P
patrysia*
Gość
I jak Patrysiu te spodnie? dobre jakościowo, wymiary też jak w tabeli? Jesteś zadowolona?
I jak te spodnie pasuja ci? Mam nadzieje że tak :-)
kilka postów wcześniej mam napisane

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
I jak Patrysiu te spodnie? dobre jakościowo, wymiary też jak w tabeli? Jesteś zadowolona?
I jak te spodnie pasuja ci? Mam nadzieje że tak :-)
a ja wczoraj dostalam paczuszke z allegro bo zamowilam spodnie ciazowe i sa naprawde super :-) ladne, bardzo wygodne i przedewszystkim tanie :-) wiec jakby ktoras byla zainteresowana to naprawde szczerze polecam
SPODNIE CIĄŻOWE JEANS S *wysyłka gratis* (705641812) - Aukcje internetowe Allegro
Pasibrzuch tu nikt nikogo nie przekonuje tylko kazdy wyraza swoje zdanie ,w koncu po to jest forumMam wrażenie, że z tematem bieliźnianym zrobiło sie niepotrzebne zamieszanie. Nikt nikogo nie zmusza to kupowania produktów danej firmy czy w danej cenie, chciałam tylko podzielić się informacją co MNIE służy, bo niestety ale piersi zrobiły mi się naprawdę drażliwe.
Każdy ma swoje gusta i bardzo dobrze, ale nie ma sensu przekonywać sie nawzajem, że tańsze czy droższe są lepsze - każdemu wygodnie w czym innym.
Co do kupowania dziecku zamiast sobie - myślę, że będąc mamą nie należy zapominać, że jesteśmy też kobietami i nie sądze żeby mojemu dziecku zawalił sie świat, kiedy kupię sobie od czasu do czasu coś fajnego i tylko dla siebie ;-)
i jeszcze mam pytanko... Dziewczyny jakich kremow na rozstepy uzywacie? Macie jakies dobre godne polecenia?
a ja wczoraj dostalam paczuszke z allegro bo zamowilam spodnie ciazowe i sa naprawde super :-) ladne, bardzo wygodne i przedewszystkim tanie :-) wiec jakby ktoras byla zainteresowana to naprawde szczerze polecam
SPODNIE CIĄŻOWE JEANS S *wysyłka gratis* (705641812) - Aukcje internetowe Allegro
i jeszcze mam pytanko... Dziewczyny jakich kremow na rozstepy uzywacie? Macie jakies dobre godne polecenia?