reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

starania się - watpliwości..

reklama
Kochan, kto się dzisiaj normalnie czuje?
Upał taki, że .................. nawet mi się przeklinać nie chce, pierwszy raz w życiu mam mdłości z wysokiej temperatury drugi dzień z rzędu

Byłam u mojego nowego "starego" gina, oglądnęła wyniki testu podwójnego powiedziała, że niepotrzebnie płaciłam te 250 zł bo to się na NFZ robi jak są podejrzenia że coś jest nie tak. Wrrrrrrrrrrrrrrrrrrr niech to, 250 w błoto, dostałam skierowanie na milion innych badań, wcześniej też robiłam kilkanaście, ale mi powiedziała, że są bezsensu w większości i znowu się spłuczę na jakieś wassermany, cytomegalie i różyczki, qrka czemu tak jest, ze co lekarz to inne badania.... płatne oczywiście

Zajączku kochany, Olu PM - wywołałyście uśmiech na mej twarzy, bardzo fajna rozmowa:-):-D:-) kłótnia prawie:-):-D
:-D:-D:-D:-D to z sympatii:-)
Jak sie czujesz Słońce?? Pewnie upały Ci bardziej dokuczają niż mi...
no to ci powiem...105 mam w biodrach..i koniec tematu mojej tuszy
no to ja cię pobije bo ja mam 109 :tak:
No na prawdę. Beczkowozy normalnie. Ja też coś koło tego. SPytajcie się swoich M. czy by się zamienili na inne??:crazy:
własnie sie dowiedzialam ze znajoma która sie bzyknela raz ze swoim facetem z ktorym jest chyba z miesiac , zaszla w ciąże....:zawstydzona/y:
mam mega doła... jakie to niesprawiedliwe....:-:)-(
:-:)-:)-:)-( Króliczku... Nie smuć się...Chciałabyś tak jak ona?? Ja raczej nie... Dzidziuś ma być dopełnieniem miłości, najsłodszym owocem a nie niechcianą wpadką.
Wy się z męzulem też doczekacie....Weź go na te badania w końcu. Chociaż po tym jak go miętosiłaś teraz, to mogą być niepotrzebne:-) Czego ci życze z całego serducha:tak:

własnie sie dowiedzialam ze znajoma która sie bzyknela raz ze swoim facetem z ktorym jest chyba z miesiac , zaszla w ciąże....:zawstydzona/y:
mam mega doła... jakie to niesprawiedliwe....:-:)-(
cholera jasna ja nie rozumiem tego świata:no::no:
my tak z M kiedyś rozmawialiśmy ze pewnie jakbyśmy przed ślubem tak zaszaleli na całego bez zabezpieczenia i nie myśląc o konsekwencjach to już dawno byśmy biegali za naszym dzieckiem
Marzenko nie dołuj sie kochana wszystkie tak mamy czasem ze nie umiemy zrozumieć tego swiata jak to jest poukładane, przytulam Cię kochana wirtualnie

dobra dobra..pewnie tak mowisz zeby mi przykro nie bylo..zreszta co to jest 4 cm???...ale ja i tak jestem grubsza :p i o..
kochana a niby dlaczego bym tak miała robić
bo Ci prześle zdjecie mojego kufra jak mi nie wierzysz :-D:-D:laugh2::laugh2:
No na prawdę. Beczkowozy normalnie. Ja też coś koło tego. SPytajcie się swoich M. czy by się zamienili na inne??:crazy:
no prawie beczkowóz ze mnie i to na gruuuubych nogach :tak:
jak ty masz tyle w udach to ja nie wierze bo taka laska z ciebie że :szok: a jakbyś nawet miała tyle to przynajmniej masz nogi zgrabne nie to co ja :no::no:

Uciekam Lachonki. DO jutra. Idę do Rossmana na zakupy i na jakiś spaceros z M.
Całuski ale zimne:)
PM. weź już się ze mną nie kłóć, dobra??? Myśliż że dlaczego zasłaniałam się pudełkiem po pizzy. Nogi mam oki. Lubię je (gdyby celulitu nie byo tylko) dobra - krzyczą na mnie.

kochana a niby dlaczego bym tak miała robić
bo Ci prześle zdjecie mojego kufra jak mi nie wierzysz :-D:-D:laugh2::laugh2:

no prawie beczkowóz ze mnie i to na gruuuubych nogach :tak:
jak ty masz tyle w udach to ja nie wierze bo taka laska z ciebie że :szok: a jakbyś nawet miała tyle to przynajmniej masz nogi zgrabne nie to co ja :no::no:

i takie są kobiety :laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::rofl2:a mi się mój tyłek nie podoba bo mi po porodzie zrobił się jakiś płaski a chciałabym mieć tak jak kiedyś taki fajny odstający :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:dobrze ze chociaż mojemu M się podoba :tak:i tak samo wy kochane podobacie się swoim M i to się liczy ;-)

reklama
Do góry