P
patrysia*
Gość
Ok młoda![]()

I powiedz mi kiedy wracasz do Polski? Pytam bo tu wymyślają cuda i żeby się załapac na becikowe musisz być pod opieką lekarza przed 10 tc.
no tak

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ok młoda![]()
I powiedz mi kiedy wracasz do Polski? Pytam bo tu wymyślają cuda i żeby się załapac na becikowe musisz być pod opieką lekarza przed 10 tc.
Z moich wyliczeń termin Magdy to 19 marzec 2010
a Dżeni to 24 marzec 2010
Tak cały czas,wracam za 2tyg,ale napewno zdąze![]()
no takwymyślają sobie ale ja na szczeście już poprosiłam o zaświadczenie co MADZIA jak przyjedziesz odrazu proś o zaświadczenie a chodzisz prywatnie to ci wypisze że już przed 10 tc byłaś badana wytłumaczysz że byłaś za granicą i nie miałaś jak a i tak karte ciąży nieco później wypisuje jak mi 11 tc;-)
![]()
tak szczerze to juz mi wszystko jedno ktory to tydzien i jak to licza......byleby bylo wszystko dobrze i jakos wytrwac do tego marca bezwzgledu ktory to bedzie.......bo jakby co to ja juz odpadne z grona staraczek..........bo jest mi to juz niewskazane.............no ale bzykac sie bede.....hihiih
To moze niech Patrysia zapiszę Cie juz na wizytę wkońcu do jednego G chodzicie,nie?Przyjedziesz i odrazu bedziesz mogła iścNo niech wam bedzie
Tak cały czas,wracam za 2tyg,ale napewno zdąze![]()
Z moich wyliczeń termin Magdy to 19 marzec 2010
a Dżeni to 24 marzec 2010
Ok tak powiem,Patrysia nasz lekasz jest super![]()