reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Tarnów

reklama
Hejka laseczki!!!

Przestalo padać jupi!!!!;-);-);-):tak::tak::tak::tak:moje dzieciaki jada dziś na weekend do rodziców moich.....a my mieliśmy w planie grila nad Radlowem....zobaczymy jak pogoda dopisze po południu:baffled::baffled:bo S w pracy do 15:eek::eek::eek:a jak coś to na jakies grzybki pójdziemy a grilik jutro:sorry::sorry::sorry:

widze że wszyscy dziś w planie grill mają:laugh2::laugh2::laugh2:

Anita przestało padać to może wieczorkiem uda się grilla zrobić ;-)

Agunia rolada waflowa tak posmakowała Dawidowi że wczoraj musiałam mu zrobić :-D Matuś oczywiście asystował.

U nas zowu ciężki poranek. Wczoraj padłam usypiając Matula chociaż siedziałam obok niego a nie leżałam :sorry: Obudziłam się o 1:30 i wróciła do nas ale potem Matuś przyszedł. Ok 4. obudził się Dominik więc spałam już z nim w pokoju chlopców ale przed 6. Matuś zaczął wzywać pomocy bo zleciał z łóżka :baffled: a Dawid już wtedy był w pracy.
Teraz gdy nie pada i chcieliśmy iść na pole to znowu Miniuś nam padł i śpi już od 40 min z małą przerwą na bekanko :-)

Karolcia bardzo mi miło:tak::tak::tak:że rolada smakuje:-D:-D:-Dbardzo fajny bidonik:tak::tak::tak:Wojtek nie pije ze szlanek..ani z rurki nie chce... i tylko własnie ze sportowych butelek:eek::eek::eek::eek:
ide zakupić sobie moreli...bo po truskawkach mam faze morelowa:laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2:

hej wróciliśmy było super pogoda nam dopisała rewelacyjnie kapalismy sie w rzece, jeziorze i podziwialismy widoki moze za rok da sie pochodzic po górach;-)
Karolcia ja uwazam ze ty jestes za bardzo nastawiona krytycznie do swoich teściów .Twoi rodzice sa zawsze naj a o nich nigdy nie anpiszesz dobrego słowa a nieraz ci zostawali z Matusiem i to sie nie liczy???? ja uwazam ze to jest duza pomoc.Przeciez oni nie maja obowiazku nimi sie zajmowac to jest tylko dobra wola . Kazdy z nas jest innym człowiekiem i inne wartoście wyznaje. Zreszta pewnie i tak od razu na mnie naskoczysz ;-)ze ich bbronie. Przeczytałam juz mnóstwo twoich postów i do takich wniosków dochodze:tak:
cały czas powtarzasz i podkreslasz ze Przemyśl to takie super miasto i wogóle naj ono jest a guzik prawda:crazy: ja sie czuje bardzo dotknieta takim porównywaniem i ocenianiem ze tarnów jest taki i owaki a w przemyslu nie ma komarów ( poprostu beka:-D) to juz przegiecie dla mnie:baffled::crazy::nerd: . Ja czuje sie barrdzo urazona taka twoja postawa, jak ty na forum nonstop podkreslasz ze T jest beznadziejny to domyslam sie ze u tesciów robisz to samo wiec mzoe tutaj lezy pies pogrzebany:confused:
koncze ten temat bo jeszcze napisze o jedno słowo za duzo:baffled::baffled::baffled::baffled:

reklama
Magda Ty nie znasz moich teściów więc daj już spokój. Nigdy też nie napisałam że Przemyśl jest a Tarnów be. Jeśli już to chodziło mi o to że ja lepiej czuję się tam. I to z różnych względów.
A teściowie zostają z Matusiem tylko wtedy gdy to jest na 100% konieczne bo za każdym razem gdy z nim zostają to jest wielkie halo. Wszystkim nagadał w rodzinie że jestem nienormalna bo chciałam robić bramki na schody. Przecież jeśli będziemy pilnowali dziecka to nic mu się nie stanie. A awantury bo Matuś płacze w nocy? Przecież biedny dziadek nie mógł się wyspać bo ja Matusia oduczałam od cyca. Moi teściowie "pomagają" mi gdy ktoś to widzi bo wtedy jest że oni są tacy dobrzy a ja zła.
Uważasz że są tacy dobrzy skoro obgadują mnie gdy mnie nie ma? Opowiadają Dawidowi że go okradam bo wydaję jego pieniądze że ja mam faceta w Przemyślu i inne takie bezpodstawne bzdury. To wg Ciebie są dobrzy dziadkowie? A robienie 2 kotlecików na obiad? Ja nie wymagam od nich niczego ale co by było gdyby Mateusz przyszedł i powiedział że też chce. Darii dają gdy jest a nas w dupie mają. I nie pisz mi więcej że ja jestem do nich uprzedzona. Oni mi w niczym nie pomogli z dobroci serca wszystko co robią to jest czyste wyrachowanie.

Proszę Cię daj już spokój bo każdy kto ich zna ma zdanie podobne do mojego. I nie obrażaj się na mnie bo i tak Cię lubię.

Oni mają do mnie pretensje nawet o to że spotykam się z Wami ...

Do góry