Oszalałyście - jest gorzej niż po weekendzie - 50 stron do czytania - kiedy ja to nadrobię
jeszcze gdybym nie miała chorej ambicji czytanie wszystkiego to ok, ale wszystko - do nocy mi zejdzie
Loree - co u lekarza - może zaraz doczytam ale mam nadzieję, że wszystko ok
Sylwia - ja jadę jutro do babci na wieś na odpust i zjazd rodzinny;-)
Justynko - jak ekspres - dotarł już - przyznaj się, że wybrałaś go dla kart gratisowych - hazardzistka;-)
jak teścik - robiłaś???

ja też z M się porządnie pokłócić nie mogę - on nie umie sie kłócić
Lilu - pij ziółka - niech Ci na fasolkę wyjdą
Agniesiak - gratuluję serducha - widzisz wszystko jest dobrze - tylko nie szalej jeszcze ani z wybielaniem ząbków ani z innymi wynalazkami;-)
Sandra - z tymi imionami to naprawdę telenowela - hihihi:-) wyobraziłam sobie minę tych ludzi w banku
a prywatny zboczeniec - dobra reklama dla Towarzysza Życia;-)

Szafirku - jak głowa dzisiaj - mam nadzieję, że nie boli
co do wyników to wydaje mi się, że nie są złe - natomiast ja też tak miałam, żę wyniki z TSH w normie (takiej środkowej nie górnej)a lekarz twierdził, że powinny być niższe
a ten androstendion to lekarz Ci zalecił???
Madziu - czy Ty w końcu zatestowałaś - dziś czwartek - obiecałaś

Asiq - byłaś dziś u lekarza - i jak???
dalej nadrabiam

jeszcze gdybym nie miała chorej ambicji czytanie wszystkiego to ok, ale wszystko - do nocy mi zejdzie

Loree - co u lekarza - może zaraz doczytam ale mam nadzieję, że wszystko ok

Sylwia - ja jadę jutro do babci na wieś na odpust i zjazd rodzinny;-)
Justynko - jak ekspres - dotarł już - przyznaj się, że wybrałaś go dla kart gratisowych - hazardzistka;-)
jak teścik - robiłaś???
OlaPM - z suwaczka wnioskuję, że @ jednak się rozkręciłaja mogę opierniczacbede miala sie z kim klocic bo z mezem to jakos nie wychodzi tak jakbym chciala
biore..byleby sie w koncu moja macica zdecydowala o co jej do diabla chodzi

ja też z M się porządnie pokłócić nie mogę - on nie umie sie kłócić

Lilu - pij ziółka - niech Ci na fasolkę wyjdą

Agniesiak - gratuluję serducha - widzisz wszystko jest dobrze - tylko nie szalej jeszcze ani z wybielaniem ząbków ani z innymi wynalazkami;-)
Sandra - z tymi imionami to naprawdę telenowela - hihihi:-) wyobraziłam sobie minę tych ludzi w banku

a prywatny zboczeniec - dobra reklama dla Towarzysza Życia;-)

Kinguś - będzie dobrze, ale strach rozumiem - ja jak zajdę w ciążę to do samego porodu się będę bać:
U nas II oznaczały strach czy teraz będzie dobrze, tak naprawdę będziemy się cieszyć jak Kinia będzie z nami;-)

Szafirku - jak głowa dzisiaj - mam nadzieję, że nie boli

co do wyników to wydaje mi się, że nie są złe - natomiast ja też tak miałam, żę wyniki z TSH w normie (takiej środkowej nie górnej)a lekarz twierdził, że powinny być niższe

a ten androstendion to lekarz Ci zalecił???
Madziu - czy Ty w końcu zatestowałaś - dziś czwartek - obiecałaś

Asiq - byłaś dziś u lekarza - i jak???
dalej nadrabiam