reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

starania się - watpliwości..

reklama
Ewuś u mnie lekarz wykluczył ciąże..

Stąd Duphaston na wywołanie @..

Magda - zapalenie podobno nie ma nic do @...No nic..czekamy..

Ale tak sobie myślę że niedługo będzie @ bo mnie okrutnie wypryszczyło..Blehh...

No kochana ja dostane na 99% w czwartek, a Ty się nie szykuj na @ tylko na testa nowego :-p
:-D Pozyjemy zobaczymy :-D

Magda - zapalenie podobno nie ma nic do @...No nic..czekamy..
acha, no to nie pozostaje Ci nic innego jak tylko cierpliwie czekać :tak:
a ile jeszcze masz tego duphastonu? moze @ przyleźnie jak go odstawisz

DZIEŃ DOBRY

Przyznam sie bez bicia,ze dopiero z Paulina wstałysmy :baffled:
A tak wogóle to DZIEŃ DOBRY
dzień dobty Madziu ja też dzis do 10 pospałam sobie :-):-):-)
Badaicka a jak sprawa z @ nie ma prawda?? to drugi tescik sie szykuje!!
To nikt ze mną kawy nie wypije?
ja sie napije kochana :tak:
No kochane, ja chwilowo uciekam, ogarnąć lepianke i zjeśc jakieś śniadanko, będe za niedługo ;-) chociąż muszę sie zabrac za lutowanie wkońcu...:dry:
wracaj szybko Marzenko :-):-)
i nie nerwicuj sie kochana bo @ u ciebie nie będzie teraz to na pewno to nie PMS

usg robil :)

duphaston mam do konca tygodnia po 2 tabletki dziennie i odstawic i czekac 7 dni..jak sie nie pojawi to szybko isc na wizyte ale raczej powinna sie pojawic..

Kochane,dostałam właśnie sms od koleżanki.
Pisze mi,ze zrobiła w niedziele tesciorka i wyszła jej jedna kreska ale wczoraj wieczorem znowu na niego spojrzała i pokazała jej sie 2 taka słabo widoczna i ona się mnie pyta co o tym sadzę,co mam jej odpisać? Bo z tego co ja wiem to powyżej tych 3-5 min co ma wyjsc wynik to nawet jak się jakas krecha pokarze to jest nieważy test bo tam jeszcze jakies reakcje zachodzą.

A kiedy u niego byłaś? Bo chyba było zbyt wcześnie żeby ciążę potwierdzić- jeśli jest.
Ja bym teścik zrobiła. U mnie wyszedł nie z porannego moczu w dniu planowanej @. Biały sluz miałam od początku. Zrobisz jak uważasz ale ja bym testowała. A jak się czujesz, masz jakieś inne objawy fasolkowe?

Badaicka my tez dopiero wstałyśmy:szok:
Chyba taka pogoda ?

Tak w ogóle to się witam.

I gdzie uciekła Kropeczka

reklama
Do góry