reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kwiecień 2009

Cześć Kobitki!!!!

Melduję że wróciłam. Ale sie za wami stęskniłam!!!!!! Tylko jak ja nadrobię:szok: na tym jednym watku mam ponad 20 stron. No to lece czytać póki mały spi, potem opowiem jak było.

Pa

reklama
Witajcie! :-)

Powoli ruszam z pakowaniem. ;-) W piątek rano wyjeżdżamy na urlop w góry, już się nie mogę doczekać. Nie będzie nas 10 dni więc trochę rzeczy trzeba zabrać. :-p Już czeka na mnie góra prasowania i jeszcze pranie Juliana trzeba będzie przed wyjazdem zrobić. Powoli ogarnia mnie gorączka podróży... ;-)

Przejrzałam z grubsza.

klucha nooooo to gratulacje, a widzisz jednak sie zdecydował w końcu i oby ta obraczka też szybko była
bluebell mój przez 3 ostatnie dni nie miał apetytu normalnie czasem to tylko po 60ml jadł

wszystkim 4 miesieczniakom buziaczki (mój tez w sobote skończył 4 miechy!)

U nas wyjazd udany. 2,5h jazda samochodem nawet bez postoju, młody grzeczny nawet, trochę spał, troche się bawił. Byliśmy jeden dzień nad jeziorem. Wesele tez super, młody dzielnie sie spisał i był grzeczny z babcia. Wesele było bardzo blisko, więc przyszlismy małego wykapac i położyc spac, no i córcia tez juz została w domu, a my w koncu mogliśmy poszaleć.

No a w piątek spotkałam się z Goshą!!! Dzieciaczki sie polubiły, mój Igorek złapał Gaję za raczke i nie chciał puścic, a jak szlismy już do samochodów to darli sie oboje i się śmialiśmy że to z powodu rozstania. Zdjęcia wkleje na zamknietym.

Witam!
Serdecznie witam wszystkich powracających :-):-):-) - aha, Asia100 !!!
Gabi - życzę przetrwania razem do późnej starości :tak::tak::tak: i doczekania gromadki wnuków :-):-):-)
Grilującum zazdroszczę -mam ochotę na boczuś i karkóweczkę :-p
U mnie dziś nowy dzień, ale weny brak:zawstydzona/y:. W podłym nastroju jestem więc dziś tylko was poczytam :zawstydzona/y:
Miłego dnia

witajcie!

my wczoraj wróciliśmy z gorzowa, jeste mumęczona jak diabli
maly nie chce cos jesc, nie wiem czemu, zjada 100 ml i koniec, udaje mi siępo pół godzinie go jeszcze dokarmić

potem doczytam co u was

Busiaki

reklama
Do góry