reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

starania się - watpliwości..

reklama
[video=youtube;YCZ4Ai627_A]http://www.youtube.com/watch?v=YCZ4Ai627_A[/video]

To musisz obejrzec sobie. Nie rycz Baby bo widzisz ze w zyciu wszystko sie mzoe zdarzyc. Nawet taka z krzywym nosem sobie Patricka wyrwala. A to najlepsza partia na osrodku byla !!

Cholerka blad sie wkradl ale to juz ostatni raz . Nie bijcie!!!

[video=youtube;6oKUTOLSeMM]http://www.youtube.com/watch?v=6oKUTOLSeMM[/video]

MARZENIAXX TY PIPKO HEHE!

zerknelam dzis na mj wykres z zeszlego miesiaca,ja mam cykle takie same jak Ty,30dniowe i wyraznie owulka wypada na 18dc,bo w 18dc temka byla 36.6 a w 19 juz 37.1,czyli wyrazny skok,tak jak u Ciebie! sa duze szanse Laska,trzymam kcoiuki!

No witaj Lilu Slonce...wlasnie sie dochodzilysmy z Marzenixx ze ja sie ostalam ze starej gwardii zafasolkowanych i staraczek 2008

Co u taty?? Mam nadzieje ze lepiej, choc przy chemii to raz lepiej raz gorzej co wiem z doswiadczenia, sle moc caluskow i duuuuuzo zdrowka dla tatusia

Ah no tak, przepraszam :zawstydzona/y:

U taty jak narazie ok :tak: wyniki mu sie poprawily wiec dostal chemie, jeszcze dwie dawki ( tylko zrobia mu wieksza przerwe miedzy nimi ) i zacznie radioterapie.
teraz tatko odpoczywa na wsi w rodzinnych stronach, wiesienki sa wiec zrywaja ( oczywiscie tata tylko wszystkiego pilnuje :tak:)

reklama
Wychodzi mi chłopak!!:tak::-DHurra!:-)

O kuźwa... a tu dziewczynka:eek::-D

a mi wszędzie dziewczynka jak to nie z tych kalendarzów to z obrączki a to z jedzenia a to z wogóle innej ciąży a to że przed owulka A PODOBNOŻ SYNEK:-Dco już niewierze w takie cuda jak wróżby itp.bo co innego pokazuje a natura robi swoje:-Doczywiscie ciesze się z mojego aniołka bo wiecie tak jak z M gadamy sobie to dużo zaoszczędzimy bo na ciuszkach wszystko od zera pochowane i teraz dla Alanka będzie a to niektóre zabawki a czy to pokój mogą mieć narazie razem i wogóle dużo na tak bo jak dziewczynka to niestety wszystko od zera:baffled:ale tak czy siak niewazne bo co jest najwazniejsze ZDRÓWKO DZIDZIUNI :tak::-)

Do góry