reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupy -dla nas i dla lutowych pociech

reklama
dziewczyny a czy któras z was kupila to urzadzenie odstraszajace komary ultradzwiekami czy to działa?

Ja kupilam chyba dziala ciezko powiedziec ale komary nas nie gryza wiec zdaje sie dzialac:tak:
A co do chodzikow skakanek i innych spraw jestem za pod warunkiem ze tak jak dziewczyny robia to z rosadkiem chwilka zabawy i usciechy troche czasu w skoczku czy chodziku na pewno nie zaszkodza
mysle ze pediatrzy maja na mysli osoby pewnie jest takich multum ktore wsadza dziecko na caly dzien do chodzika zeby miec spokoj wierze ze to szkodzi ale jak zachowa sie umiar to na pewno fajna rzecz
Wiem bo widze jaka Gabrys ma frajde jak woze go w chodziku :tak::-D

Ostatnia edycja:
A ja nie mam zamiaru kupować takich zabawek a co gorsze chodzików wole by uczył się sam chodzić niż żeby zabawki mu pomagały jedyne myślę by mu kupić pchacz bo jest o niebo lepszy a Miloszek ma rehabilitacje i jest uczony ja ma się rozwijać prawidłowo i szykowany do raczkowania a rehabilitanci mają rację do takich zabawek bo nawet z kumpelami gadałam co mają dzieci i nie kupują tego

oglądałam dziś te pchacze w sklepie Fishera, LT i Chicco, bo chciałam kupić i powiem Wam, ze sa beznadziejne i napewno tego nie kupie! :)

Larkaa kupowaliśmy uzywany na carboocie (cos w rodzaju pchlego targu) za grosze, bo tylko 15 funtów, a na ebayu chodzą uzywane za ok 40. Ten nasz jest w idealnym stanie więc na pewno sprzedamy z zyskiem. ;-) Nowego bym nie kupiła, nie za te pieniądze.

Jakie pchacze masz na myśli? Taki pchacz to rewelacyjna zabawka, wszystkie moje kolezanki bardzo je chwaliły, choć my akurat takiego nie mamy. Jak się zdarzy na carboocie to na pewno zakupimy.

nathalie coś tego typu
6526101.jpg

1617-walking.jpg

i
K9875bfk.jpg

nathalie mówisz, że to serio się przydaje? bo ja sobie nie potrafię wyobrazić, że dziecko w ogóle może tego używać. Ale jeśli naprawdę warto, to może i jednak kupię? hmm....

dziewczyny a czy któras z was kupila to urzadzenie odstraszajace komary ultradzwiekami czy to działa?

ja kupiłam niedawno chicco na baterie (żeby móc korzystać poza domem). W dniu zakupu poszłam z niuńką do parku, włączyłam sprzęt i widzę jak komar leci do niuni i siada obok niej na pieluszce! :szok: Zabiłam dziada!
Pojechałam do wujka do domu, spałam przy otwartym oknie i nie mogłam się odpędzić od komarów!!! Straszny szajs! A kosztował mnie 60 zł :-p:-(

aha - a jak włączyłam sprzęt za pierwszym razem i dałam do ucha to mąż płakał ze śmiechu, że przecież nie usłyszę ultradzwięku. Ale ten szajs albo jest zepsuty, albo jestem Batmanką, bo jak włączam sprzęt to aż mnie uszy bolą. No i mąż też nie mógł spać przy tym dźwięku :szok::-D Teraz jak piszczy to wywracam go do góry nogami. trochę pomaga, ale nie wiem czy nie zakłócam mu w ten sposób jego prawidłowego działania ;-):-p

My pchacza takiego jak na zdjeciach larki nie mielismy, ale musze powiedziec, ze Flavia uwielbiala pchac rozne inne zabawki, np. wozek dla lalek, plastikowa kosiarke do trawy i kupilismy jej jeszcze swego czasu taka kaczke do pchania, ktora wrecz uwielbiala. Mysle, ze taki pchacz tez by sie jej wtedy podobal. Dzieci jak tylko naucza sie chodzic lubia tego typu zabawki. :tak:

reklama
mamaflavii czekam w takim razie na więcej opinii doświadczonych mam w tej kwestii :p

ardzesh my sobie siatki zamontowaliśmy w oknach i wieczorem zapalamy światło, otwieramy okno na oścież i pokazujemy komarom.... :D żartuje :)

Do góry