reklama
Siemacie Lachony
Zaczęłam Was trochę czytać od poniedziałku ale poddałam się na razie. Widziałam tylko ze bardzo mocno mi kibicowałyście i myslałyście o mnie.
I ZA TO BARDZO SERDECZNIE WAM DZIĘKUJĘ już osobiście bo wcześniej kazałam przekazać Kropeczce.
Czuję się dobrze, i fizycznie i psychicznie tez. (na tyle na ile można się dobrze czuć w tej sytuacji)
Co się działo przez te kilka dni???
Makaronie - gratulujęBardzo szczerze, bo ja na prawdę potrzebuje dobrych wieści
Buziaki dla Was
Kochanaaaaaaaa czekalam ze swietowaniem na Ciebie. Buziaki wielkie ejstes bardzo dzielna i masz racje, nie zalamuj sie. Widocznie tak mialo byc. Nastepna fasolka bedzie super mocna i zdrowa;-)
Nektarynka
Fanka BB :)
Czesc Zajączku trzymaj się dzielnie.. mam nadzieje ze szybciutko wszystko wróci do normy i będdziesz mogła zacząć szybciutko staranka.. trzymam za Ciebie kciuki..
Kroptusiu tak sobie czytam co piszesz ze spac nie mozesz ja sie zastanawiam jak to bedzie ze mną.. w sensie te nieprzespane noce.. ja jak czasm ide o 23 spac i wstaje 9-10 i czasem to jest mało.. fakt teraz wstaje 7:30 bo mamie pomagamy.. ale masakra dla mnie jest sie zwlec z lozka o tej porze.. moze jestem jakas dziwna.. ostatnio w ogole chodze jakas przycmiona w poludnie mi sie oczy kleją i musze sie polozyc.. chociaz staram sie nie klasc.. wczoraj to juz mialam zamiar isc spac o 22 no ale trzeba bylo sie wykąpac i zeszlo do 23.. jak bede miala takiego malego bobaska to chyba razem z nim bede chodzila spac..
Aaaa Kroptusiu Ty teraz bedziesz rodzic 5 minut, hop i juz
Martynko trzymam kciuki
Pozdrawiam wszystkie dziewczynki
PS co z Babo? odkąd zaszła w ciąze to jej nie ma..
Kroptusiu tak sobie czytam co piszesz ze spac nie mozesz ja sie zastanawiam jak to bedzie ze mną.. w sensie te nieprzespane noce.. ja jak czasm ide o 23 spac i wstaje 9-10 i czasem to jest mało.. fakt teraz wstaje 7:30 bo mamie pomagamy.. ale masakra dla mnie jest sie zwlec z lozka o tej porze.. moze jestem jakas dziwna.. ostatnio w ogole chodze jakas przycmiona w poludnie mi sie oczy kleją i musze sie polozyc.. chociaz staram sie nie klasc.. wczoraj to juz mialam zamiar isc spac o 22 no ale trzeba bylo sie wykąpac i zeszlo do 23.. jak bede miala takiego malego bobaska to chyba razem z nim bede chodzila spac..
Aaaa Kroptusiu Ty teraz bedziesz rodzic 5 minut, hop i juz
Martynko trzymam kciuki
Pozdrawiam wszystkie dziewczynki
PS co z Babo? odkąd zaszła w ciąze to jej nie ma..
Zajączek81
Kroptusia, a gdzie ty sie już wybierasz??/ idziesz rodzic już????
Bernadko, jak się czujesz?? Pijesz te ziółka??
Czy ja dobrze wyczaiłam że u Kropeczki wystąpiły dziwne objawy??

Ktoś ma testować, albo już testował??
Widziałam że Ktosiowa była...hmmmm.....
Makaronku, życzę Ci wszystkiego dobrego i trzymam moooooooooocno kciuki.
Bernadko, jak się czujesz?? Pijesz te ziółka??
Czy ja dobrze wyczaiłam że u Kropeczki wystąpiły dziwne objawy??
Ktoś ma testować, albo już testował??
Widziałam że Ktosiowa była...hmmmm.....
Makaronku, życzę Ci wszystkiego dobrego i trzymam moooooooooocno kciuki.
Ostatnia edycja:
Nektarynka
Witaj zaniepokojona..
napisalam do Babo na NK zobaczymy czy mi odpisze..
napisalam do Babo na NK zobaczymy czy mi odpisze..
Marzenixx
aniołek 14.12.09 [*]...
hej dziewczynki;-)
widze ,że dzis od rana juz tu się troszkę zaludniło
Witaj zajączku nasz kochany;-) Cieszę się że już lepiej sie czujesz
i że wróciłaś do nas :*****
widze ,że dzis od rana juz tu się troszkę zaludniło

Witaj zajączku nasz kochany;-) Cieszę się że już lepiej sie czujesz

reklama
Zajączek81
Cześć Marzenko