co zaszantażował Cię?????no musze bo jak nie to mąz samochód sprzeda![]()

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
co zaszantażował Cię?????no musze bo jak nie to mąz samochód sprzeda![]()
No to teraz napewno dasz radeniezmobilizował
;-)
Dobranoc:-)to idę wypiję jeszcze herbatkę poczytam Kathy Reisch i lulu DOBRANOC WSZYSTKIM :-)
A ciężko mój suwaczek przesunąć do końcaa to zaproszenie to dokąd? bo ja jakoś nie mam dokładnego adresu
miłej soboty kochane
Witaj,super,że wypadzik do miasta miłości się udał.O to będę nas uszy piekły,jak zaczniecie plotkować;-)Witam!
Melduję, że wróciliśmy z Francji i dziś w nocy jedziemy nad morze! :-)
Jestem absolutnie zauroczona Francją i zakochałam się w Paryżu - jest cudowny!
Dziś nie mam czasu, więc większa relacja jak wrócę! Wtedy też pochwalę się zdjęciami.
Madziulanatasza, zadzwonię do ciebie jutro i się umówimy na kawkę! :-):-):-):-):-) To opowiesz mi, co się tutaj dzieje, bo nie dam rady doczytać
Buziaki dziewczynki! ;-)
Za tydzień wracam do was na stałe!![]()
Podobne miałam w Studium Medycznym,tyle,że taki fantom noworodka kosztował 3-4 tysiaki i trochę cięższy byłpatrzcie jakie cudo,czego to nie wymyśląrewelacja :-)
lalka jak niemowle-reborn (687848636) - Aukcje internetowe Allegro
szkoda tylko że cena powala
albo ta :
~* Newborn Baby Chris - Reborn Realbabydolls *~ (690741190) - Aukcje internetowe Allegro
Ja już niepamiętam kiedy tyle czasu poświęciłam Sewerynowi:-(.A ja dzis fajnie czas spędziłam z Oliwcią
duzo czasu jej dzis poswięciłam.Bylismy dwa razy na spacerze i dwa razy uciekaliśmy przed gigantyczna ulewą
w domciu rysowałysmy razem zaczynają jej wreszcie wychodzić kółka
potem lepilismy z plasteliny,Oliwka nauczyła sie lepić kółka
czytalismy książeczki ponad 40min az mnie buzia już boli
było budowanie wiezy z klocków,wreszcie Oliwka zaczęła sam abudowac a nie tylko burzyć moje budowle,i super jej to wychodziło.
była dzis bardzo grzecznato musze jej przyznać :-)
potem troszkę poszalałysmy z balonami
a teraz Oliwcia oglada wieczorynke a ja mam chwile dla siebie :-)
dowikla a moze on sie tak zachowuje bo się nudzi,do tej pory pół dnia był w przedszkolu a teraz to odeszło i nie umie sobie zorganizowac sam czasu.
Asia super że zajrzałaśwnioskuję z tego co napisałś ze już lepsze masz samopoczucie więc bardzo się z tego cieszę.na pewno tym razem zdasz ten egzamin.
![]()
Zacharujesz sie dziewczynko, wypoczywaj. dołanczam się do życzeńwszystkim forumowym naszym KRZYSZTOFOM wszystkiego najlepszego w dniu imienin![]()
dziewczynki wpadłam powiedzieć wam cześć nie nadrobię wszystkiego bo padam po tych 14 godzinach nie czuję nóg wszystkie mięśnie mnie bolą:-(
dobrej nocy kochane![]()
Pokazałam te lalki mężowi i mówi że to napewno dzieci a nie lalki a jednak lalkipatrzcie jakie cudo,czego to nie wymyśląrewelacja :-)
lalka jak niemowle-reborn (687848636) - Aukcje internetowe Allegro
szkoda tylko że cena powala
albo ta :
~* Newborn Baby Chris - Reborn Realbabydolls *~ (690741190) - Aukcje internetowe Allegro
Kiedyś oglądałam program o takich kobietach co sobie takie lalki kupowały ale niezabardzo pamiętam ten programTe lalki wygladaja jak niemowlaki
Tylko po co to komuDla malego dziecka sie nie nadaje a dorosli raczej nie bawia sie lalkami
Moje dziewczynki juz spiaWiki usnela w lozeczku a Klaudia w salonie na narozniku:-)
Mój znajomy podchodził do egzaminu wiele razy i zdał dopiero jak juz miał w d.... czy zdaKAŻDY SPOSOB DOBRY na mobilizacjęale wczesniej jak pomyslalm o egzaminie w WORD to brzuch mnie bolal i już nerwowke mial a teraz to jakostak inaczej nie wiem moze zmieniłam nastawinie czy jak trudno mi to określic czy to leki mnie wyciszyly
to idę wypiję jeszcze herbatkę poczytam Kathy Reisch Kości w proch - Kathy Reichs - Merlin.pl i lulu DOBRANOC WSZYSTKIM :-)
Bo faceci to gorzej jak dzieciale u mnie zimno się zrobiło brr znowu leje,wiatr mało głowy nie urwie,szok.a M poszedł do pracy na krótki rękawek,będzie zaraz wracał w tą ulewę,zmarznie nieźle.nigdy nie chce się mnie słuchac a by sie ciepło ubrał![]()
Ale te twoje chłopaki to zawsze coś... I co będzie ślad?A ciężko mój suwaczek przesunąć do końca?
Witaj,super,że wypadzik do miasta miłości się udał.O to będę nas uszy piekły,jak zaczniecie plotkować;-).
Podobne miałam w Studium Medycznym,tyle,że taki fantom noworodka kosztował 3-4 tysiaki i trochę cięższy był.
Julu mi rano narozrabiałzrobiłam herbatę na śniadanie i poszłam łóżka ścielić a ten płacze piszcząco
- wziął szklankę z gorącą herbatą i chciał do salonu przenieść i wylał sobie na lewą nóżkę.Zaraz pod zimny prysznic go wzięłam i z 5 minut polewałam,darł się ale musiał wytrzymać(choć powinno się 15 minut polewać).Całe szczęście,że nie był żywy wrzątek
tylko mocno gorące.
Byliśmy u teściów,bo dziadek zadzwonił,że babka ma prezent dla mego(koszulę z krótkim rękawem,delikatny pomarańcz w kratkę).Nabrałam wałówkii jutro będę przerabiać,nawet chciała mi pomóc pierogi lepić
,żeby zostać nocować
.
To ja hurtowo z życzeniami
![]()