Kate poprawy nastrojów w pracy życzę.Będzie dobrze
Andula super,że Misiek problemów u niani nie robi,wie jak się zachować,dżentelmen mały
Mondzi mnie też czasem K wkurza i to dosyć często się musze dąsać
,ale trzeba jakoś to przeżyć,choć faktycznie nieładnie ze strony twojego M,że przy małym przeklina i krzyczy
Dziecko to sobie skrzętnie w główce koduje i później do was może się tak samo odzywać,bo skoro Wam wolno to jemu też.Dzieci bardzo często naśladują starszych,bo przecież jesteśmy dla nich przykładem.Pogadaj o tym z mężem,bo wg mnie możecie mieć później z tym problem.
No a ja ciągle siedzę.Zapisałam Maciusia na szkołe pływania dla dzieci i co chwilę sprawdzam czy przelew doszedł i załapaliśmy się do tej grupy ,co żeśmy chcieli.Przy okazji komary tłukę,bo małego pogryzły,ale jakieś takie dziwne bąblo-pryszcze miał,że sami nie wiedzieliśmy co to i byliśmy u lekarza
,na szczęście żadna to choroba zakaźna

Andula super,że Misiek problemów u niani nie robi,wie jak się zachować,dżentelmen mały

Mondzi mnie też czasem K wkurza i to dosyć często się musze dąsać

No a ja ciągle siedzę.Zapisałam Maciusia na szkołe pływania dla dzieci i co chwilę sprawdzam czy przelew doszedł i załapaliśmy się do tej grupy ,co żeśmy chcieli.Przy okazji komary tłukę,bo małego pogryzły,ale jakieś takie dziwne bąblo-pryszcze miał,że sami nie wiedzieliśmy co to i byliśmy u lekarza