reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

starania się - watpliwości..

o hello!
co tam slychac..?jak z M? na czym stanął temat staranek...?

na czym stanal....poprostu stanal, wiele sie nie dzije. Mam wrazenie, ze sie poddal, mowi o ponownych badaniach ale sie do niech nie "pali", a ja juz nie moge-zalapalam dola i sie z niego wykopac nie moge. Chyba trzeba nam przerwy, nie moge go naciskac a sama tez juz sie troche wypalilam....nie wiem, zobaczymy.

A co tam u ciebie, no i gdzie ten suwaczek??????

reklama
na czym stanal....poprostu stanal, wiele sie nie dzije. Mam wrazenie, ze sie poddal, mowi o ponownych badaniach ale sie do niech nie "pali", a ja juz nie moge-zalapalam dola i sie z niego wykopac nie moge. Chyba trzeba nam przerwy, nie moge go naciskac a sama tez juz sie troche wypalilam....nie wiem, zobaczymy.

A co tam u ciebie, no i gdzie ten suwaczek??????

a przypomnij mi ile to czasu sie staracie?wiesz co...ja kiedys naciskalam na mojego Jarka,drazylam temat,potrafilam gadac o tym w nieskonczonosc,nawet zdarzalo mi sie nie zaowazac,ze ciagne znowu ten temat...M zwrocil mi kiesys uwage,zebym spalzowala..postanowilam slowem sie nie odezwac o starankach o tym jaki mam dziec cyklu..nic zero rozmow na ten temat i co sie stalo...po jakims czasie(troszke dluzszym)M zaczął sam o tym mowic,co trzeba zrobic itd,poczulam sie wtedy cudownie!!
daj M troszke czasu,niech przemyli wszystko w glowie..nie warto naciskac na nich bo mamy odwrotny skutek,a oni sami sie blokuja!!
u mnie ok,plan jest taki,ze teraz jestem na clo a za 4 dni,zaczynamy z M maraton przez 9dni codziennie sexik!

Przyszłam tylko życzyć dobrej nocy i miłego poniedziałku.
Ja wczoraj skończyłam prace bardzo późno i byłam w domu dopiero ok 1.00 w nocy.
A M jak zobaczył USG + dwa dominujące pęcherzyki tak się przestraszył ewentualnej wpadki przed końcem umowy w wersji podwójnej, że po @ nie kochaliśmy się jeszcze:rofl2:

nie wiecie gdzie i do kogo zglosic sie z prosba o zmiane nicka???
byl kiedys taki watek a nie moge go znalezc..
napisz do admina - ja napisałam, że chcę zmienić nicka żeby było prościej, i napisałam, że sprawdziłam, że nie ma nikogo z takim nickiem (wchodzisz w zakładkę Społeczność i w listę użytkowników) i tyle, po 3 dniach miałam nowego nicka
Ja też się kochane pojawiam i czytam codziennie, ale jakoś tak nie bardzo mam o czym pisać, nudna się zrobiłam ostatnio:baffled:

Wszystkim Aniom - najlepsze życzenia:tak:

Zajączku 3mam oba kciuki za betkę!:tak:

...ale sie rozbawila, jakis durny robal chcial wleciec do domu ale nie zuwazyl ze mam zamkniete okno :szok: jak zapi....yl :-D:-)az plama zostala, a ja narzekam ze mam brudne szyby :-):-D:-D:-D

reklama
Do góry