reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

starania się - watpliwości..

reklama
w.kropeczko dziękuję za buziaki:tak::-)
Co do operatorów sieci.. ja mam w dwóch ( ale dlatego tylko, że myślałam, że orange mi się umowa kończy i wzięłam na abonament w erze). Era dla mnie to totalna porażka. Naliczają za jakies granie na czekanie jak wogóle sobie tego nie życzyłam i wogóle dla mnie do doopy:angry: Druga kartę mam w Orange (mix) i jestem zadowolona:tak:Teraz w październiku czy we wrześniu konczy mi sie umowa ( a ja mam z mamą na jednej umowie wzięte dwa telefony) i cały czas do nas wydzwaniają z Orange z jakimiś propozycjami:tak: Ale i tak decyzja podjęta, ze przechodzimy na kartę w orange. Dla mnie orange ma super promocje i dba o klientów, nie to co era:no:tragedia.

Co do operatorów sieci.. ja mam w dwóch ( ale dlatego tylko, że myślałam, że orange mi się umowa kończy i wzięłam na abonament w erze). Era dla mnie to totalna porażka. Naliczają za jakies granie na czekanie jak wogóle sobie tego nie życzyłam i wogóle dla mnie do doopy:angry: Druga kartę mam w Orange (mix) i jestem zadowolona:tak:Teraz w październiku czy we wrześniu konczy mi sie umowa ( a ja mam z mamą na jednej umowie wzięte dwa telefony) i cały czas do nas wydzwaniają z Orange z jakimiś propozycjami:tak: Ale i tak decyzja podjęta, ze przechodzimy na kartę w orange. Dla mnie orange ma super promocje i dba o klientów, nie to co era:no:tragedia.

Wiesz ja od początku mam w erze i jestem zadowolona:tak:ale słyszałam ze w orange tez jest dobrze.

Ja sie zastanawiam nad przeniesieniem numeru do innej sieci tylko ze w erze mnóstwo moich znajomych ma numery :baffled:

No właśnie, jednemu pasuje era, innemu orange:-)
ja tam bym orange nie zamieniła na żadną inną siec:tak:Jak tylko umowa bedzię się zbliżac ku końcowi to rezygnuje i zostaję dalej w orange:tak:
No ale wiecie jak ktos się już przyzwyczai do sieci to jest ok:-D Zalezy od czlowieka:tak:

No właśnie, jednemu pasuje era, innemu orange:-)

ja tam bym orange nie zamieniła na żadną inną siec:tak:Jak tylko umowa bedzię się zbliżac ku końcowi to rezygnuje i zostaję dalej w orange:tak:
No ale wiecie jak ktos się już przyzwyczai do sieci to jest ok:-D Zalezy od czlowieka:tak:

No własnie,a tak wogóle jak sie czujesz mamuśko;-)

reklama
Do góry