reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

starania się - watpliwości..

Kroptusiu co za pytanie oczywiscie ze TAK a nawet masz taki obowiazek bo przeciesz my jako forumowe ciotki klotki musimy wiedzieć jak sie malutki będzie chował zdrowo!!

reklama
Siemacie Lachony:)
Zaczęłam Was trochę czytać od poniedziałku ale poddałam się na razie. Widziałam tylko ze bardzo mocno mi kibicowałyście i myslałyście o mnie.
I ZA TO BARDZO SERDECZNIE WAM DZIĘKUJĘ już osobiście bo wcześniej kazałam przekazać Kropeczce.
Czuję się dobrze, i fizycznie i psychicznie tez. (na tyle na ile można się dobrze czuć w tej sytuacji)
Co się działo przez te kilka dni???
Makaronie - gratuluję:):) Bardzo szczerze, bo ja na prawdę potrzebuje dobrych wieści:)
Buziaki dla Was

Kochanaaaaaaaa czekalam ze swietowaniem na Ciebie. Buziaki wielkie ejstes bardzo dzielna i masz racje, nie zalamuj sie. Widocznie tak mialo byc. Nastepna fasolka bedzie super mocna i zdrowa;-)

Czesc Zajączku trzymaj się dzielnie.. mam nadzieje ze szybciutko wszystko wróci do normy i będdziesz mogła zacząć szybciutko staranka.. trzymam za Ciebie kciuki..

Kroptusiu tak sobie czytam co piszesz ze spac nie mozesz ja sie zastanawiam jak to bedzie ze mną.. w sensie te nieprzespane noce.. ja jak czasm ide o 23 spac i wstaje 9-10 i czasem to jest mało.. fakt teraz wstaje 7:30 bo mamie pomagamy.. ale masakra dla mnie jest sie zwlec z lozka o tej porze.. moze jestem jakas dziwna.. ostatnio w ogole chodze jakas przycmiona w poludnie mi sie oczy kleją i musze sie polozyc.. chociaz staram sie nie klasc.. wczoraj to juz mialam zamiar isc spac o 22 no ale trzeba bylo sie wykąpac i zeszlo do 23.. jak bede miala takiego malego bobaska to chyba razem z nim bede chodzila spac..

Aaaa Kroptusiu Ty teraz bedziesz rodzic 5 minut, hop i juz

Martynko trzymam kciuki:)

Pozdrawiam wszystkie dziewczynki

PS co z Babo? odkąd zaszła w ciąze to jej nie ma..

Kroptusia, a gdzie ty sie już wybierasz??/ idziesz rodzic już????
Bernadko, jak się czujesz?? Pijesz te ziółka??
Czy ja dobrze wyczaiłam że u Kropeczki wystąpiły dziwne objawy??:):)
Ktoś ma testować, albo już testował??
Widziałam że Ktosiowa była...hmmmm.....
Makaronku, życzę Ci wszystkiego dobrego i trzymam moooooooooocno kciuki.

Ostatnia edycja:
Czesć Nektarynko!!

no właśnie co z Babo, Domelką, Anetha, Olapolap też sie jakiś czasnie pojawia??
DZIEWCZYNY DO RAPORTU !!!

Ostatnia edycja:
hej dziewczynki;-)
widze ,że dzis od rana juz tu się troszkę zaludniło:tak:
Witaj zajączku nasz kochany;-) Cieszę się że już lepiej sie czujesz:sorry: i że wróciłaś do nas :*****

Nektarynko skoro jestes to skorzystam i zapytam, ile kosztuje karta graficzna bo mi te kolorki sie wogóle już nie pojawiaja na komputerze!! i czy to ma znaczenie jaki ja mam komputer w tej chwili jakiej firmy czy nie??

Zajączku kochany piję te ziołka co dzień bo nie mam chyba wyjscia skoro antybiotyk mnie uczulił to muszę ziółka pic chociaż

reklama
Cześć Marzenko:):) Co u Ciebie??? Mężulo jest czy znowu pojechał w diabły:) my to mamy z nimi co??
Ja też się cieszę że wróciłam:)

Do góry