reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

witam dzisiaj ja juz troche ogarnieta....
moj m poszedl do roboty a my znow sami...
tesciowa wyjechala na wakacje na tydzien jupi :-D:-D:-D:-D:-D

zapomnialam sie pochwalic ze moj dzielny syneczek uzywa juz tylko pampersa na noc... na podworku i w domku ladnie sika do nocnika - mowie na podworku bo wszedzie nosze ze soba nocnik bo na stojaco sie boi jeszcze ale to kwestia czasu
ladnie mi wola "sisi" :tak:

brzusio juz coraz wiekszy, czuje juz powoli delikatne ruchy... jak sie poloze to tym bardziej.... :-)

hmmmmmm cos chcialam jeszcze napisac ale wylecialo mi z glowy :eek::laugh2:

a ja slyszlam ze juz jak najbardziej moze byc widac :tak:
juz niby od 12 tygodnia :eek:
zobaczymy we wtorek :laugh2:
ale z Sewiego dzielny mężczyzna:tak::tak:tak w 12 tygodniu juz płeć można zobaczyć ja z antonim płeć poznałam w 14 tygodniu bo tak miałam usg a do szczupłych nie należę a u grubasków trudniej dojrzeć płeć:-p
Własnie ja tez musze porobic focie i powystawiac ubranka i buciki po malych bo mi sie tego zbiera coraz wiecej:szok:i nie mam gdzie tego trymac
no wstawiaj wstawiaj może coś znajdę chłopackiego dla antonia:happy:
Witam i ja
Cos ostatnio mlodzi nie pzwalaja mi sie wyspac:no:Od rana juz sie kloca i szaleja:no:
Pogoda jakas taka pstrokata
Mam wnerwa i nie wiem dlaczego:wściekła/y::baffled:

ZUZKUS
WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO Z OKAZJI ROCZNICY:tak::tak::tak:
dołączam się do życzeń:happy::happy::happy:
a ty nerwa masz kochana bo ty przed @ jesteś cco nie:-D:-D:-Dja przed @ to jestem stanie rozstrzelać:-D:-D:-D
no obiadek podszykowany tzn mizeria zrobiona i mięsko zamarynowane reszta potem .... łazienka na błysk reszta potem......... zaraz antonio zje deserek i idziemy na jakiś spacerek:tak:

reklama
Mlode poszly spac:tak:Obydwie leza na golasa i pod reczniczkami:-);-)Ja sie wykapalam i umyłam glowe,posprzatlam sobie chate i pomylam podlogi:tak::tak::tak:
Musialabym wziasc sie za okna ale jakos mi sie nie chce:no:
Strzele sobie kawulca to moze mi sie lepiej zrobi;-):-)

MALINUS
Ja własnie mam @ ale te moje dzieciaki sa ostatnio coraz gorsze:no::no::no:

wróciliśmy z zakupów i spaceru.Oliwka w łóżeczku.M dzis w domu więc robota mi jakoś nie idzie :no::no::no::no::no::no:

jak uśnie to będę robić obiadek a M zamiast mi coś pomóc bo jest w domu to już się rozłożył i śpi-standard :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: taki z niego pożytek :tak::tak::tak::tak:

a na obiadek robię dziś ziemniaczki,kurczaka i marchewkę gotowaną dla Oliwki a dla nas mizerię:tak::tak::tak::tak::tak::tak:

hello
Sewi tez juz na szczescie spi...
ja obiadek juz zrobilam
pogoda sie cos zepsula :confused2:
posprzatane tez juz mam

hmmm co jeszcze :sorry:

zuzkus wszystkiego naj z okazji rocznicy :tak:

AGNES
To jest normalne ze jak faceci sa w chacie to robota nie idzie:no::no::no:Ja mialam tak samo
A teraz jestem z dzieciakami sama w domu i wszystko mi idzie:tak::tak::tak:
Ale jestem senna:szok:Gdyby nie to ze umowilam sie z siora to bym poszla spac,a tak to nie moge

mamy mam do was pytanie czy uzywa ktoras z was pieluszek z biedronki jesli tak to jakich dada czy toujour i czy sa one takie ceratowe czy zwykle (nie sliskie)

U nas tez sie teraz zachmurzylo:tak:Oby nie padalo bo planuje jakis dłuzszy spacerek po obiedzie:tak:moze pojdziemy na cmentarz do moich dziadkow:-)bo az wstyd sie przyznac ale ostatnio bylam 1 listopada:no:

Zaraz wysle mlodego zeby poszedl na podworko po zabawki i Ich buty bo wszyscy wrocili do domu na boso

reklama
Do góry