reklama
Joanna73
uzależniona od BB
A ja dzis fajnie czas spędziłam z Oliwcią
duzo czasu jej dzis poswięciłam.Bylismy dwa razy na spacerze i dwa razy uciekaliśmy przed gigantyczna ulewą
w domciu rysowałysmy razem zaczynają jej wreszcie wychodzić kółka
potem lepilismy z plasteliny,Oliwka nauczyła sie lepić kółka
czytalismy książeczki ponad 40min az mnie buzia już boli
było budowanie wiezy z klocków,wreszcie Oliwka zaczęła sam abudowac a nie tylko burzyć moje budowle,i super jej to wychodziło.
była dzis bardzo grzecznato musze jej przyznać :-)
potem troszkę poszalałysmy z balonami
a teraz Oliwcia oglada wieczorynke a ja mam chwile dla siebie :-)
dowikla a moze on sie tak zachowuje bo się nudzi,do tej pory pół dnia był w przedszkolu a teraz to odeszło i nie umie sobie zorganizowac sam czasu.
Asia super że zajrzałaśwnioskuję z tego co napisałś ze już lepsze masz samopoczucie więc bardzo się z tego cieszę.na pewno tym razem zdasz ten egzamin.
![]()
lepiej znacznie tylko sama musialam sobie dawkowac leki bo wedle zalecen lekarki pierwszy tydzien brania leków to nic tylko spalam ale teraz biore połowkę Setaloft i na noc jedną -2 hydroxyzyny i jest dobrze Nie jestem otumaniona i mysle ze jak odstwaie to nie wroce bo sie nie zdaze uzaleznic Ale jestem spokojniejsza trudniej mnie wyprowadzic z rownowagi i nabrałam więcej ochoty na zycie

musze isc bo Gabi sama nie wie co chce
AGNES fajny mialas dzien pozazdroscic ja juz dawnoe dobrze nie bawialm sie z dziecmi :-(
Milego wieczorku :-)
agunia-ln
Fanka BB :)
hej dziewczynki;-);-)m siedzi w domu z kolegą (reszta nie dopisała) bo u nas leje i grill przeniósł się na ganek

myszunia super, że wypad do Paryża udany, czekam na foteczki, napewno będzie co wspominać

joanna widzę, że nastrój już lepszy, bardzo się cieszę

Agnes miałyście dzisiaj z Oliwką dzień tylko dla siebie, super, Oliwcia pewnie zadowolona

dowikla moja Misia też tak robi, jak ktoś do nas przyjdzie to ona gra pierwsze skrzypce,gada jak najęta, popisuje się, dopowiada coś, oszaleć można

myszunia super, że wypad do Paryża udany, czekam na foteczki, napewno będzie co wspominać

joanna widzę, że nastrój już lepszy, bardzo się cieszę

Agnes miałyście dzisiaj z Oliwką dzień tylko dla siebie, super, Oliwcia pewnie zadowolona

dowikla moja Misia też tak robi, jak ktoś do nas przyjdzie to ona gra pierwsze skrzypce,gada jak najęta, popisuje się, dopowiada coś, oszaleć można
patrzcie jakie cudo,czego to nie wymyślą 

rewelacja :-)
lalka jak niemowle-reborn (687848636) - Aukcje internetowe Allegro
szkoda tylko że cena powala
albo ta :
http://www.allegro.pl/item690741190_newborn_baby_chris_reborn_realbabydolls.html

albo ta :
http://www.allegro.pl/item690741190_newborn_baby_chris_reborn_realbabydolls.html
Ostatnia edycja:
wszystkim forumowym naszym KRZYSZTOFOM wszystkiego najlepszego w dniu imienin
dziewczynki wpadłam powiedzieć wam cześć nie nadrobię wszystkiego bo padam po tych 14 godzinach nie czuję nóg wszystkie mięśnie mnie bolą:-(
dobrej nocy kochane

dziewczynki wpadłam powiedzieć wam cześć nie nadrobię wszystkiego bo padam po tych 14 godzinach nie czuję nóg wszystkie mięśnie mnie bolą:-(
dobrej nocy kochane

patrzcie jakie cudo,czego to nie wymyśląrewelacja :-)
albo ta :
~* Newborn Baby Chris - Reborn Realbabydolls *~ (690741190) - Aukcje internetowe Allegro

Tylko po co to komu

Moje dziewczynki juz spia

reklama
Joanna73
uzależniona od BB
no musze bo jak nie to mąz samochód sprzeda 

Podziel się: