Betka85
Fanka BB :)
negatywny ale @ brakhej!
jak tescik Andzi???
cześć Szafirku co u ciebie??
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
negatywny ale @ brakhej!
jak tescik Andzi???
cieszę sie ze juz powoli wszystko wraca do normy i już tak pozostanie na pewno aż do rozwiazania
a powiedz mi co to za zaszczyki masz bo ja nie w temacie jestem niestety??
a ja powiem tak ze nie jestem za piciem w ciaży alkoholu ale jak ktoś ma ochotę na lampkę wina raz w tygodniu albo rzadziej badz pół szklanki piwa równie rzadko to nie mam nic przeciwko przecierz taka ilość alkoholu na pewno nie zaszkodzi dziecku a skoro nawet dużo lekarzy mówi ze taka niewielka ilosć alkoholu nie zaszkodzi dziecku to cos w tym musi być
ja nie mowie żeby pic non stop tak jak przed ciażą p jak ktoś lubi piwo wypić tylko pól szklanki raz na jakiś czas to nie zbrodnia
a chciałam zaznaczyc ze każdy ma swój rozum i wie co robi i mówienie do kogos ze nie ma rozumu skoro zamierza wypić lampke wina raz w miesiącu czy jakos tak jest bez sensu bo poco kogos atakować i oceniać jego poziom inteligencjii
ja powiem tak ze ja jak będęw ciaży to nie mam zamieru pic alkoholu ale jak mnie najdzie smak to nie wiem czy sobie odmówie bo lubie od czasu do czasu cos hlapnac
o to sie rozgadałam ale takie jest moje zdanie
Negatyw..:-(
Negatyw ale ma nadzieję że pogoda dopisze...
:-negatywny ale @ brak
cześć Szafirku co u ciebie??
Tak tak ! Wiem, puszek okruszekMarzenixx - ja niespotykanie spokojny człowiek jestem![]()