Marzenixx
aniołek 14.12.09 [*]...
słońce napisz do jakiegos moedarotora-administratoranie wiecie gdzie i do kogo zglosic sie z prosba o zmiane nicka???
byl kiedys taki watek a nie moge go znalezc..

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
słońce napisz do jakiegos moedarotora-administratoranie wiecie gdzie i do kogo zglosic sie z prosba o zmiane nicka???
byl kiedys taki watek a nie moge go znalezc..
hej sandra;-)
tak sie zastanawilam gdzie cie wczoraj wywialo:-)
no tempka ładna, trzymam kciuki![]()
jasne , rozumiem o czym mówiszMarzenixx...bo jest tak że dziewczyny jak tylko zafasolkują uciekają na wątki ciążowo-porodowe..już wtedy znika nić porozumienia między staraczkami a ciężarówkami..generalizuje troche no ale wiesz sama jak jest...
Zobacz że Loree została, Patrysia..Agniesiak też czasem zajrzy...
no i superna Ola_PM...
drażni mnie ten co jest...pół roku temu był odpowiedni a teraz...eh..
u nas raz gorzej raz lepiej nie umiem tego jednoznacznie okreslić czasem to mnie tak M denerwuje ze wolałabym zeby mi zszedł z oczu na dobre a za chwile mi to przechodzi a on to taki ze sie ze mna nie bedzie kłucił i wychodzi albo idzie spać a ja sama do siebie mam gadaćdzięki ze pytasz..ogolnie jest super
ajak u was???????
może coś znajdeJa byłam kiedys we Włoszech ale to chyba z 7 lat temu bylo i jechalam autokarem, więc ci nie pomoge z połączeniami![]()
pewnie ze tak a my dalej nic :-kurcze zauwazylyscie ze coraz wiecej dziewczyn z naszej forumowej ekipy zachodzi w ciaze???
ja tez mam takie przeczucianie wiem jak maja inne ale ja np czuje nie wiem dlaczego że mi to jeszcze z pare miesięcy potrwaja staranka....... nie wiem dlaczego, nie chce tak myslec, nie wbijam sobie tego, ale mam jakies takie przeczucie...... oby mylne, oby bylo wczesniej......![]()