reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

starania się - watpliwości..

Oszalałyście - jest gorzej niż po weekendzie - 50 stron do czytania - kiedy ja to nadrobię:szok:
jeszcze gdybym nie miała chorej ambicji czytanie wszystkiego to ok, ale wszystko - do nocy mi zejdzie:wściekła/y:

Loree - co u lekarza - może zaraz doczytam ale mam nadzieję, że wszystko ok:sorry:

Sylwia - ja jadę jutro do babci na wieś na odpust i zjazd rodzinny;-)

Justynko - jak ekspres - dotarł już - przyznaj się, że wybrałaś go dla kart gratisowych - hazardzistka;-)
jak teścik - robiłaś???

ja mogę opierniczac :) bede miala sie z kim klocic bo z mezem to jakos nie wychodzi tak jakbym chciala
biore..byleby sie w koncu moja macica zdecydowala o co jej do diabla chodzi
OlaPM - z suwaczka wnioskuję, że @ jednak się rozkręciła:sorry:
ja też z M się porządnie pokłócić nie mogę - on nie umie sie kłócić:szok:

Lilu - pij ziółka - niech Ci na fasolkę wyjdą:tak:

Agniesiak - gratuluję serducha - widzisz wszystko jest dobrze - tylko nie szalej jeszcze ani z wybielaniem ząbków ani z innymi wynalazkami;-)

Sandra - z tymi imionami to naprawdę telenowela - hihihi:-) wyobraziłam sobie minę tych ludzi w banku:-D
a prywatny zboczeniec - dobra reklama dla Towarzysza Życia;-):-D:-D:-D
:
U nas II oznaczały strach czy teraz będzie dobrze, tak naprawdę będziemy się cieszyć jak Kinia będzie z nami;-)
Kinguś - będzie dobrze, ale strach rozumiem - ja jak zajdę w ciążę to do samego porodu się będę bać:baffled:

Szafirku - jak głowa dzisiaj - mam nadzieję, że nie boli:no:
co do wyników to wydaje mi się, że nie są złe - natomiast ja też tak miałam, żę wyniki z TSH w normie (takiej środkowej nie górnej)a lekarz twierdził, że powinny być niższe:tak:
a ten androstendion to lekarz Ci zalecił???

Madziu - czy Ty w końcu zatestowałaś - dziś czwartek - obiecałaś:baffled::eek:

Asiq - byłaś dziś u lekarza - i jak???

dalej nadrabiam

reklama
Matko !!! Nigdy Was nie zrozumiem jak można wierzyć w takie rzeczy....
Jakby kazali do ognia wskoczyć bo coś tam to też byś wskoczyła ? :-)

wierzyc nie wierzyc-lepiej nie zapeszac... nie zbiedniejesz jak zostawisz wode... :-D:-)
ja byma w szpitalu 4 lata temu w drugie swieto bozego narodzenia przez kilka dni i wzielam ze soba do domu wode ze szpitala... rok pozniej w grudniu znow trafilam do szpitala...
to pielegniarki mi mowily ze ludzie przewaznie zostawiaja wode w szpitalu zeby nie zapeszyc... :-):-):-)
ogolnie nie wierze w przesady ale jak mnie to nic nie kosztuje to dlaczego mialbym tego nie robic...
nikt w ogien nie kaze skakac wiec o co chodzi??!! hihihih

Ostatnia edycja:
wierzyc nie wierzyc-lepiej nie zapeszac... nie zbiedniejesz jak zostawisz wode... :-D:-)
ja byma w szpitalu 4 lata temu w drugie swieto bozego narodzenia przez kilka dni i wzielam ze soba do domu wode ze szpitala... rok pozniej w grudniu znow trafilam do szpitala...
to pielegniarki mi mowily ze ludzie przewaznie zostawiaja wode w szpitalu zeby nie zapeszyc... :-):-):-)
ogolnie nie wierze w przesady ale jak mnie to nic nie kosztuje to dlaczego mialbym tego nie robic...
nikt w ogien nie kaze skakac wiec o co chodzi??!! hihihih

ja tez nie wierze,ale czasem jest to prawda:tak:

ja tez nie wierze,ale czasem jest to prawda:tak:

dokladnie... jak nas nic to nie kosztuje to lepiej nie kusic losu...
ja nie jestem jakas tam przesadna ale czasami mi sie zdaza...
w ogole mam w domu czarnego kota... jak bym miala bluc czy tam cofac sie iles krkow czy co tam jeszcze to bym oszalala bo to domowy kot i widze go wlasciwie caly czas buhahahha

Oszalałyście - jest gorzej niż po weekendzie - 50 stron do czytania - kiedy ja to nadrobię:szok:
jeszcze gdybym nie miała chorej ambicji czytanie wszystkiego to ok, ale wszystko - do nocy mi zejdzie:wściekła/y:
Justynko - jak ekspres - dotarł już - przyznaj się, że wybrałaś go dla kart gratisowych - hazardzistka;-)
jak teścik - robiłaś???
Szalejesz Kochana z tym czytanie. Testa nie zrobiłam. NIEczekam na @. Na razie cicho, ale ma jeszcze czas. ;-)
No właśnie miałam się pochwalic się że dotarł do mnie. Będzie Kawunia że ho ho:-):-)
A w karty lubie grać, choć nie grałam...uuuuu parę lat:-)
Kochane zajrze do Was pózniej ide sie drzemnąc,bo mnie muli;-)
:-):-):-)

Witam Was Babsztyle jedne.
Zadna wczoraj nie odpowiedziala na moje dramatyczne pytanie a mialam nerwa nie malego.
Daria - Ty się nie wkurzaj bo to nie pierwszy i na pewno nie ostatni raz tak się stało, że pytanie zaginęło w gąszczu innych postów - często postów o dupie Maryny ale tak bywa:sorry:
najlepsza do tłumaczenia o szyjce jest chyba Nektarynka to może ona pomoże - ja wiem, że nisko i otwarta ma być na owu a potem to już nie wiem jaka ma być i nie badam potem:sorry:

Olica - znak oznacza mniej niż 10^3 - jak dla mnie skoro posiew ujemny to w antybiogramie nic by nie było - bo nie ma bakterii wyhodowanych:tak:

Sisi - spóźnione życzenia rocznicowe

Hanka - czytałam teraz o Twoim endometrium i wydaje mi się, że lekarz porównał je do pęcherzy, które masz ogromne - jak dla mnie na 11dc to dobre endo:tak: udało się na pewno;-)
jak czytam to coś co masz na pęknięcie to mi nazwa po pierdalon podchodzi;-):-D:-D
Patrysiu i Dzeni - ja jeszcze nie widziałam zdjęć z bliźniakami:no:

Loree - doczytałam o wizycie - super wieści - jeszcze raz gratuluję:-)

Lolitko - przykro mi z powodu zamknięcia kliniki i przesunięcia - brak mi słów:no:

Kinguś - o Twojej wizycie też doczytałam - dobrze, że z nerkami nie jest źle i po porodzie się zabierzesz za nie a nie musisz się teraz stresować:tak:

A ja nie jestem zwykłym przypadkiem tylko medycznym ewenementem i w każdej dziedzinie słysze "Pani jest wyjątkiem jednym na 1000 albo na 1000 000"
No i trzeba było być zwykłym szarakiem:tak: ale nie Jaśnie Pani chciała być wyjątkiem - to teraz widzisz jak musisz cierpieć:szok::szok::-)
zawsze najlepiej się nie wychylać:tak:
Kochana
Ja mysle ze Wam sie uda naturalnie. Ale musza te pecherzyki zaczac pekac normalnie. Ja bym wniknela w ten problem glebiej bo to nie jest normalne. I to moze stopowac wsio
Lolitko - kochana ale Hanka nic nie ma normalnie to i pęcherze nie są i dlatego pierdalon musi brac na pęknięcie;-)
Haniu - oczywiście żartuję i życzę Ci by ta inseminacja była pierwszą i ostatnią w Twoim życiu:tak:

reklama
Do góry