reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
A ja dzis fajnie czas spędziłam z Oliwcią :tak::tak::tak:
duzo czasu jej dzis poswięciłam.Bylismy dwa razy na spacerze i dwa razy uciekaliśmy przed gigantyczna ulewą :tak::tak::tak::tak:

w domciu rysowałysmy razem zaczynają jej wreszcie wychodzić kółka :-D:-D:-D
potem lepilismy z plasteliny,Oliwka nauczyła sie lepić kółka :tak::tak::tak::tak:

czytalismy książeczki ponad 40min az mnie buzia już boli :-D:-D:-D:-D:-D

było budowanie wiezy z klocków,wreszcie Oliwka zaczęła sam abudowac a nie tylko burzyć moje budowle,i super jej to wychodziło.

była dzis bardzo grzeczna :tak::tak::tak::tak: to musze jej przyznać :-)

potem troszkę poszalałysmy z balonami :tak::tak::tak::tak:

a teraz Oliwcia oglada wieczorynke a ja mam chwile dla siebie :-)

dowikla a moze on sie tak zachowuje bo się nudzi,do tej pory pół dnia był w przedszkolu a teraz to odeszło i nie umie sobie zorganizowac sam czasu.:sorry:

Asia super że zajrzałaś :tak::tak::tak::tak::tak:wnioskuję z tego co napisałś ze już lepsze masz samopoczucie więc bardzo się z tego cieszę.na pewno tym razem zdasz ten egzamin.:tak::tak::tak::tak:

lepiej znacznie tylko sama musialam sobie dawkowac leki bo wedle zalecen lekarki pierwszy tydzien brania leków to nic tylko spalam ale teraz biore połowkę Setaloft i na noc jedną -2 hydroxyzyny i jest dobrze Nie jestem otumaniona i mysle ze jak odstwaie to nie wroce bo sie nie zdaze uzaleznic Ale jestem spokojniejsza trudniej mnie wyprowadzic z rownowagi i nabrałam więcej ochoty na zycie :tak:
musze isc bo Gabi sama nie wie co chce
AGNES fajny mialas dzien pozazdroscic ja juz dawnoe dobrze nie bawialm sie z dziecmi :-(
Milego wieczorku :-)

hej dziewczynki;-);-)m siedzi w domu z kolegą (reszta nie dopisała) bo u nas leje i grill przeniósł się na ganek:szok::szok::szok:
myszunia super, że wypad do Paryża udany, czekam na foteczki, napewno będzie co wspominać:tak::tak::tak:
joanna widzę, że nastrój już lepszy, bardzo się cieszę:tak::tak:
Agnes miałyście dzisiaj z Oliwką dzień tylko dla siebie, super, Oliwcia pewnie zadowolona:tak::tak::tak:
dowikla moja Misia też tak robi, jak ktoś do nas przyjdzie to ona gra pierwsze skrzypce,gada jak najęta, popisuje się, dopowiada coś, oszaleć można

Oliwcia grzecznie zjadła kolację,już wykapana i cichutko lezy w łóżeczku :tak::tak::tak: oj dawno już nie była tak grzeczna jak dzisiaj,oby nie zapeszyć :tak::tak::tak: bo bardzo bym chciała aby takie dni powtarzały się częściej :-):-):-):-)

wszystkim forumowym naszym KRZYSZTOFOM wszystkiego najlepszego w dniu imienin
1684.gif

dziewczynki wpadłam powiedzieć wam cześć nie nadrobię wszystkiego bo padam po tych 14 godzinach nie czuję nóg wszystkie mięśnie mnie bolą:-(
dobrej nocy kochane:happy:

:szok::szok::szok:Te lalki wygladaja jak niemowlaki:szok:
Tylko po co to komu:baffled:Dla malego dziecka sie nie nadaje a dorosli raczej nie bawia sie lalkami

Moje dziewczynki juz spia:tak::tak::tak:Wiki usnela w lozeczku a Klaudia w salonie na narozniku:-)

MALINUS
Kochana poloz sie i to jak najszybciej:tak::tak::tak:
Dobranoc:-)

JOANNA
Super ze juz lepiej sie czujesz:tak::tak::tak:

A 5 to juz napewno musisz zdac:-):tak:

reklama
Do góry