reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

starania się - watpliwości..

reklama
tylko mi troszku głupio bo pisałyście że dają dużo fotek itp.a ja ich mam troszke:zawstydzona/y:dużo synkowi lubie robić i sobie też mam nieco troche:zawstydzona/y:
nie krepuj sie kochana ja nie chciałam nikogo oceniać tylko moich znajomych takich z mojego otoczenia których znam i wiem dlaczego tak robia oceniłam ale nie powiedziałam ze wszyscy tak robią na pokaz bo ja też miałam kilkanaście zdjeć ale co jakis czas kasowałam parę
troche zamotałam chyba

nie krepuj sie kochana ja nie chciałam nikogo oceniać tylko moich znajomych takich z mojego otoczenia których znam i wiem dlaczego tak robia oceniłam ale nie powiedziałam ze wszyscy tak robią na pokaz bo ja też miałam kilkanaście zdjeć ale co jakis czas kasowałam parę
troche zamotałam chyba

rozumiem cię bo wiem cos o tym:tak:

tylko mi troszku głupio bo pisałyście że dają dużo fotek itp.a ja ich mam troszke:zawstydzona/y:dużo synkowi lubie robić i sobie też mam nieco troche:zawstydzona/y:

Po to jest nk by wymienac sie fotkami:-) Parysiu-no co Ty????Bernadka nie to miala na mysli, ze ktos ma sporo zdjec...ja wiem o co je chodzilo, tez mam takich znajomych co sie wychwalaja...a nie po porstu dziela fotkami czy wrazeniami:-)

Wyslalam juz zaproszenie, ja jestem wiola:-)

reklama
Do góry