reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Agnes, z tego co wiem to do urzędu gminy musisz sie udac :tak:

Moje gargamele śpią :tak: A co najlepsze Helenka się sama położyła spać :szok:

Powinnam wziąć się do roboty, ale chyba dołączę do dzieci :-p

To jak któraś ma za dużo wolnego czasu :-D

www.yearbookyourself.com

Ostatnia edycja:
reklama
ufff ale sie napocilam przy myciu wanny:baffled:

i tak nie do konca ja doszorowałam:baffled: pieprzona żeliwna wanna- chropowata-wszystko sie na niej osadza a zejść ni chu ja:sorry: sorry alr musiałam:-D

Ja tez się męczę z wanną. Mieliśmy robić gruntowny remont łazienki w sierpniu ale kasy chyba zbraknie:wściekła/y:

dziewczyny mam pytanie,może któraś z was będzie się orientować gdzie cos takiego mozna załatwić.

Potrzebuję ściąć wysokie drzewo które stoi przed naszym budynkiem.sami nie możemy go ściąć bo jest za stare i jest pod ochroną.ale zagraża zyciu ludzi bo jest to bardzo wysoka choinka która ma gałęzie do połowy poscinane bo wchodziły na druty wysokiego napięcia i teraz do połowy jest goły pień a że teraz są tak silne wiatry i nawałnice to ona lata we wszystkie strony i boimy się aby się nam na dom nie zawaliła bo wczoraj tyle drzew sie pozawalało że szok a mniejszych od naszego.

i nagorsze jest to że jak sie zawali to prosto do nas do pokoju.

i nie wiemy do kogo trzeba takie podanie napisac o ścięcie takiego drzewa??????moze wiecie dziewczyny i pomozecie?????

U nas trzeba pisać pismo do burmistrza:eek:

Witam sie z Wami!
U nas nawet ładna pogoda chociaż w nocy wichura i burza była.
Siostrę jednak położyli do szpitala chociaż białka w moczu niewiele ale ciśnienie w górnej granicy normy:baffled: Hm może urodzi już bo tydzień jej został :-)

Witam o nietypowej dla mnie porze:-D i pozdrawiam! :-)
Dziękuję ślicznie za życzenia w imieniu swoim i męża:tak::tak::tak:

wszystkiego najlepszego z okazji rocznicy ślubu

na pewno mysli i na pewno zadzwoni :tak::tak::tak::tak:

Zadwonił z samego rana i oznajmił mi że 10 lat temu to on był jeszcze kawalerem:-D:confused2:

Wszystkiego naj naj naj :tak::tak::tak: i co najmniej drugie tyle razem :tak:

Mam nadzieję że Bóg pozwoli i złotych godów doczekamy:tak: bo kochany jest i dobrze mi z nim:-)

:-Dzapomnialam sie pochwalic ze moj dzielny syneczek uzywa juz tylko pampersa na noc... na podworku i w domku ladnie sika do nocnika - mowie na podworku bo wszedzie nosze ze soba nocnik bo na stojaco sie boi jeszcze ale to kwestia czasu
ladnie mi wola "sisi" :tak:

Gratulacje
picture7645.gif

A co do nocnika to musi to faktycznie śmiesznie wyglądać:-D:-D:-D

MALINUS
Ja własnie mam @ ale te moje dzieciaki sa ostatnio coraz gorsze:no::no::no:

Ja słyszałam że4 jak się mieszka w jednym domu to ma się @ w jednym czasie...ale żeby to i forum dotyczyło:szok: ja też mam @ w nocy dostałam...po porodzie miało mniej boleć a ja po trzech i się nie sprawdza:crazy::angry::wściekła/y:

mamy mam do was pytanie czy uzywa ktoras z was pieluszek z biedronki jesli tak to jakich dada czy toujour i czy sa one takie ceratowe czy zwykle (nie sliskie)

mój Maciuś używa z biedronki dady nie są śliskie, mają rzepy i u nas się sprawdzają:tak: no i dobra cena

i nie wiemy do kogo trzeba takie podanie napisac o ścięcie takiego drzewa??????moze wiecie dziewczyny i pomozecie?????
Zezwolenie na usunięcie drzew lub krzewów
Aby uzyskać zezwolenie na ścięcie drzew lub krzewów należy złożyć wniosek do Burmistrza z podaniem miejsca położenia drzewa czy krzewów, ich rodzaju i ilości, terminu dokonania wycinki oraz przyczyn dla , których planuje się wycięcie.
Opłata skarbowa za podanie wynosi 5,00 zł, natomiast zezwolenie - 76,00 zł.
Nie wymaganie jest zezwolenie na usunięcie:

• drzew lub krzewów owocowych z wyłączeniem nieruchomości wpisanych do rejestru zabytków,
  • drzew i krzewów sadzonych na plantacjach,
  • drzew i krzewów, których wiek nie przekracza 5 lat,
Nie pobiera się opłat za usunięcie drzew:

• na których usunięcie nie jest wymagane zezwolenie
  • na których usunięcie uzyskała zezwolenie osoba fizyczna nie będąca przedsiębiorcą
  • zagrażają bezpieczeństwu ludzi, mienia, ruchu kolejowego oraz drogowego,
  • usuwanych z terenów zieleni miejskiej, z parków ustanowionych przez radę gminy, z ogródków działkowych i z zadrzewień w związku z zabiegami pielęgnacyjnymi
Wycięcie drzew czy krzewów bez wymaganego zezwolenia podlega karze administracyjnej.

pozdrawiam...bede wieczorem...poznym:-D

Ostatnia edycja:
Hej laski, gdzie sie dziś podziewacie? :-)

Mam prośbę o wyjaśnienie co i jak... ale to na poboczu....:-)

acha... poszukiwana luna na gg!!!

Witam w upalny dzionek:tak:.
Miałam chłopaków zostawić a sama została a teraz podmianę dziećmi zrobiłam i Olek został a wzięłam chrześnicę mojego.
Niestety nie dam rady nadrobić tego co nakilkałyście:sorry:.
Mieszkanko trzeba ogarnąć bo M wraca dzisiaj:-p;-):tak:.

hej
rano odpadlam bo wsiakl mi net,jakby ktos kabel przecial.niby wszytsk dziala a nic nie ma.teraz jestem u mamy.wiec wpadlam powiedziec ze zyje i nie wiem kiedy do was wpadne.reszta w rowie.
uciekam.pa

No cześć. Ja dopiero teraz, bo wczoraj mieliśmy tu taką zamieć że ani prądu ani wody:szok:. MASAKRA. Dopiero dziśaj o 17 przywieżli nam w beczce wodę (niby do pića ale ja bym nie ryzykowała nawet po kulku przegotowaniach) a 18 włączyli prąd i wode ale mieli zaskok z tą beczką z wodą:wściekła/y:. Puźniej poczytam i poodpisuje. to spadam palić w piecu żeby się pokąpać

reklama
Agnes a Ty znow nie w temacie:laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::rofl2::rofl2::rofl2::rofl2::rofl2:
wyjechala na tydzien lub dluzej do znajomej:-)
ale ucieszy sie ze ktos o niej wspomnial bo ja sie nie moge zebrac zadzwonic.teraz juz uciekam pa

Anabubka Ty się ze mnie nie smiej :-p:-p:-p:-p bo ja ostatnio mam jakies luki w pamięci :-D:-D:-D:-D:-D:-D jakas skleroza czy co? :-D:-D:-D:-D:-D

No cześć. Ja dopiero teraz, bo wczoraj mieliśmy tu taką zamieć że ani prądu ani wody:szok:. MASAKRA. Dopiero dziśaj o 17 przywieżli nam w beczce wodę (niby do pića ale ja bym nie ryzykowała nawet po kulku przegotowaniach) a 18 włączyli prąd i wode ale mieli zaskok z tą beczką z wodą:wściekła/y:. Puźniej poczytam i poodpisuje. to spadam palić w piecu żeby się pokąpać
współczuję :tak::tak::tak::tak:

Do góry