reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

starania się - watpliwości..

Witam. Jestem tutaj nowa. Pisze ponieważ staramy sie z chłopakiem o dziecko od trzech miesięcy i nic :( 4miesiące temu przestałam brac tabletki antykoncepcyjne MICROGYNON 21. I od razu wzieliśmy sie za starania o dzidziusia a tu za każdym razem przychodzi @. Dodam jeszcze ze od momentu w którym przestałam brac pigułki mam tylko 22dniowy cylk.

witaj

czasem tak bywa ze nie od razu sie zachodzi... musisz byc cierpliwa.. jesli sie jeszcze ze dwa cykle nie uda udaj sie do lekarza by sprawdzil co w trawie piszczy

reklama
Zajaczku jak juz psychicznie troche odpoczniesz to idz do jakiegos madrego gina i niech cie przebada gruntownie. Jestesmy z Toba. Na nastepna rocznice slubu bedziecie mieli juz na bank malutkiego "gownoroba" ;-)jak mowi pieszczotliwie moj m.:-D i bedziecie wspominac lajtowe czasu staranek kiedy to seks byl baaardzo czesto i bylo fajowo:tak:

Makaronka masz racje...!

A jak tam nastroje w rodzinie??? bedzie was duzo, glosno i bedzie po wlosku! jak wiesci o maluszku przyjal Makaronek??? jak sie czujesz i wogole, jak?, co?, gdzie?, kiedy??????

moze to byla slaba ciaza i dlatego przeciez sie mowi ze 50% ciaz nawet o tym nie wiemy odchodzi razem z @.. przykro mi z tego powodu ze sie nie udalo.. szkoda..:-:)-(
Takie sa statystyki i niestety ale prawdziwe.....a powodow moze byc wiele....:-(

Hej Marzenixx....
Mnie tez jest bardzo przykro, ze ustynke to spotkalo....ale dobrze, ze zrobila betke, beta nie klamie...i przynajmniej wie o co chodi i co bylo...teraz musi znalezc dobrego gina i moi zdaniem brac duphaston by pomoc kolejnej fasolce:-)

Dziewczyny a nie nadal jest niedobrze i mam lekkie zawroty glowy....ja juz sama nie wiem czy to wirus...no ale mialam @...choc mi sie zatrzymala w ten dzien co wymiotowalam ciagle...no, ale lekarz pwiiedzial ze to wirus...juz glupia jestem...chyba zaraz sama testa sikne....i tylko go zmarnuje:baffled:

No nie wytrzymam! Sama zawsze Plamko krzyczysz zeby testowac jak jest tylko jakies podejzrenie fasolki a Ty co tu odstawiasz. Lekarze sa durni ( jest tu jakas lekarka na bb) studiowalam z nimi (tzn. przyszlymi lek) i mieszkalam 5 lat w akademiku , na 20 sztuk moze z 2 sie nadawaly i uczylu naaaaprawde duzo, reszta to balagnowicze co sie fuksem slizgali na egz. co tu od nich wymagac.
Probuj testa, najwyzej zmarnujesz kilka funciakow. A moze to od lekow ktore bierzesz co?? Moze sa ciezkie i wala Ci po watrobie?? Jest taka mozliwosc?:confused2:

Zajączku tak mi przykro kochana:-:)-:)-:)-(

Nie wiem co napisać. U mojej przyjaciólki było identycznie. Lekarz w szpitalu miał pretensje że test zrobiła, bo gdyby nie zrobiła to nawet nie wiedziałaby że była w ciąży i nie byłoby całego zamieszania:szok::szok::szok:
Ponoc tak się często zdarza i kobiety nie wiedzą że były w ciąży. Zwłaszcza te, które mają nieregularne cykle. Przykre to strasznie.
Na pocieszenie dodam,że przyjaciółka 2 miesiące później zaszła w ciążę z którą nie było żadnych problemów i teraz ma dwuletniego synka.

Makaronka dobrze mówi....

Kropeczko
pisz jak będziesz miała nowe informacje.

Dziewczyny - tak na szybko przeglądam wasze posty i ...
czy Justyna poszła do szpitala bo dostała krwawienia????:no:
czyli się nie udało:no:

Przykro mi Zajączku:-(

a czy to prawda że przy 22dniowym cyklu dni płodne są juz w czasie miesiaczki??

to latwo policzyc 22-14dni (fazy lutealnej - fl) daje 8dzien cyklu (dc) wiec wtedy nastepuje owu.. jesli masz wtedy @ to tak owu wystepuje w @ a jesli nie na @ to owu po @ wystepuje.. radze sie przebadac, czy od odstawienia pigulek bylas u gina?

reklama
Dziewczyny - tak na szybko przeglądam wasze posty i ...
czy Justyna poszła do szpitala bo dostała krwawienia????:no:
czyli się nie udało:no:

Przykro mi Zajączku:-(

Tak Andziu. Odebrala wynik- beta 25. Rano zaczęła krwawić. Kazałyśmy jej jechać do szpitala. A tam zamiast się nią zająć dali jej tylko herbatę! Kropeczka ma z nią kontakt sms-owy.

Do góry