• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Z Olkiem sztab ludzi się mną zajmował:tak:,a tu stara wredna położna,jak poprosiłam o szklankę wody po porodzie (na stoliku w mojej sali stała a i tak szła po komórkę) to mi prawie wrzątku z kuchenki przyniosła):szok::angry:.

reklama
no nie mów, jak mozna spac? ja jestem swiecie przekonana, że moj przewaznie ściemnia.

Moja urodziala sie przed 16 a przebrali mi ja po 20. chyba norma u tych patałachów

No on śpi. O 9 położył Kubę spać i sam zasnął, teraz wstał. Wielce zmęczony, myślał by kto :wściekła/y: z miłą chęcią bym go spakowała i do teściowej wysłała niech tam siedzi i nic nie robi! Normalnie ale mam nerwa że z miłą chęcią bym coś rozwaliła!

Ostatnio mi się śni że w ciąży jestem, czyżby instynkt macierzyński mi się odezwał? ;-)

no nic, trza sie na ten spacer wyszykowac, bo juz nie mam pomysłów czym mala zajac

jutro rocznica slubu, a ja kuzwa o prezencie zapomnialam, i kasy baaardzo malo,jakies pomysly dziewczyny?

U mnie na szczęście w miarę dobrze było przy porodach. Przy Sewerynie jak wychodziłam to przyszła położna która niepatrząc na dziecko chwytała za bet i uderzyła go w buźkę i jeszcze mówi czego beczysz myślałam że ją rozszarpie. Na szczęście miała dyżur w dniu mojego wyjścia bo nie wiem. A inne były fajne. Przy sebku było nawet dobrze tylko miałam straszne bule położna cały czas prawie była a potem cesarka bo tentno spadało i też tak nagle bo ktg miała często robione

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry