reklama
ivi
uzależniona;) // I.2010
ja też tak chce... chce pozbierać wszystkie ubranka, poukładać do szafy i codziennie je wyciągać, przekładać, przepierać....:-ja też chce wózek już !! i łózeczko.. i w ogóle chce mi sie już prać i prasować małe ubranka. nie dotrwam do stycznia ! :--
-(
Dorciaa
Fanka BB :)
Paula, Ivi.... a już myslałam, że tylko ja tak mam
snuję się jak cień koło pustego pokoiku który już jest na żółto pomalowany ustawiam w myślach meble i chętnie bym już ciuszki układała i po prostu tam siedziała i czekała

a co do zakupów w lumpeksie to jestem za. ciuch można wybrać a niektóre są nieużywane, ja kupiłam kaftanik i sukieneczkę za 3zł chociaż nie wiem czy będzie dziewczynka,
a w międzyczasie snuję sie po innych sklepach jak 5-10-15 teraz są fajne promocje

a co do zakupów w lumpeksie to jestem za. ciuch można wybrać a niektóre są nieużywane, ja kupiłam kaftanik i sukieneczkę za 3zł chociaż nie wiem czy będzie dziewczynka,
a w międzyczasie snuję sie po innych sklepach jak 5-10-15 teraz są fajne promocje

ivi
uzależniona;) // I.2010
nasz pokój dla maluszka nie ma jeszcze ani drzwi ani sufitu... więc raczej nie często tam wchodzę
ale przechodzę obok niego codziennie i nie mogę się doczekać aż zaczniemy go wykańczać:-)
a mebelki będziecie kupować zestawami? My raczej użyjemy stare mebelki dziecięce które mamy na strychu (po moim A
) są drewniane i w super stanie.. Ponaklejam na nie jakies kolorowe duże naklejki czy coś i powinno być ok
najwyżej tylko ten przewijak mój A. zmajstruje

a mebelki będziecie kupować zestawami? My raczej użyjemy stare mebelki dziecięce które mamy na strychu (po moim A

P
patrysia*
Gość
Cały czas nad tym pracowałam
Proszę:
Biały:
![]()
Żółty z niebieskimi paskami:
![]()
Tylko już ciemno i w rzeczywistości są ładniejsze :-)
Jutro kupujemy z mężem wózek :-) Wiem, że trochę wcześnie, ale trafiła się nam okazja... za 650 zł wózek bardzo mało używany chicco trio enjoy, w którym spacerówka nigdy nie była użytaZresztą jak przeczytałam że spacerówka waży 7,5 kg.... A nowy kosztuje średnio 1300 na necie...
ładniutkie sweterki moja mama mi takze kupiła podobne ale za duze

My też kupiliśmy wózek - PARASOLKĘ-, ale jeść nie woła, a to była naprawdę okazja, bo opróżniali magazyny w hurtowni w której pracuje nasz kuzyn i za wózek który na allegro kosztuje 1500 zł, my daliśmy 400:-):-):-)
Taki:
i tu niezła okazja

ja też chce wózek już !! i łózeczko.. i w ogóle chce mi sie już prać i prasować małe ubranka. nie dotrwam do stycznia ! :--
-(
ja też ja tez

Polcia :)
mama pełnoetatowa:-)
a mój pokoik dziecięcy bez podłogi.. :-) więc też się do niego nie pcham narazie. Musimy położyć panele i pomalować ściany ;-) przez Was zachciało mi się takiego ciepłego żóltego ;-) mmmm.. taaak... ;-) a od kilku dni płakałam,że nie mam wizji na dziecięcy pokój. Już mi się utworzyła jakaś ;-)u nas mebelków nie będzie na początku- będzie tylko taka fajna dziecięca szafa i komoda na ubranka. w kącie będzie stało łózeczko,a na przeciwko bujany fotel. i duuuży puchaty dywan na środku ;-)
My też kupiliśmy wózek - PARASOLKĘ-, ale jeść nie woła, a to była naprawdę okazja, bo opróżniali magazyny w hurtowni w której pracuje nasz kuzyn i za wózek który na allegro kosztuje 1500 zł, my daliśmy 400:-):-):-)
Taki:
Super fajny!! Uwielbiam parasolki.
Ivi, ja mam taki zestaw mebelków:
GLUCK
Dziewczyny a kupujecie pościel do wózka czy raczej kocyk ???
Kubiaczka sweterki cudne
Agatka wózek super
Ivi co do mebelków to ja mam dla córki łóżko z ikea białe i chce do tego białe łóżeczko i musze tatę namówić żeby mi szafę zrobił na wymiar w pokoju bo tą co mam za dużo miejsca zajumję ;-) więc raczej kolorystycznie ale nie od kompletu
Kubiaczka sweterki cudne

Agatka wózek super

Ivi co do mebelków to ja mam dla córki łóżko z ikea białe i chce do tego białe łóżeczko i musze tatę namówić żeby mi szafę zrobił na wymiar w pokoju bo tą co mam za dużo miejsca zajumję ;-) więc raczej kolorystycznie ale nie od kompletu

Ostatnia edycja:
reklama
Dorciaa
Fanka BB :)
ja nie kupuję mebelków bo na razie nie mam kasy a póki co to dzidzi one potrzebne nie będą
w tym pokoiku mam kanapę i fotel jeszcze ze starego mieszkania bardzo mięciutkie i wygodne i zamierzam tam wypoczywać jak dzidzia pośpi
przeniose tylko komodę z sypialni i będzie gdzie ciuszki trzymać no i obowiązkowo kupię łóżeczko,
a i jeszcze muszę wystukać kasę na rolety bo to baaaardzo nasłoneczniony pokój ma 3,5 metra okien i muszę je zakryć bo się z dzidzią usmażymy

mam taki puchaty dywan biały ale nie wiem czy go dopiore bo mój pies za szczeniaka widział w nim trawę i siuuuusiał zobaczymy

a co do kołderki do wózka to ja bedę mieć bo pościel którą wypatrzyłam ma 14elementów
i to akurat z taką mini podusią jest w zestawie
http://allegro.pl/item695160253_14_el_posciel_90_x_120_3_gratisy_babycode.html

w tym pokoiku mam kanapę i fotel jeszcze ze starego mieszkania bardzo mięciutkie i wygodne i zamierzam tam wypoczywać jak dzidzia pośpi

przeniose tylko komodę z sypialni i będzie gdzie ciuszki trzymać no i obowiązkowo kupię łóżeczko,
a i jeszcze muszę wystukać kasę na rolety bo to baaaardzo nasłoneczniony pokój ma 3,5 metra okien i muszę je zakryć bo się z dzidzią usmażymy

mam taki puchaty dywan biały ale nie wiem czy go dopiore bo mój pies za szczeniaka widział w nim trawę i siuuuusiał zobaczymy

a co do kołderki do wózka to ja bedę mieć bo pościel którą wypatrzyłam ma 14elementów
i to akurat z taką mini podusią jest w zestawie
http://allegro.pl/item695160253_14_el_posciel_90_x_120_3_gratisy_babycode.html
Ostatnia edycja:
Podziel się: