reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Bobaskowo-zapraszamy na ploteczki

Ja mam balkon na taką stronę co nie ściąga sygnału z cyfrowego,i poszłam do sąsiada który ma balkon z drugiej strony bloku,i zapytałam czy mogę zainstalować sobie antenę u niego na balkonie,wyraził zgodę więc przyszli dziś ci dwaj faceci.
I jakbyście zobaczyły jak oni tą antenę montowali.Musieli ten kabel najpierw przerzucić na drugą stronę bloku za taki winkiel,ale trudno było ,więc zrzucili go na dół,jeden zszedł na dwór pod mój balkon wziął kabel,a ten drugi z sąsiada balkonu z wędką stał,i ten na dole mu podpiął ten kabel do wędki i dopiero wciągnęli go na 4 piętro.kosmos normalnie

reklama
No właśnie i coś ten konwerter nie działał,i musiałam kupić nowy 50zł,kabel 30 metrów -30zł,noga do zamontowania 50zł,i montaż 50zł,i jak w mordę wyszło 180zł.
Hi,hi trza było wołac to bym przylazła i za kawusie bym Ci to zamontowała-maz mnie przeszkolił to umiem :-D:-D:-D
Mojej Pauli słuch badała pielegniarka z oddziału noworodkowego :tak:

Mój mężul to lubi nas gdzieś zabrać ,teraz na weeken tez coś planuje,ale zobaczymy.
Chcielibyśmy jeszcze przed końcem wakacji jechać do chorzowa do zoo,i na to duże wesołe miasteczko,i Kazimierza dolnego.No ale zobaczymy i tak pozwiedzaliśmy w tym roku od maja to prawie co weekend gdzieś byliśmy

Ja mam balkon na taką stronę co nie ściąga sygnału z cyfrowego,i poszłam do sąsiada który ma balkon z drugiej strony bloku,i zapytałam czy mogę zainstalować sobie antenę u niego na balkonie,wyraził zgodę więc przyszli dziś ci dwaj faceci.
I jakbyście zobaczyły jak oni tą antenę montowali.Musieli ten kabel najpierw przerzucić na drugą stronę bloku za taki winkiel,ale trudno było ,więc zrzucili go na dół,jeden zszedł na dwór pod mój balkon wziął kabel,a ten drugi z sąsiada balkonu z wędką stał,i ten na dole mu podpiął ten kabel do wędki i dopiero wciągnęli go na 4 piętro.kosmos normalnie

eeeee Madzia ty to czasem nie za duzo tych fachow masz w reku co??? i malowanie i pieczenie i montaz anten satelitarnych i co jeszcze ppisz tu zaraz bo sie moze przydac na przyszlosc hihi

No właśnie laska chwal się bo mi się remont kroi,mieliśmy malować teraz ale chyba do wiosny się wstrzymamy,mamy większy wydatek teraz,wykup mieszkania na własność.
A kochana może jeszcze płytki umiesz kłaść:-D:-D:-D,bo szukam fachowca do przerobienia łazienki.

reklama
Do góry