(...)
Royanna udanego spacerku:-) korzystaj u nas leje od rana i nic się nie chce
Dziekuje

. U nas tuz przed wyjsciem popadalo 15minut, wiec w tym czasie zrobilam szybkie prasowanko, a potem juz poszlismy. Nawet duzo slonka bylo
(...)
Royanna udanego spacerku

u nas póki co słońce świeci :-)(...)
Patrysia a dlaczego macie pokoik różowy? czy Dominiś to miała być dziewczynka? ;-)
Spacerek sie udal, dziekuje

Co do tego rozowego pokoiku sama jestem ciekawa:-). Ale nasz Macius jak sie urodzil to byl z nami w sypialni, a jak mieszkalismy w Zgorzelcu to byla ona cala rozowa:-):-):-), wiec na poczatek tez mial rozowy pokoik

. Ale byla gladka, bez wzorow.
A z Alankiem bedzie tak samo. Nasza sypialnia to jedyny pokoj po przeprowadzce ktorego nie odnowilismy(brak juz funduszy a potem czasu) i jest caly na rozowo-w dodatku w tapete w jakies ksiezniczki

:-):-):-) bo byl to pokoj dziewczecy

, na podlodze rozowa wykladzina w kwiatki

i rozowy zyrandol-wszystko po poprzednich wlascicielach, bo oni niedlugo przed sprzedaza remont robili. Nie wiem, moze dokupie jakies blekitne naklejki i ponaklejam na tym pasku miedzy dwoma tapetami(dolem a gora-nie pamietam nazwy, baner???)bo tam tez sa ksiezniczki, hihihhi. Nie zmienialam pokoju wczesniej bo ludzilam sie na coreczke

, a teraz to juz mi sie nie chce.
Agniesiak- nie wiem kiedy mi przelecialo te 12 tygodni...nie obejrzysz sie a bedziesz na polmetku.....
ja dzis ide na usg przeziernosc karkowa i kosc nosowa...tzrymajcie prosze kciuki zeby dzidzia byla zdrowa!
Czas szybko plynie...Czekamy na wiesci z usg i trzymamy kciuki!