reklama
kochana a wy z tym netem to kombinujecie coś z tym kumplem drogą radiową czy jk???Jestem Malinka ale mialam problem z zalogowaniem bo musze z tel bo nie moge go jakos do kompa podlaczyc.siora tez probowala ale jej tez nie szlo.moje panny po 22zasnely a p w pracy wiec mam luzik.poza tym ze ciagle mi te nieszczesne osemki wylaza.musze jej jak najszybciej usunac bo mam juz dosc i w koncu moje zeby calkiem sie pokrzywia.
Narazie z netem cisza.oj jak mi was brakuje.
W tym tyg caly czas bylam w rozjazdach to zajecie mialam.w poniedzialek znow mam dentyste.
Asiu wspolczuje ale musi byc dobrze.
ja też planuje od września zacząć chodzić regularnie do dentysty i już się boję

a u gina wsio ok????
a twój piotrek w sobote w pracy???nie miał zawsze soboty wolnej??
Anabuba
czarownica mroźnego lądu
Malina prysznic nie ucieknie a ja tak
poczekaj.poprosze o jakies streszczenie z tygodnia bo wybaczcie ale nie nadrobie
ja miałam ostatnio fazę na redsa malinowego oczywiście ale przeszło mi i teraz karmi kawowe rządziA ja czekam az te male kozy wkoncu usnaDominik padł u mnie na dywanie
Tez bym sie napila ale bardzo zimnego reddsa

ja miałam ostatnio fazę na redsa malinowego oczywiście ale przeszło mi i teraz karmi kawowe rządzia piotrek się nabija że piję piwo dla matek karmiących
![]()

U mnie od zawsze kroluje redds jablkowy

ANABUBKA
No wlasnie co u gina

Marta1981
Rodzyneczka
A proszę Cię bardzo:Malina prysznic nie ucieknie a ja takpoczekaj.poprosze o jakies streszczenie z tygodnia bo wybaczcie ale nie nadrobie
-As na pielgrzymce
- Natalineczka chyba zaskoczyła;-)

- u mnie w pracy spoko a i @ przylazła wczoraj

Anabuba
czarownica mroźnego lądu
Malinka sklerozo moj 2-3razy w miesiacu jezdzi w soboty na dyzur zeby ciasto zrobic zeby w niedziele swiezy chlebek byl:-)
Z ndtem poki co cisza ale mam nadzieje ze niedlugo.
Dowikla widze ze szczypiorki znow pozno chodza spac.
U gina ok.pod koniec tyg wyniki badan to sie okaze.dostalam leki na zylaki przy okazji tylko wykupic.sprawdzcie mi ile kosztuje opakowaniu leku Detralex
Z ndtem poki co cisza ale mam nadzieje ze niedlugo.
Dowikla widze ze szczypiorki znow pozno chodza spac.
U gina ok.pod koniec tyg wyniki badan to sie okaze.dostalam leki na zylaki przy okazji tylko wykupic.sprawdzcie mi ile kosztuje opakowaniu leku Detralex
Marta1981
Rodzyneczka
reklama
streścić tydzień hmmmmmmmMalina prysznic nie ucieknie a ja takpoczekaj.poprosze o jakies streszczenie z tygodnia bo wybaczcie ale nie nadrobie

myszunia w ciąży dobrze się czuje

patrysia też

dowiklusi wiki gorączkuje ale jak to szczypiory energi mają za nas wszystkie razem z dziećmi włącznie

lunka rozwala mnie swoimi postami bo ja kocham jej poczucie humoru

agnes mniej na forum schudła i nie wiadomo czy z tesknoty za nami czy dla tego że mąż ma urlop

jadźka nie wie co ma dawać sebciowi do jedzenia ale chrupki kukurydziane powiedziałyśmy jej że tak

marta obłowiła się w prezenty i syn po tygodniu wrócił pracuje w ciąży nie jest ale chyba przed @ bo pisze że nerwowa

agunia coś nie zagląda chyba szef w jej pokoju zapuścił korzenie

medea kłóciła się z mężem albo on z nią

ania odespała weselicho no i już jest pani nie panna

a&e miała zaglądac ale wpadła jak po zapałki i słuch zaginął chyba wypoczywa

ja tyram (podobno to i dobrze bo w poniedziałek chyba wypłata)toni ma 6 zębów pietruszka mnie rozpieszcza (no a kogo innego by miał)

no chyba wsio

a mamita zuzię rehabilituje z taa lepiej i ostatnio ogórki kisi

no a teraz proszę o skrót co u ciebie

Podziel się: