Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
fajnie macieMoje dziecię już słodko sobie spi,za ok 40 min i M wróci z pracy i będziemy oglądac jakis filmik razem:-):-):-)
:-):-)A Twój mąż to na długo pojechał?fajnie macie:-):-)
to on daleko gdzieś jeżdzi?do pracy podejrzewam?teraz nie bo na 1,5 tyg![]()
to on daleko gdzieś jeżdzi?do pracy podejrzewam?

ja też się powoli zbieram do pracy nakręcę awantia najgorsze jest to że mam gorączkę 38.6:-
-
-
-(
papatki kochane![]()
Ja Enterol podaję do antybiotyków ,bo to probiotyk jest.
Orsalit kupowałam bez recepty a odpowiednikiem Orsalitu jest Gastrolit i ten jak najbardziej na receptę .
Ja na biegunkę takiemu maleństwu ugotowałabym zupki ryżowo-marchewkowej z dodatkiem jabłka gotowanego (frutapura),żeby w smaku lepsze było i trochę pektyn też potrzeba.![]()

oj dobrze że mi przypomniałaś, mam prasowanie w szafie upchnięte
ja to dzieciakom daję pepsi wygazowaną...nawet Maćkowi jak miał jelitówkę

WITAJCIE!!!
Witam po bardzo długaśnej przerwie mam nadzieję ze wybaczycie mi moją nieobecność
M już wyjechał wiec moge pisac tu z wam
wybacznie że nie poodpisuje ale musialabym siedziec cala noc zeby wszystko nadrobic
po długiej wizycie mężula stwierdzilismy że trzeba się postarać o kolejne potomstwo
ale jak tu sie starac jeszcze nikt na odleglosc 600 km nie splodzil dziecka
nie liczac invitro
witam sie z wami gorąco :-):-):-):-)
teraz nie bo na 1,5 tyg![]()
a wlaśnie jak nalicza sie dni płodne???alo alo
ja zachr korzytsam z ostatnich dni na necie.buuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
niby do konc lipca powinno byc,ale jezeli idzie automatycznie to jutro o polnocy moze juz nie byc netu.i co ja zrobie????????????????:--
-
-
-
-
-(
jestem uzalezniona!!!!!!!!!1
juz mam objawy odstawienia
moja rebiata juz spi.mala troche pohisteryzowala bo nie chciala kolo noiej siedziec,ale szybciej usnela
Malina a Ty nie wiesz co to apap.paracetamol.ibu,m,ibuprom,nurofen itd itd??????????
jak nie masz w tabletkach to bierz syropek w odpowiedniej dawce.
a migdaly cie nie bola?
no zapomnialam ze marchwianka i jagody sa dobre
ja swoje prasownaie najpierw do wolnej szafki upycham a potem do szafy
witamy witamy:-)
a nuz widelec przyjedzie do Polski w pore:-):-):-):-)