madzia84
Kochamy Ciebie Bartusiu!!
No własnie nie wiem czy wydawać kolejne pieniądze na test czy od razu iść do laboratorium w czwartek![]()
Od razu do laboratorium,dobrze Ci radzimy

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
No własnie nie wiem czy wydawać kolejne pieniądze na test czy od razu iść do laboratorium w czwartek![]()
w.kropeczko dziękuję za buziaki:-)
Co do operatorów sieci.. ja mam w dwóch ( ale dlatego tylko, że myślałam, że orange mi się umowa kończy i wzięłam na abonament w erze). Era dla mnie to totalna porażka. Naliczają za jakies granie na czekanie jak wogóle sobie tego nie życzyłam i wogóle dla mnie do doopyDruga kartę mam w Orange (mix) i jestem zadowolona
Teraz w październiku czy we wrześniu konczy mi sie umowa ( a ja mam z mamą na jednej umowie wzięte dwa telefony) i cały czas do nas wydzwaniają z Orange z jakimiś propozycjami
Ale i tak decyzja podjęta, ze przechodzimy na kartę w orange. Dla mnie orange ma super promocje i dba o klientów, nie to co era
tragedia.
Ja sie zastanawiam nad przeniesieniem numeru do innej sieci tylko ze w erze mnóstwo moich znajomych ma numeryw.kropeczko dziękuję za buziaki:-)
Co do operatorów sieci.. ja mam w dwóch ( ale dlatego tylko, że myślałam, że orange mi się umowa kończy i wzięłam na abonament w erze). Era dla mnie to totalna porażka. Naliczają za jakies granie na czekanie jak wogóle sobie tego nie życzyłam i wogóle dla mnie do doopyDruga kartę mam w Orange (mix) i jestem zadowolona
Teraz w październiku czy we wrześniu konczy mi sie umowa ( a ja mam z mamą na jednej umowie wzięte dwa telefony) i cały czas do nas wydzwaniają z Orange z jakimiś propozycjami
Ale i tak decyzja podjęta, ze przechodzimy na kartę w orange. Dla mnie orange ma super promocje i dba o klientów, nie to co era
tragedia.
I zaproponował mi gin test PCT - czyli badanko po seksiku na wrogość śluzu.....
No właśnie, jednemu pasuje era, innemu orange:-)
ja tam bym orange nie zamieniła na żadną inną siecJak tylko umowa bedzię się zbliżac ku końcowi to rezygnuje i zostaję dalej w orange
No ale wiecie jak ktos się już przyzwyczai do sieci to jest okZalezy od czlowieka
Marzenko a ten pan Cie badał,robił usg czy coś?I zaproponował mi gin test PCT - czyli badanko po seksiku na wrogość śluzu.....