Betka85
Fanka BB :)
no to ja cię pobije bo ja mam 109no to ci powiem...105 mam w biodrach..i koniec tematu mojej tuszy

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
no to ja cię pobije bo ja mam 109no to ci powiem...105 mam w biodrach..i koniec tematu mojej tuszy
Zajączku kochany, Olu PM - wywołałyście uśmiech na mej twarzy, bardzo fajna rozmowa:-):-) kłótnia prawie:-)
![]()
no to ci powiem...105 mam w biodrach..i koniec tematu mojej tuszy
No na prawdę. Beczkowozy normalnie. Ja też coś koło tego. SPytajcie się swoich M. czy by się zamienili na inne??no to ja cię pobije bo ja mam 109![]()
:-własnie sie dowiedzialam ze znajoma która sie bzyknela raz ze swoim facetem z ktorym jest chyba z miesiac , zaszla w ciąże....
mam mega doła... jakie to niesprawiedliwe....:--(
cholera jasna ja nie rozumiem tego światawłasnie sie dowiedzialam ze znajoma która sie bzyknela raz ze swoim facetem z ktorym jest chyba z miesiac , zaszla w ciąże....
mam mega doła... jakie to niesprawiedliwe....:--(
kochana a niby dlaczego bym tak miała robićdobra dobra..pewnie tak mowisz zeby mi przykro nie bylo..zreszta co to jest 4 cm???...ale ja i tak jestem grubszai o..
no prawie beczkowóz ze mnie i to na gruuuubych nogachNo na prawdę. Beczkowozy normalnie. Ja też coś koło tego. SPytajcie się swoich M. czy by się zamienili na inne??![]()
kochana a niby dlaczego bym tak miała robić
bo Ci prześle zdjecie mojego kufra jak mi nie wierzysz
no prawie beczkowóz ze mnie i to na gruuuubych nogach
jak ty masz tyle w udach to ja nie wierze bo taka laska z ciebie żea jakbyś nawet miała tyle to przynajmniej masz nogi zgrabne nie to co ja
![]()