reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Jestem Malinka ale mialam problem z zalogowaniem bo musze z tel bo nie moge go jakos do kompa podlaczyc.siora tez probowala ale jej tez nie szlo.moje panny po 22zasnely a p w pracy wiec mam luzik.poza tym ze ciagle mi te nieszczesne osemki wylaza.musze jej jak najszybciej usunac bo mam juz dosc i w koncu moje zeby calkiem sie pokrzywia.
Narazie z netem cisza.oj jak mi was brakuje.
W tym tyg caly czas bylam w rozjazdach to zajecie mialam.w poniedzialek znow mam dentyste.
Asiu wspolczuje ale musi byc dobrze.
kochana a wy z tym netem to kombinujecie coś z tym kumplem drogą radiową czy jk???
ja też planuje od września zacząć chodzić regularnie do dentysty i już się boję:baffled::baffled:
a u gina wsio ok????
a twój piotrek w sobote w pracy???nie miał zawsze soboty wolnej??

Malinka sklerozo moj 2-3razy w miesiacu jezdzi w soboty na dyzur zeby ciasto zrobic zeby w niedziele swiezy chlebek byl:-)
Z ndtem poki co cisza ale mam nadzieje ze niedlugo.
Dowikla widze ze szczypiorki znow pozno chodza spac.
U gina ok.pod koniec tyg wyniki badan to sie okaze.dostalam leki na zylaki przy okazji tylko wykupic.sprawdzcie mi ile kosztuje opakowaniu leku Detralex

reklama
Malina prysznic nie ucieknie a ja tak:ppoczekaj.poprosze o jakies streszczenie z tygodnia bo wybaczcie ale nie nadrobie
streścić tydzień hmmmmmmm:-D:-D:-D:-D
myszunia w ciąży dobrze się czuje:tak:
patrysia też:tak:i kupuje mieszkanie:tak:i nie będzie mieć teściowej za ścianą:-D:-D
dowiklusi wiki gorączkuje ale jak to szczypiory energi mają za nas wszystkie razem z dziećmi włącznie:-D:-D:-Da i dowiklusia ma problem co tu na chrzciny kupić bo wszystko mają:-D
lunka rozwala mnie swoimi postami bo ja kocham jej poczucie humoru:-D:-Dmąż jej tyra mała miała ciężkie noce a i w nocy jest głodna i może się zapchać arówką ale jest o 2 m za krótka:-D:-Dma się rozumieć parówka nie luna:-D:-D
agnes mniej na forum schudła i nie wiadomo czy z tesknoty za nami czy dla tego że mąż ma urlop:confused::-Dale dużo czasu poświęcaja sobi i oliwce może jakies dzieci z tego będą:-D
jadźka nie wie co ma dawać sebciowi do jedzenia ale chrupki kukurydziane powiedziałyśmy jej że tak:-D
marta obłowiła się w prezenty i syn po tygodniu wrócił pracuje w ciąży nie jest ale chyba przed @ bo pisze że nerwowa:-D
agunia coś nie zagląda chyba szef w jej pokoju zapuścił korzenie:-Da burak chyba zwiał:-D
medea kłóciła się z mężem albo on z nią:confused:ale jest ok rodzą razem bez znieczulenia chyba no chyba że z:-D
ania odespała weselicho no i już jest pani nie panna:-D
a&e miała zaglądac ale wpadła jak po zapałki i słuch zaginął chyba wypoczywa:confused:ale tak bez nas:confused::-D
ja tyram (podobno to i dobrze bo w poniedziałek chyba wypłata)toni ma 6 zębów pietruszka mnie rozpieszcza (no a kogo innego by miał):-D
no chyba wsio:baffled:
a mamita zuzię rehabilituje z taa lepiej i ostatnio ogórki kisi:-D:-D
no a teraz proszę o skrót co u ciebie:tak:

Do góry