Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
zielony ;-)WÓZEK WIELOFUNKCYJNY ESPIRO ENZO. NOWOŚĆ! Wawa (703002557) - Aukcje internetowe Allegro
Ja chciałabym kupić coś takiego tylko nie wiem czy nie będzie problemu z przesyłką do UK .zielony ;-)
Kacha, paczka do UK 220 zł??Kruszynka co do wysyłki do UK to często gęsto można się dogadać ze sprzedającymi. Można samemu zapłacić za przesyłkę i wtedy nie powinno być żadnego problemu. Moi rodzice często mi paczki Pocztexem wysyłają, paczki docierają w ciągu 2-3 dni, a koszt wysyłki do 20 kg to coś około 220zł, także nie są to jakieś kosmiczne kwoty ;-)
Paczka do 20 kg
Jeszcze nigdy nie miałam jakiś przykrych niespodzianek;-)Trochę drogo, chociaż zależy, co się wysyła.Tak firmą kurierską Pocztex (to ta firma z Poczty Polskiej)Paczka do 20 kg
Jeszcze nigdy nie miałam jakiś przykrych niespodzianek;-)
Ja mam piankowe koła w spacerówce i jest ok, z piankowych przynajmniej powietrze nie zejdzie na spacerze, co mi się raz zdarzyło przy pompowanych i to daleko od domu...Co sadzicie o tym wózku **POLSKI, EXLUSYWNY,LEKKI,HIT!!** (696726137) - Aukcje internetowe Allegro
wszyscy odradzaja piankowe kółka a ja niestey nie mam zdania
Co sadzicie o tym wózku **POLSKI, EXLUSYWNY,LEKKI,HIT!!** (696726137) - Aukcje internetowe Allegro
wszyscy odradzaja piankowe kółka a ja niestey nie mam zdania