reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

starania się - watpliwości..

reklama
Wydaje mi się, że brzuch może boleć normalnie tak, jak podczas @, ale nie jestem specem. Kurcze Kochana, sama nie wiem, jak Ci pomóc. Dobrze, że niedługo idziesz do lekarza. On na pewno coś pomoże.
no nic juz dosc o mnie i tak wiem ze to nie ciaża !!!

dziekuję za pomoc kochane moje

Kropeczko jakaś debilka robi sobie żarty i szuka pary która ma problemy z niepłodnością to chyba jakaś która chce sprzedać komórki.
co to za historia bo chyba cos przegapiłam to niby wam oferuje te jajeczka ??

a gdzie sie podziewa Karo85?? Domelka?? Karola de??

Ostatnia edycja:
no w morde!!! wiedzialam ze nie pomylilam terminow i to wlasnie dzis miala -Hanka oczywiscie- robic betke...i co???? Koszalek...jesli Ty cos wiesz a nie gadasz to nogi z dupy poleca....gadaj co wiesz, bo bedzie jak z imbirowym ciasteczkiem w "shreku1"!!!!
Ale do końca cyklu zostały jej jeszcze dwa dni....
Nawet jakby koszałek cos wiedział to by nie powiedział bo nie został upowazniony do tego:-p.... czekajta spokojnie, pewnie hania sie wkrótce pojawi...

kurcze tylko się nie potrzebnie nakrece i tak wiem ze nie jestem w ciaży

przecież w ciaży nie ma sie @ chyba ??

z @ roznie bywa...
kiedy masz ginekologa? w poniedzialek???

Bernadko...ja nie wiem, ale czasem ma sie takie dziwne dni...jakies klopoty zoladkowe, spadek formy, moze stres i przepracowanie tak moga dzialac...nie wiem...
ale istnieje tez prawdopodobienstwo ciazy u ciebie lub jakiegos owiklania ginekologicznego, bo te @ mialss inne, krotkie i nie w czasie kiedy byc powinny przeciez...wiec to nie jest tak, ze masz normalna @ i potem zle sie czujesz...prawda???
sama juz nie wiem....

Kropeczko jakaś debilka robi sobie żarty i szuka pary która ma problemy z niepłodnością to chyba jakaś która chce sprzedać komórki.
co do snów mich koszmarów to śni mi się np. że idę do lekarza a tam wchodzi mój stary lekarz i mówi że mam guza i trzeba operwać a IVF trzeba bedzie przełożyć na jakiś czas...wiem że to moja psychika...

Na sen...cieple mleczko, melisa, kapiel w lawendowym olejku, masaz...c jeszcze....chlodna sypialnia-wtedy sie lepiej spi....i nie mysl negatywnie Martynko!!!!! bedzie dobrze i nic zlegi sie juz nie wydarzy-zobaczysz!!!

A co do tej kobiety...1e slysze...ale jaja....

ale czy te 2 dniowe moje @ mozna nazwać plamieniami skoro mnie wszystko bolało jak na @?????

a czy zwykle masz 2 dniowe @ i w srodku cyklu???? No widzisz! moze nie az plamieniem je mozna nazwac ale jakims dziwnym krwawieniem....

Zaniepokojona wejdź na główną str. staramy się i tam jest nowo założony wątek ...ale nie zawracam sobie juz tym głowy:baffled:
Marzenix to coś wiesz...a ja ci powiem że nie liczy się cykl jak zawsze po IUI tylko 14 dni od momentu IUI czyli jak nie ma @ to sie udało...ha:-)
Kropeczko dziekuje za rady skorzystam...:tak:

Hanulka zrobiła 2 dni temu test, ale wyszedł negatywny, podłamała sie troszke :-( dlatego pewnie chwilowo nie zaglada..... betki jeszcze nie robiła..... pewnie do nas zajrzy niedługo, musicie dac jej troszke czasu, ty Martynko napewno wiesz co ona teraz czuje jak taka nadzieja była......(tfu tfu a moze wciąż jest)
Ale pewnie jak wpadnie to zrobi rozpierduche i zobaczycie!

reklama
Do góry