reklama
katarynka32
Zaciekawiona BB
L4 z powodu ciąży jest płatne 100% maciezyński też!!!
Agniesiak85
Fanka BB :)
AnaJJ tempka powinna utrzymywać się na poziomie 37 st. lub powyżeji nie powinna spaść tuż przed spodziewaną ani w dniu spodziewanej ani tym bardziej po dniu spodziewanej
wtedy fasolka murowana
![]()
Ja miałam tempkę 36,8 i Fasolka jest
To zalezy jaka masz temperaturę przez cały cykl.. bo niektóre kobiety mają "normalną"niższą i wtedy moze byc ( tak jak w moim przypadku) mniej niz 37

To zalezy jaka masz temperaturę przez cały cykl.. bo niektóre kobiety mają "normalną"niższą i wtedy moze byc ( tak jak w moim przypadku) mniej niz 37

katarynka32
Zaciekawiona BB
Jeszcze raz bardzo,bardzo Ci gratuluję. Śliczna fasolka. Ja wróciam w środę z urlopu. W niedzielę mam termin @ i strasznie bym chciała żeby nie przyszła. Na uropie starał się mierzyć temperaturę, ale z powodu zmiany czasu mierzenie odbywało się trochę później niż w Polsce. teraz od kilku dni mam cały czas 36,6, przed owu miałam 36,00 - 36,4. Brzuch mnie pobolewa znów jak na okres i znów mam złe przeczucia że się i tym razem nie udało:-(A oto nasze szczęście
eijf
Nie wprowadzaj dziewczyn w tak bledne informacje(i samej siebie moze tez).Wcale nie trzeba miec temperatury 37 stopni.nalezy patrzec na te ktore mialo sie w pierwszej fazie,szczegolnie 6 ostatnich przed owulacja.Po owulacji powinien nastapic skok o conajmniej0,2 stopnia.Wyzsza temperatura powinna sie utrzymywac do @ i po @.wtedy jest szansa na to ze cos sie zagniezdzilo.Polecam galerie wykresow na ff(fertilityfriend) i zobaczycie ze co osoab to wykres.wiekszosc dziewczyn po zaplodnieniu nawet nie miala 37.AnaJJ tempka powinna utrzymywać się na poziomie 37 st. lub powyżeji nie powinna spaść tuż przed spodziewaną ani w dniu spodziewanej ani tym bardziej po dniu spodziewanej
wtedy fasolka murowana
![]()
eijf
niby skok jakis byl.niewielki bo niewielki ale byl.wazne by nic nie spadlo.Jeszcze raz bardzo,bardzo Ci gratuluję. Śliczna fasolka. Ja wróciam w środę z urlopu. W niedzielę mam termin @ i strasznie bym chciała żeby nie przyszła. Na uropie starał się mierzyć temperaturę, ale z powodu zmiany czasu mierzenie odbywało się trochę później niż w Polsce. teraz od kilku dni mam cały czas 36,6, przed owu miałam 36,00 - 36,4. Brzuch mnie pobolewa znów jak na okres i znów mam złe przeczucia że się i tym razem nie udało:-(
Agniesiak85
Jeszcze raz bardzo,bardzo Ci gratuluję. Śliczna fasolka. Ja wróciam w środę z urlopu. W niedzielę mam termin @ i strasznie bym chciała żeby nie przyszła. Na uropie starał się mierzyć temperaturę, ale z powodu zmiany czasu mierzenie odbywało się trochę później niż w Polsce. teraz od kilku dni mam cały czas 36,6, przed owu miałam 36,00 - 36,4. Brzuch mnie pobolewa znów jak na okres i znów mam złe przeczucia że się i tym razem nie udało:-(
Kochana trzymam kciuki by tym razem się udalo

reklama
Kajeczka20
Zaciekawiona BB
AGNIESIAK
GRATULUJE
) Mówiłam ze tak będzie u mnie też tak było a ja mam teraz wizyte w poniedziałek jak zwykle sie denerwuje
ale wierze ze bedzie dobrze tym razem to już 16 tydzień moze niedługo poczuje ruchy nie mogę sie doczekac
))
ale wierze ze bedzie dobrze tym razem to już 16 tydzień moze niedługo poczuje ruchy nie mogę sie doczekac Podobne tematy
Podziel się: