszystkiego najlepszego w dniu urodzin zdrówka szczęścia pociechy z dzieciaczków jak najmniej rozstań z mężem i marzeń które się spełniają
ouiu8u8ry.gif
ode mnie też, wszystkiego naj naj naj!!!!!

Agnes i co z ręką? to jakaś poważna reakcja alergiczna:szok::szok:trzymaj się i uważaj na pszczoły

i to by było na tyle mojego czytania , muszę spadać:-(miłedo dnia i uważajcie na słońce bo pali dzisiaj niemiłosiernie i wilgotno jakoś, jak lasach tropikalnych:-D:-D:-D

Do góry