reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

starania się - watpliwości..

To spoko maroko :-D jesli nie chcecie robic sobie przerwy to rób badanka i dalej do dzieła.Nowa G,nowy cylk i nowa nadzieja.Bedzie dobrze zobaczysz
Kotecek, my i tak na razie chyba odpuszczamy. Bo planuje jednak wyjazd z M. do pracy jesienią... zobaczymy.
Zajączku u mnie wszystko gra. Póki co nadal nic nie czuję i chwała wszystkim,że jeszcze nie przytyłam ani grama. Muszę się kontrolować:tak: I nawet juz nie śpię w dzień. Ja też myślę że bardzo się zżyłyśmy ze sobą. Zdarza mi się w ciągu dnia i nocy myśleć co u Was:tak:. A jak Ty się czujesz?
:-):-):-) Bardzo mi miło:-):-) też tak uważam:-) Najlepsze było jak na światłach na skrzyżowaniu pisałam przypomnienie sobie żeby Cię przywołać na BB:-D:-D
Ty nie ograniczaj tak bardzo jedzenia, dzidzia misi rosnąć!!! A sen tez dobrze robi i nie powinnaś sobie żałować
Ja się czuję dobrze. Nie plamię już raczej...wczoraj po seksiku wyleciało trochę z krwią ale minimalnie. M. się nadal cyka i stara się nie przedłużać:-D
teraz chyba musimy odłożyć starania. Co ma byc to będzie. Musze sie odstresować.

reklama
Ja nie wiem co mam robić, jeżeli ja chcę mieć dziecko, mój też chce, tylko on nic nie robi. To znaczy jak już się kochamy to on jak już czuje, ze mogłoby mu coś "polecieć" to odemnie ucieka. Wyciąga go. Potem chce skończyć stosunek.... Czy to ze mną coś nie tak?? Pisałam już na tym forum tylko, że pod innym tematem, ale tutaj to pytanie chyba bardziej pasuje..... Sama nie wiem!!! :wściekła/y: Ma ktoś dla mnie jakieś rady?? Już nie steram się o dzdzi, ale o to żeby On nauczył się kończyć we mnie.

Sorry- jak dla mnie to tylko Ty chcesz mieć dziecko.

Dzien Dobry;-)Duuuzo napisałyście dzisiaj:tak:Ja wstałąm o 11.30 i nie chciało mi sie wstawac,jestem nadal spiąca cały dzien bym spała,ale zaczeło mnie mdlic to odrazu pobiegłam do kibelka i troszke zwymiotowałam czyli wode co piłam zeby wziąsc folik.Moze juz sie wymioty zaczynają ;-)
cześć Madziu:-) Kiedy wracacie do Polski??
Badaicka..żre duphaston - @ nie ma dalej, mam antybiotyk na zapalenie..no i tyle..
jakie zapalenie??/ Boszzze, znowu nie jestem w temacie:baffled:
Ja nie wiem co mam robić, jeżeli ja chcę mieć dziecko, mój też chce, tylko on nic nie robi. .....Ma ktoś dla mnie jakieś rady?? Już nie steram się o dzdzi, ale o to żeby On nauczył się kończyć we mnie.
Claudia...jak dla mnie to on chyba nie chce dziecka. Sorki za szczerość ale tak mi się wydaje. tu się nie ma co uczyć. Facetom raczej sprawia przyjemność konczenie w środku, zwłaszcza bez gumki, nawet jak sie nie starają. A to zachowanie jest....raczej nie nastawione na starania. Pogadaj z nim szczerze i tyle.
Sorry- jak dla mnie to tylko Ty chcesz mieć dziecko.
:-D dobrze mówisz. poleję Ci... mleka;-)

:-):-):-) Bardzo mi miło:-):-) też tak uważam:-) Najlepsze było jak na światłach na skrzyżowaniu pisałam przypomnienie sobie żeby Cię przywołać na BB:-D:-D
Ty nie ograniczaj tak bardzo jedzenia, dzidzia misi rosnąć!!! A sen tez dobrze robi i nie powinnaś sobie żałować
Ja się czuję dobrze. Nie plamię już raczej...wczoraj po seksiku wyleciało trochę z krwią ale minimalnie. M. się nadal cyka i stara się nie przedłużać:-D
teraz chyba musimy odłożyć starania. Co ma byc to będzie. Musze sie odstresować.

W takim razie odpocznij, wyluzuj się i fasolka się pojawi:tak:

A Ty nie masz co na skrzyżowaniu robić???:-D

Ja sie nie ograniczam póki co. Jem normalnie a nawet troszkę więcej, ale co dzień rano wchodzę na wagę. Jak zauważę,że za szybko tyję to wtedy będę się mocniej kontrolować. Głodzenie w moim przypadku odpada bo ja kocham jeść. Tylko ciągle mam ochote na coś nowego i wyszukuję ciekawe przepisy w necie.
A spanie tak po prostu przestało mi byc potrzebne. Próbowałam się położyć, ale nic z tego nie wychodzi.

Badaicka ja jeszcze kilka innych rzeczy znalazłam a szafie, które kupiłam przed ciążą a o których zapomniałam:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:
Muszę w końcu poprzeglądać te ciuszki bo chyba mam zapas dla bliźniaków. :-D

reklama
Do góry