gosia:)
z nadzieją w przyszłość
tak mi sie wydaje bo wzrasta co pol godz i dlatego jest wyzsza - chyba rosnie 0,5 st na pol godz...
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja sie na ty tak nie znam ale z tego co mi dziewczyny tłumaczyły to musisz ja zaznaczyc jako zakłóconą,bo to jest 3 godziny różnicy w czasie mierzenia i moze temp byc wyzszaSzafirku - ja przy bezowulacyjnych cyklach miała raczej bez znacznych skoków temperatur , utrzymywała się na granicy 36,6 i spadała - wykres wyglądał całkiem inaczej, no ale co organizm to organizm.
Dziewczyny mam mdo Was pytanie odnośnie temp. Bo zawsze mierze o 5:30 tylko dzisiaj nie byłam w stanie wstać i zmierzyłam o 8:30 :-( i temp. z 36.6 podskoczyła na 37a to est 9 dc. Myślicie, że winna jest godzina pomiaru?
Andzia - bylam po ten wynik hist-pat i tak jk przypuszczalam - martwe tkanki czyli potwiuerdzenie obumarcia ciazy
ja wczoraj zapodalam sobie sikacza jakiegos czerwonego...
Witam sie rano z kawka oczywiscie...
No ja własnie zaznaczyłam , że była mierzona później, ale wiecie ja kiedyś owulacjie miałam w 7dcwięc u mnie to różnie bywa a pęcherzyk wtedy miał 18 mm
Pajkaa - zaznacz jako zakłóconą - zobaczysz jak tempka jutro - a jak inne objawy - tzn. śluz, ból owulacyjny???
O to widze , ze podobny gust mamy :-) To polecam ci jeszcze inna troszke wersje łagodniejszą L'Instant Magicja wlasnie mam teraz Guerlain- L'instant dostalam od M![]()
A czemu tak pozno??Rodzice nie wiedza, chce im powiedziec dopiero po pierwszym trymestrze (25.09)...
Absolutnie! Masz tu czesciej zaglądac i to nie z krzaczorów!!!!Dziewczynki będę przez weekend z krzaczorów,bo małż ma wolne a pogoda piękna wiec pewnie jutro zagladnę na chwilkę i pojawię się w poniedziałek na porannej kawce ;-)
powiedzcie mi jeszcze taką rzecz o ile powinna podnieść się temp. żeby można było mówić, że była owulacja? Bo nigdy tego nie umiałam odczytać bo zawsze jak mierzyłam temp. to miałam cykl bezowulacyjny a ten jest pierwszym cyklem mierzonym od dłuższego czasu więc liczę na odpowiedzi doświadczonych w tym temacie dziewczyn.