reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

starania się - watpliwości..

mam te cykle jeszcze nieregularne po tab! to mój 2 cykl! pierwszy trwał 36 dni więc nie bardzo wiem kiedy je robić! teraz jestem w 13 dniu cyklu!

Sylwia - jak masz więcej tych testów to poświęć na pierwszy cykl więcej - po tabletkach nie wiadomo kiedy będzie owulacja bo moze się jednak cykl skrócić a moze być znowu 36 lub dłużej (oby nie)

reklama
Sylwia - jak masz więcej tych testów to poświęć na pierwszy cykl więcej - po tabletkach nie wiadomo kiedy będzie owulacja bo moze się jednak cykl skrócić a moze być znowu 36 lub dłużej (oby nie)

posiadam ich jeszcze siedem! codzień mierzę temp! myslisz że zwykły termometr elektryczny jest oki? to dopiero 2 cykl więc jeszcze ppodchodzimy na luzie ale baaaardzo mym chciała! dzięki ci wielki za odp. :-)

posiadam ich jeszcze siedem! codzień mierzę temp! myslisz że zwykły termometr elektryczny jest oki? to dopiero 2 cykl więc jeszcze ppodchodzimy na luzie ale baaaardzo mym chciała! dzięki ci wielki za odp. :-)
mam nadzieję, że Ci wystarczy - ja mam wahania 4 dni w jedną lub w drugą stronę z owulacją - czasami 15dc, czasami 19dc - sama zobaczysz jak będzie u Ciebie:tak:
termometr - może być zwykły elektroniczny - ważne są zasady mierzenia - pamiętaj, że skok tempki jest po owulacji (z reguły):-)

nie dziękuj - niedługo sama będziesz radzić kolejnym dziewczynom:tak:;-)

mam nadzieję, że Ci wystarczy - ja mam wahania 4 dni w jedną lub w drugą stronę z owulacją - czasami 15dc, czasami 19dc - sama zobaczysz jak będzie u Ciebie:tak:
termometr - może być zwykły elektroniczny - ważne są zasady mierzenia - pamiętaj, że skok tempki jest po owulacji (z reguły):-)

nie dziękuj - niedługo sama będziesz radzić kolejnym dziewczynom:tak:;-)

no widzisz a ja myslałam że skok jest jak owulacja ma wystapić!:confused: dobrze że macie taka wiedze! już bardzo duzo się dowiedziałam! jest za co dziękować! nie każdy dzieli się swoją wiedzą! :tak: :-)

no widzisz a ja myslałam że skok jest jak owulacja ma wystapić!:confused: dobrze że macie taka wiedze! już bardzo duzo się dowiedziałam! jest za co dziękować! nie każdy dzieli się swoją wiedzą! :tak: :-)

Życzę zafasolkowania szybciutko - no i sama zobaczysz po temperaturze czy pokrywa się u Ciebie z testem owulacyjnym - test z reguły wychodzi dzień przed a temperatura skacze z reguły dzień po owulacji - piszę z reguły bo tak jest najczęściej ale są czasami wyjatki:tak:

Życzę zafasolkowania szybciutko - no i sama zobaczysz po temperaturze czy pokrywa się u Ciebie z testem owulacyjnym - test z reguły wychodzi dzień przed a temperatura skacze z reguły dzień po owulacji - piszę z reguły bo tak jest najczęściej ale są czasami wyjatki:tak:

dzięki raz jeszcze i uciekam do męża :-) w sobotę wyjazd! życzę Ci miłego wieczorku! buziaki :-)

Poza tym jest wolnosc slowa i nasze forum jest fajne i sympatyczne ale nikt tu nie musi nikomu kadzic , ani klamac, ani spijac miodu z ust. Dziewczynki tu jest potrzebny dystans i tyle. Kazda ma prawo sie wypowiedziec i nie przeradzajmy tego w "nagonke" , w tym konkretnym przypadku na Patrysie.

Kochana, normalnie z klawiatury mi to wyjelas :-D:-):-D Te dziewczyny, ktore mnie znaja troszke lepiej wiedza, ze ja do tych "slodzacych" nie naleze. Z drugiej strony, czesto to ze mam inne zdanie na jakis temat bylo odbierane jako atak. Przez to zaczelam sie piec razy ugryzc w jezyk (palce), zanim cos napisalam. Zle mi z tym bardzo, bo czasem to mnie do szalu niektore akcje doprowadzaja, a wybieram byc cicho - normalne jak nie ja:-D
Ciesze sie, ze jednak sa tu ciagle osoby (bo jest nas wiecej) ktore nie maja problemu z wyrazaniem wlasnego zdania a ich posty nie ograniczaja sie tylko do : "Siema sloneczka, u mnie dzis piekna pogoda, ide polezec"....
Tak trzymac! Niech forum czasem bedzie forum, a nie zawsze GG :-D (nie chce nikomu ublizac , sama tez czasem walne samo SIEMA - jest tu jednak jedna osoba, ktora nigdy nie powiedziala nic sensownego :-D)

Uwazam, ze duzo ciekawsze sa dyskusje, wymiany zdan (wiaze sie to oczywiscie z tym, ze jest wiecej od 1 opinii) niz slodzenie sobie wzajemnie. Jasne, nie trzeba dyskutowac 24/7, w wiekszosci powinnien byc luz ale niektore tematy bardzo prowokuja ciekawe rozmowy, wiec po co sie powstrzymywac?? :-D

Dobra, bo znowu mnie ponioslo :cool2:

Buzka dla Was

P.S. Julitka, fajowo ze wrocilas.
P.S.1. Andzia, nie wiem jak moglam o Tobie zapomniec !!!!!!!!!!!! SoRkA !!!!!
P.S.2. Elisabeth zakochalam sie w Twojej figurce
P.S.3. Hanka?????????!!!!!!!! Gdzie sie znowu szlajasz?

Ostatnia edycja:

Tak trzymac! Niech forum czasem bedzie forum, a nie zawsze GG :-D (nie chce nikomu ublizac , sama tez czasem walne samo SIEMA - jest tu jednak jedna osoba, ktora nigdy nie powiedziala nic sensownego :-D)

P.S. Andzia, nie wiem jak moglam o Tobie zapomniec

Kaprycha - zrobiłaś to specjalnie:-D:-D:-D
czy Ty wiesz, że teraz będą myśleć dziewczyny: "czy Kaprycha miała mnie na myśli, czy nie":tak:
jak to dobrze, że ja mam terapię:szok: to nic, że dopiero we wrześniu bo sa wakacje ale mam:blink:

i nie mówię teraz o zapominaniu o mnie - wybaczam - bark diety lub za duzo diety działą na pogorszenie pamięci;-)

aż sie muszę wtrącić
zgadzam sie z Kaprycha nie możemy ciagle sobie na wzajem słodzic choc nie powiem ze nie lubie takiej słodziakowej wymiany zdań ale dyskusje na pewne tematy tez są sensowne
to moze faktycznie dyskutujmy dziewczyny

reklama
Do góry