reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

starania się - watpliwości..

Kochanie chociaż w skrócie mi tu pisz co się działo :-):-):-) proszę :-):-):-) a Haneczki się obawiam hehehe zaraz będzie " czosnek gdzie Ty byłas " hehe
Naprawde tyle cie nie bylo, ze nawet nie wiem co mialabym ci napisac..... dziewczyn ki nowe doszly, ktorych nie znasz to nie ma co pisac, a Hania to fakt szukała "czosnka" :-D:-D Jedynie moge powiedziec co znasz ze Hanka miala inseminacje i za jakies 9 dni ma wyniki , że sie udało oczywiscie!
a reszte to pytaj bo nie wiem co jeszcze heheh

reklama
Patrysia zadna z nas nie pisala o Tobie nic w stylu taka czy owaka. Tak jak Ty sie swobodnie wypowiedzialas na temat chrztu tak i my sie wypowiedzialysmy. ja osobiscie nie pisalam konkretnie o samym chrzcie tylk o tych przesadach ktore nie rozumiem skad sie biora i dotykaja mnie osobiscie i etz mi jest przykro czytac cos takiego. Koniec kropka temat zamkniety.

Poza tym jest wolnosc slowa i nasze forum jest fajne i sympatyczne ale nikt tu nie musi nikomu kadzic , ani klamac, ani spijac miodu z ust. Dziewczynki tu jest potrzebny dystans i tyle. Kazda ma prawo sie wypowiedziec i nie przeradzajmy tego w "nagonke" , w tym konkretnym przypadku na Patrysie.

Patrysia nikt nie chcial Cie urazic, mysle. Ja na pewno nie. Ja tylko protestuje jak slysze takie zabobony ktore rania mnie na rowni z tym jak ty sie poczulas po naszych wypowiedziach. Basta

Ja powiem tylko jedno że każda matka wie co jest najlepsze dla swojego dziecka i to na tyle:tak:Prosze abyśmy już ten temat zakończyły bo widze że prowadzi do niefajnych rozmów a wiadomo że bedzie się pogłębiac bo każda z nas ma inne zdanie tak więc wyluzujmy ;-)

Naprawde tyle cie nie bylo, ze nawet nie wiem co mialabym ci napisac..... dziewczyn ki nowe doszly, ktorych nie znasz to nie ma co pisac, a Hania to fakt szukała "czosnka" :-D:-D Jedynie moge powiedziec co znasz ze Hanka miala inseminacje i za jakies 9 dni ma wyniki , że sie udało oczywiscie!
a reszte to pytaj bo nie wiem co jeszcze heheh
Dziekuje kochanie :-) w koncu do was wróciłam az mi lepiej :):):) a jak tam Romka wiesz cos?? :-)

j
no i Ty chcesz pieprzyc UK????.....zobacz sama jak ladnie:-)
Sandrahahaha - idz do GP ale juz !!! a nie siedz przed kompem...my Ci wynikow w Uk nie zalatwimy!!!!
jak pojdziesz tam z TZ i bedziesz stanowcza to zalatwisz jeszcze dzis wszystko!tzn. skierowanie na badanie next week...tylko powiedz im to, co Ci napisalam wczesniej....

hej kochana... bylismy u gp dzisiaj... tak sie sklada ze nasz gp to mojego tz kumpel... dzwonil przy nas do labolatorium zeby zalatwic wczesniej ale babka powiedziala ze ona nic nie poradz ze tyle ludzi jest... ze lista zaklepana i nie ma miesjsca i ze moze byc najwczesniej na 10.10. czyli jeszcze pozniej niz nam z ranca kartke ta babka dala... i nic sie niestety nie da zrobic... no chyba za prywatnie :-:)-:)-( zla jestem ze masakra...

Witam wszystkie staraczki:-)

Przed chwilą dostałam reprymendę od Olicy, że się wcale nie odzywam:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:...

a to mój brzuchol z 28tc:
9a7ojo.jpg

Hihi proszę, proszę-mała sugestia i się znalazła zguba :-)
Fajowy brzunio !!!

no nie wierze-:-) ELIZABETH!!!!!!:-);-):-);-):-)
wreszcie...brawo OLICA, ze ja nam tu przygonilas...szybko chlebem i sola trzeba powitac tak zacnego goscia....a zreszta co ja gadam...Ty tu sie masz czuc jak u siebie w domu...stad w koncu pochodzisz, prawda???

Czasem coś mi się udaje hehe :tak:;-)

Ja powiem tylko jedno że każda matka wie co jest najlepsze dla swojego dziecka i to na tyle:tak:Prosze abyśmy już ten temat zakończyły bo widze że prowadzi do niefajnych rozmów a wiadomo że bedzie się pogłębiac bo każda z nas ma inne zdanie tak więc wyluzujmy ;-)

Zgdzam sie z Tobą trzeba troche wyluzowac;-)

Witam się wieczorkiem :-)
dziewczyny tak mnie wczoraj cos pogryzło po nogach ze am dzis takie duże 3 czerwone opuchnięte i twarde plamy co mnie bardzo pieka i spinaja myślałam ze jak to obłoże spirytusem salicynowym tomi sklęśnie ale nic nie pomogło a zawsze mi pomagało
Może Fenistil pomoże?

Moja mame 2 tyg temu ugryzl kleszcz, wyciagnela i czula sie dobrze.... a wczoraj byla na pogotowiu-ma bolerioze:szok:dostala antybiotyki, leki i masci....:szok:
O kurczaczek. Mam nadzieję, że Mama szybciutko wyzdrowieje.

a oto moja siostrzenica Miszela jak szla do chrztu :-)
Śliczna mała dama :-D

Obstawiam mrówki :tak: weź wapno i wypij a drugie rozpuśc i rób z niego okłady.
:-)
Ooo a o okładach z wapna nie wiedziałam. Mnie na tym wyjeździe weekendowym też coś ugryzło i wylazło dokładnie tak samo jak Bernadce. Muszę wypróbować te okłady.

Witam ponownie!
Wiecie moja znajoma nie dostała rozgrzeszenia u spowiedzi bo jest po ICSI i podchodzi jeszcze 2 raz...i nie może być chrzestną swojego bratanka...:wściekła/y:
Wiesz ja raz w życiu nie dostałam rozgrzeszenia jak mieszkałam z moim M. bez ślubu on wtedy też nie dostał...to było straszne...wyszliśmy od razu z kościoła ...a teraz jak sobie pomyśle że przez IVF mogę przechodzić to samo...to po prostu nie pójdę...
W głowie mi się to nie mieści... I jak takie zagrania mają zachęcić ludzi do Kościoła?

Kolega wstawil na nk:
:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Witam wszystkie staraczki:-)

a to mój brzuchol z 28tc:
Witaj. Nie miałyśmy okazji się poznać jeszcze :-) Śliczny brzusio :-)

Spadam do M. Dzisiaj znowu wpadłam w wir pracy. Głowa, oczy i kark mi nawaliły od kolorowania miliona obrazków...
W brzuchu czuję dziwne prężenie, plamienie nadal takie samo, objawów typowo jak przy @ brak. Zobaczę, co będzie jutro.

Spokojnej nocy Kochane :***

reklama
Witaj Niunia
I gdzie uciekłas od nas,co? Jak tam z M?

Gdzie uciekam, a do przacy miałam na godz 12, wcześniej byłam umówiona z takim miłym panem od ubezpieczen i jutro mi powie, czy można wysądzic się coś więcej u męża na polisie, bo za 3 msc-e leczenia rechabilitacji, uszczerbniętą kośc i jeszcze półroczne możliwe bule i łatwośc złamania dostał tylko 2 % uszczerbku na zdrowiu- kpine robią sobie w PZU!

A skoro się pytasz o sprawe z M:

chciał se** to dostał ale jakoś taka oziembłośc mnie ogarneła wobec niego, i mnie do niego nie ciągnie, to sam będfzie skowyczał na kolanach cobym mu się oddała,

wydzwaniał do niego na komure ale już przestała bo on i tak nie odbiera (potwierdziłam jego zeznania bo sprawdziłam jego tel i połączenia nieodebane i inne)

lafirynda w pracy ponoc unika go wzrokiem

już nic nie pisz ani sms-y ani na NK

ale odwiedza go dzień w dzień na NK i patrzy na niego bo jej chyba kurna tęskno

a tak w ogóle przestała się odzywac po tym jak napisałam jej na NK że się miesza w zeznaniach:-D

Do góry