Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
a to sie zakrecilamTerza kochanie to ja mam ciemny brąz na łebku i chcę na to walnąc sobie pasemka jasne i moze jeszcze jakies inneJa zmieniam kolor jak kameleon tak srednio co miesia.
Tylko prosze się nie wystraszyć,bo własnie takie plamy i chrostki mi wylazły na twarzyno i ta moja kanciasta morda :-
baffled
rzez to nie lubie fot z zaskoczenia ale za to świerzynka zrobiona telefonem Pawła bo aparat uzyczyłam siostrze na wakacyjny wypad z ukochanym
ale teraz tez super ale faktycznie ciut przyciemno
jakies swaitelko na lepku by sie przydalo ;-)Eve...Ty przed ta fasolką to dom do góry nogami widzę stawiasz....no masz bardzo wczesny syndrom wicia gniazda...dobrze mówie Kingusiu?
jakie kolory strzelasz na scianach Evie?
a bo ja mam swira takiego niespelnione aspiracje do architekta wnetrz ...
lubie sie mazac w farbach sama maluje sciany zawsze wiec tylko czasu brak 
(szafki w kuchni koloru gozkiej czekolady)

kolor dokladnie tygryska z kubusia puchatka 

no ale moze fajnie wyjdzie.:-):-):-) tak tak tak!!!! dziekowac dobra kobieto!Ja mam coś podobnego w produkcji właśnie, potem jak wrócę mogę Ci wysłać kilka zdjęć i powiedzieć jak ja zrobiłam swoją.![]()

I myśl miesiaca:
Nawet najbardziej zaawansowane urządzenie gimnastyczne w warunkach domowych zamienia się w wieszak na ubrania.

normalnie jakbym widziala swoj orbitrek na co dzien! 

super sie sprawdzaja raczki na wiesznie koszul i szlafroka! 

:-)A w ogóle to się pochwalę, a co tamNasze dzieło, jeszcze nie dokończone, w nowym przedszkolu :-)
:-) muchomorki 1 klasa!!!!!!! cudo!ooo..... superasne!!!!! dzieki wielkie! :-):-):-)Eve84, jeśli chcesz delikatny kolorek do mebli to polecam Duluxa - Pastelową Orchideę (Dulux Polska - Emailia do drewna i metalu) - baaardzo rozbielony krem, do decoupage'owych mebli jak znalazł![]()
no wiedzialam ze zedrzec wierzchnia warstwe musze ale myslalam ze obejdzie bez specjalnych preparatow bo chcialam to zrobic szlifierkaEve84 pamiętaj, żeby najpierw zedrzeć wierzchnią warstwę lakieru, nawet jeśli mebel jest matowy. Najlepiej nałożyć warstwę płynu do usuwania farby, a potem przejechać szpachlą, albo papierem ściernym. Jak się tego nie zrobi, to farba do drewna nie ma się na czym trzymać i schodzi warstwami. Ja zrobiłam ten błąd i farbę ściągałam płatami jak klej w kulce z palców.
ha a raczej moj maz ale co tam
ma juz wprawe bo ostatnio porecze musielismy na balkonie zrobic
a jakis grunt potrzebny jest pod taka farbe?????? 
Z tego co ja wiem to warto je jeszcze później odtłuscić benzyna ekstrakcyjną
Ooooo
musze zapamietac! ;-)Siemacie Lachony
Zaczęłam Was trochę czytać od poniedziałku ale poddałam się na razie. Widziałam tylko ze bardzo mocno mi kibicowałyście i myslałyście o mnie.
I ZA TO BARDZO SERDECZNIE WAM DZIĘKUJĘ już osobiście bo wcześniej kazałam przekazać Kropeczce.
Czuję się dobrze, i fizycznie i psychicznie tez. (na tyle na ile można się dobrze czuć w tej sytuacji)
Co się działo przez te kilka dni???
Makaronie - gratulujęBardzo szczerze, bo ja na prawdę potrzebuje dobrych wieści
Buziaki dla Was
Kroptusiu kochana ale ty się muszisz meczyć jak nie mozesz spac....hmmm bezsennosc w Seattle ?? ... nieeeee raczej ...we Wrocku, coz dodac coz ujac, kolejna noc i o 5:00 juz przeczytalam zaleglosci z BB ..........

witaj Oluniu.Witam wszystkie z rana
Bernardko jestem dzisiaj do dyspozycji![]()
Cześć Niunia!!dzień dobry
Hej MartynkoWitam i ja!
Witaj Asiq powodzenia u gina!!Dzień dobry :-)
Idę się doprowadzić do porządku i lecę do gina. Buziaczi :***
nie musisz sie nikomu tłumaczyć to jest wasza sprawa i nikomu nic do tegoA my z M. może kupimy autko ... co prawda dużo starsze od poprzedniego ale najważniejsze że tanie i jeździ...bo zostało nam 2 tyg. i zacznie się jeżdżenie do kliniki a ja niestety mieszkam pod miastem i mamy spory kawałek...
Najgorsze że musieliśmy zrezygnować z wesela które miało być 22.08 bo to już będzie stymulacja i będę pod stałą kontrolą...wyjazdy są nie wskazane...i oczywiście afera dlaczego? i wogóle? bo nikt w rodzinie nie wie o naszych problemach!
Dobra rozpisałam się ....sorry!

Siemacie Lachony
Zaczęłam Was trochę czytać od poniedziałku ale poddałam się na razie. Widziałam tylko ze bardzo mocno mi kibicowałyście i myslałyście o mnie.
I ZA TO BARDZO SERDECZNIE WAM DZIĘKUJĘ już osobiście bo wcześniej kazałam przekazać Kropeczce.
Czuję się dobrze, i fizycznie i psychicznie tez. (na tyle na ile można się dobrze czuć w tej sytuacji)
Buziaki dla Was

Musi być i będzie- a ja ci zazdraszczam 36 niemal tygodnia. My jesteśmy na etapie na którym Ida jak nie chce to się nie rusza i jej nie czuję w ogóle - dostaję świra bo on jeszcze nie musi się ruszać regularnie. Grrrr.......
ale jak przy 1 dziecku mialam na 37 tc wsio gotowe tak teraz w szczerym polu jestem :-)Heeej Martynka
Jak samopoczucie? Przygotowujecie sie powoli??
Kroptusiu...to już niedługo..pakuj torbę kochana

Kroptusiu podobno 2 dziecko rodzi się szybko...tyle już wytrzymałaś to poród dla ciebie też nie będzie straszny! Najważniejsze że na końcu tak długiej i ciężkiej drogi zobaczysz i utulisz swojego synka!
A my z M. może kupimy autko ... co prawda dużo starsze od poprzedniego ale najważniejsze że tanie i jeździ...bo zostało nam 2 tyg. i zacznie się jeżdżenie do kliniki a ja niestety mieszkam pod miastem i mamy spory kawałek...
Najgorsze że musieliśmy zrezygnować z wesela które miało być 22.08 bo to już będzie stymulacja i będę pod stałą kontrolą...wyjazdy są nie wskazane...i oczywiście afera dlaczego? i wogóle? bo nikt w rodzinie nie wie o naszych problemach!
Dobra rozpisałam się ....sorry!
Siemacie Lachony
Buziaki dla Was