reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Z Olkiem sztab ludzi się mną zajmował:tak:,a tu stara wredna położna,jak poprosiłam o szklankę wody po porodzie (na stoliku w mojej sali stała a i tak szła po komórkę) to mi prawie wrzątku z kuchenki przyniosła):szok::angry:.

reklama
kochana, wrzątek żebyś się rzgrzala, no bo przecież wymarzłaś przy porodzie, to Ty nie wiesz???
Kur...

no nie mów, jak mozna spac? ja jestem swiecie przekonana, że moj przewaznie ściemnia.

Moja urodziala sie przed 16 a przebrali mi ja po 20. chyba norma u tych patałachów

No on śpi. O 9 położył Kubę spać i sam zasnął, teraz wstał. Wielce zmęczony, myślał by kto :wściekła/y: z miłą chęcią bym go spakowała i do teściowej wysłała niech tam siedzi i nic nie robi! Normalnie ale mam nerwa że z miłą chęcią bym coś rozwaliła!

Ostatnio mi się śni że w ciąży jestem, czyżby instynkt macierzyński mi się odezwał? ;-)

no nic, trza sie na ten spacer wyszykowac, bo juz nie mam pomysłów czym mala zajac

jutro rocznica slubu, a ja kuzwa o prezencie zapomnialam, i kasy baaardzo malo,jakies pomysly dziewczyny?

U mnie na szczęście w miarę dobrze było przy porodach. Przy Sewerynie jak wychodziłam to przyszła położna która niepatrząc na dziecko chwytała za bet i uderzyła go w buźkę i jeszcze mówi czego beczysz myślałam że ją rozszarpie. Na szczęście miała dyżur w dniu mojego wyjścia bo nie wiem. A inne były fajne. Przy sebku było nawet dobrze tylko miałam straszne bule położna cały czas prawie była a potem cesarka bo tentno spadało i też tak nagle bo ktg miała często robione

reklama
No ja też zaraz zmykam bo Kubek zaraz za pewne wstanie i trzeba zupkę mu zrobić ach jak mi się dzisiaj nic nie chce :baffled:

Do góry