reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

starania się - watpliwości..

Wydaje mi sie że taka słabiutka kawka nie zaszkodzi:tak:
A co do cykli to widze że nie jestem sama hihi:-) ja juz zmieniłam suwaczek Ty tez zmien hihihi! Smiac mi sie chce z samej z siebie:-D
Widzę,ze obstawiasz,ze ten cykl bedzie krótszy :-D

dziękuje ze pytasz
tak sobie nie jest najgorzej ale i nie jest dobrze dalej mnie mdli a kregosłup sie do nowa odzywa
Hmm dziwne sa te Twoje mdłości :baffled: a nie zjadlaś czegoś?

reklama
Nektarynko, Lolitko i wszystkie dziewczynki które się znają na wykresach baaardzo ale to bardzo prosze o pomoc w obserwacji mojego wykresu w tym cyklu i wychwycenia owulki najbliżej jak sie da.... jestem mega nastwiona na ten cykl i musi się udać, ale mój mąz nie jest juz pierwszej młodości a pozatym ma bardzo dużo pracy i np 5 dni pod rząd bzykanka to dla niego za duzo, ( co 2-3 dni to tak , ale jak widac tak nie działa )podejrzewam że tak 3 dni pod rząd uda mi sie go zgwałcic więc musze trafić w tą gównianą owulkę, nawet jesli mi sie przesunie!! Mam nadzieje że moge na was liczyć!!:sorry2:

Widzę,ze obstawiasz,ze ten cykl bedzie krótszy :-D
Myslę , że tak , wolałabym krótszy bo w razie co zdąże we wrzesniu zaliczyć cykl przed wyjazdem , ale jesli bedzie dluższy to nic to owu jakos koło rocznicy wypadnie więc sie będzie działo!!!:-D
Nio to fajowo,ja wypiłam z sasiadka reddsika jabłuszkowego a teraz sącze Karmiczka malinowego.Jakos dziś mam takie smaki na owocowe napoje :-)
To dobrze kochana , że pijesz ze mna, musimy se popic bo za miesiąc juz nie będziemy mogły!!!:-D

reklama
Do góry